• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je een heerlijk maal hebt gekookt op de camping, wil je die natuurlijk aan een fijne tafel opeten. Lees meer

Dukdalf tafels

De poten van alle Dukdalf tafels zijn verstelbaar

Wanneer je een heerlijk maal hebt gekookt op de camping, wil je die natuurlijk aan een fijne tafel opeten. Dukdalf tafels zijn bij uitstek geschikt voor een gezellig camping diner. Neem bijvoorbeeld de Stabilic serie van Dukdalf. Verkrijgbaar in verschillende maten, dus voor ieder kampeergezelschap wat wils. De poten van deze tafels kunnen versteld worden om een wiebelige tafel te voorkomen. Frames zijn van aluminium, om het gewicht laag te houden. De bladen die gebruikt zijn bij de Dukdalf tafels zijn meestal hittebestendig en weerbestendig. Ideaal voor op de camping bij de caravan maar ook thuis in de tuin.

Lees meer

In het assortiment hebben wij de Stabilic serie van Dukdalf. Voor ieder zit er wel een Stabilic tafel bij. Ook voor de kampeerder die een wat lichter van gewicht tafel zoekt heeft Dukdalf met de Stabilic serie een oplossing. Kies in dat geval voor een Dukdalf tafel met een tafelblad van gelaagd hout in plaats van geperst hout. De twee kleuren uit de Stabilic serie zijn grijs en houtlook. Pas op: het gaat bij houtlook om een donker tafelblad, deze kan kromtrekken als de zon er een tijdje opstaat. Echter, na verloop van tijd trekt hij weer recht als je hem uit de zon haalt.    

Dukdalf zet een stel kwalitatief hoogwaardige tafels op de markt, dit is dan ook een van de voornaamste redenen waarom we bij Kampeerwereld Hendriks graag Dukdalf tafels verkopen. De onderdelen van de tafel getuigen van kwaliteit. Het tafelblad is weerbestendig, na een plensbui hoef je er alleen een doekje overheen te halen en je kan weer tafelen. Ook zijn de tafelbladen kras- en hittebestendig tot 180°C. De tafelpoten zijn traploos verstelbaar en kunnen tot 20 centimeter worden in- en uitgeschoven. Deze geweldige kwaliteiten maken dat het bijna zonde is de tafel alleen op de camping te gebruiken, thuis zijn ze namelijk ook erg handig.