• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer er iets stuk gaat aan je campingstoel is dit natuurlijk niet fijn. Lees meer

Dukdalf onderdelen

Geniet langer van je Dukdalf campingstoel met deze onderdelen

Wanneer er iets stuk gaat aan je campingstoel is dit natuurlijk niet fijn. Je kan deze weggooien, maar wanneer je er een van Dukdalf hebt dan is de kans groot dat je een reserveonderdeel kan kopen om de stoel mee te repareren. Doe je dit op de juiste manier dan kan je gewoon weer jaren gebruik maken van je favoriete campingstoel. Je hoeft geen nieuwe te kopen en van het geld dat je uitspaart kan je ook een keer extra naar een terrasje of koop je een bloementje voor moeders de vrouw.

Lees meer

De meeste kleine onderdelen van Dukdalf campingstoelen zijn gemaakt van kunststof. Het voordeel hiervan is dat het sterk en goedkoop is. Ondanks dat het sterk is kunnen deze onderdelen slijten en defect raken. Gelukkig is er de mogelijkheid om deze onderdelen zelf te vervangen zonder dat het veel geld kost. Ook heb je geen technische opleiding nodig om de onderdelen te vervangen. Gewoon je geduld nemen en proberen. Mocht het alsnog niet lukken dan staan onze medewerkers altijd klaar om te helpen en/of handige tips te geven.

Een aantal onderdelen van de Dukdalf campingkasten kan je ook zelf vervangen. Niet ingewikkeld en al helemaal niet duur. Mocht het onderdeel dat stuk is niet bij ons online staan, dan kan je ons altijd even een mail sturen zodat onze medewerkers met je mee kunnen denken naar een goede oplossing. Het mooie van deze vervangende onderdelen is dat je niet bij een defect onderdeel direct de hele campingstoel of campingkast hoeft te vervangen. Dukdalf wordt ook nog eens in Leusden gemaakt. Hoe duurzaam wil je een product hebben.