• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een lekkere kampeerstoel om in te relaxen, of om een dutje te doen op het strand. Dukdalf stoelen kunnen het allemaal. Lees meer

Dukdalf stoelen

Dukdalf stoelen vervaardigd van het beste materiaal

Een lekkere kampeerstoel om in te relaxen, of om een dutje te doen op het strand. Dukdalf stoelen kunnen het allemaal. Dit komt omdat Dukdalf rekening houdt met de wensen van de kampeerder. Zo zijn de rugleuningen van de stoelen verstelbaar in verschillende standen, zo kies je zelf welke houding het lekkerste zit. Ook zijn Dukdalf stoelen vervaardigd van het beste materiaal zodat je er heel wat jaartjes kampeerplezier van kan hebben. De frames van Dukdalf worden gemaakt van aluminium zodat het gewicht laag blijft en je de stoelen makkelijk mee kan nemen. Dukdalf heeft dus echt aan alles gedacht.

Lees meer
Lijst
Foto's

Dukdalf gebruikt voor de zitting de materialen textileen en gepolsterd polyester. Beide materialen zijn waterdoorlatend, dus als ze in de regen blijven staan is dat nog geen ramp. Echter, gepolsterd polyester zit wel lekkerder dan textileen, omdat de eerstgenoemde lekker zacht is. Dukdalf begrijpt heel goed dat er niet een standaardmaat kampeerder is, daarom bieden ze meerdere modellen stoelen aan. Lagere stoelen voor de kleinere kampeerder, bredere stoelen voor de bredere kampeerder, langere stoelen voor de langere kampeerder, en smalle stoelen voor de camperaar zijn slechts enkele voorbeelden. Zo is de perfecte kampeerstoel nooit ver weg!   

Met de aanschaf van een Dukdalf kampeerstoel ben je al een heel eind, maar om maximaal te genieten zijn wat accessoires nooit weg. Zo maak je van je campingstoel een relaxstoel door er een voetenbank aan te bevestigen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er iets kapotgaat aan de stoel door slijtage. Dit is niet te vermijden, maar gelukkig wel (vaak) makkelijk op te lossen. Dukdalf biedt namelijk ook een ruim assortiment reserveonderdelen aan. Van armleggers naar stoelpoten, we hebben het allemaal. Lukt het je niet zelf dit te monteren, dan staan onze specialisten in de winkel klaar om te helpen.