• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Als onderdeel van Umefa is Dukdalf een op en top Nederlands merk. Lees meer

Dukdalf campingstoelen

Dukdalf campingstoelen hebben een Nederlands DNA

Als onderdeel van Umefa is Dukdalf een op en top Nederlands merk. Sinds 2010 is er begonnen met het vervaardigen van kampeer meubels. Tegenwoordig rollen er jaarlijks 20.000 stoelen en 25.000 tafels van de band. Allemaal bedacht in Nederland en gemaakt in Maassluis. Het assembleren en verpakken van de meubels is een samenwerking met de Gemeente Maassluis. Als sociale werkplaats is Dukdalf een belangrijke schakel in de samenleving. Denk hier nog een keer aan als je heerlijk aan het genieten bent op vakantie.

Lees meer
Lijst
Foto's

Heb je een campingstoel van Dukdalf dan heb je deze voor lange tijd. Het mooie van Dukdalf is dat er volop reserveonderdelen te verkrijgen zijn. Mocht er door gebruik slijtage ontstaan dan kan je eenvoudig de stoel weer helemaal in topconditie maken. Dit geldt niet alleen voor de campingstoelen maar ook voor de tafels.

Een belangrijk kenmerk van de campingstoelen van Dukdalf is het zitcomfort. De zachte padding van de stoelen geven meer dan voldoende ondersteuning om uren op te zitten. Ook de stof van de stoelen is goed. Ademend en sterk. De campingstoelen zelf zijn niet al te ingewikkeld en hebben hierdoor minimaal bewegende delen. Het in- en uitklappen is hierdoor simpel en de stoelen zullen minder snel stuk gaan. Als laatste is het pakformaat ook nog eens minimaal. Handig, zeker wanneer je niet al te veel ruimte hebt.