• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

In een synthetische deken slaapzak heb je meer bewegingsruimte dan een mummy slaapzak. Lees meer

Synthetische deken slaapzakken

Synthetische deken slaapzakken voor koude en warme gebieden

In een synthetische deken slaapzak heb je meer bewegingsruimte dan een mummy slaapzak. Een deken model ligt daardoor wat koeler dan een mummy model. Dit doordat een mummy model beter aansluit op de persoon in de slaapzak. Daarnaast kan je deken slaapzakken los ritsen zodat je een deken overhoudt. Hierdoor heb jij meer verkoeling. Een synthetische deken slaapzak is door deze redenen prettiger als je naar warme gebieden gaat, maar ook in koude gebieden is een deken model een geschikte optie. Met een deken lakenzak verhoog je de isolatiewaarde van je slaapzak en daardoor slaap jij nog warmer.

Lees meer
Lijst
Foto's
Polydaun Malibu L Deken Slaapzak - Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
44.95
Polydaun IJsvogel Deken Slaapzak - Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
99.95
Nomad Blazer Classic Deken Slaapzak - Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
109.95
Polydaun Beach House Dekenslaapzak Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
49.95
Nomad Blazer Deken Slaapzak Synthetisch Geel
Tijdelijk niet leverbaar
99.95
Outwell Campion Deken Slaapzak Groen
Tijdelijk niet leverbaar
51.95
46.95
Outwell Campion Lux Deken Slaapzak Rood
Tijdelijk niet leverbaar
63.95
48.90
Outwell Campion Deken Slaapzak Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
51.95
46.95
Polydaun Gapa Deken Slaapzak - Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
52.95
Polydaun Beach House Dekenslaapzak Rood
Tijdelijk niet leverbaar
49.95

Synthetisch isolatiemateriaal is een kunstvezel en bestaat uit minuscule microvezels met daar tussen stilstaande lucht. Je moet het zien als een flinke dot watten. Het synthetische isolatiemateriaal samen met de stilstaande lucht zorgt ervoor dat jij het lekker warm houdt in koude gebieden. Een donzen slaapzak isoleert in verhouding beter dan een synthetische deken slaapzak. Dit komt omdat bij dons minder gewicht nodig is om dezelfde isolatiewaarde te halen. Hierdoor is een synthetische slaapzak altijd zwaarder dan een donzen slaapzak. Doordat synthetisch isolatiemateriaal een gemaakt product is, is deze voordeliger dan een natuurlijk (eend/ gans) dons isolatiemateriaal.  

Kampeerwereld heeft een ruim assortiment als het gaat om synthetische deken slaapzakken. Bekende merken als Human Comfort, Nomad, Gabbag en Polydaun zijn in ons assortiment opgenomen. Op het eerste gezicht lijken bijna al deze slaapzakken op elkaar, afgezien van de kleur. In ons assortiment is Nomad een uitblinker. Enkele modellen van Nomad zijn namelijk voorzien van een capuchon. Het fijne aan een capuchon is dat je wanneer je deze gebruikt je warmer blijft. Via het hoofd gaat namelijk veel warmte verloren. Met een capuchon houd je deze warme bij je en blijf je daardoor warmer.