• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer we het hebben over mummy slaapzakken dan denk je al snel aan slaapzakken die een donzen isolatie hebben. Lees meer

Synthetisch mummy slaapzakken

Mummy en synthetisch kunnen ook samen

Wanneer we het hebben over mummy slaapzakken dan denk je al snel aan slaapzakken die een donzen isolatie hebben. Maar er zijn ook mummy slaapzakken die een synthetische vulling hebben, die tegenwoordig qua gewicht en isolatie in de buurt komen van slaapzakken met een donzen vulling. Een groot voordeel van synthetisch is dat deze onder alle omstandigheden goed blijft isoleren. Zo hoef je minder bang te zijn voor vocht. Een ander voordeel is dat deze mummy modellen voordeliger zijn dan de donzen tegenhanger, echter is het wel zo dat een donzen slaapzak langer meegaat dan een synthetische.

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp slaapzak V2

Een goede nachtrust is erg van belang om van de volgende dag weer een succesvolle dag te maken. Een goede slaapuitrusting is het begin van die goede nachtrust op reis. Met een synthetische mummy slaapzak kom jij niets te kort. Een synthetische mummy slaapzak is gevormd naar het menselijk lichaam, hierdoor is er weinig loze ruimte waardoor jij tijdens je slaap warmer blijft. Toch verlies je nog veel warmte ter plaatse van je hoofd. Maar bij een mummy model hoeft dat niet want vrijwel alle mummy slaapzakken beschikken over een capuchon. Zo blijft jouw hoofd lekker warm en slaap jij als een roosje.

Alle mummy slaapzakken zijn voorzien van een rits, zo kan jij gemakkelijk je slaapzak in- en uitstappen. Een aantal mummy modellen van onder andere Marmot hebben zelfs twee ritsen. Hierdoor is het in- en uitstappen nog makkelijker en kan je wanneer het warm is daardoor lekker ventileren. Een aantal modellen kan je aan elkaar ritsen. Zo kan je samen met je partner in één slaapzak liggen. Hiervoor heb je dan wel een linker en rechter mummy model voor nodig. Niet elke slaapzak kan dit, wanneer je dit wilt moet je daar dus goed op letten. Natuurlijk kunnen wij je daarbij helpen.