• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Je ziet het maar al te vaak gebeuren. Lees meer

Nomad rugzakken

Op een prettige manier je bagage meenemen

Je ziet het maar al te vaak gebeuren. Iemand sleurt een rugzak met zich mee in plaats van deze comfortabel om de schouders te hangen. Meestal heeft dit niet met de persoon te maken of de hoeveelheid spullen maar met de rugzak zelf. Bij Nomad zal je dit niet snel overkomen. Stevige schouderbanden en een goed rugpand laten je de rugzak comfortabel dragen. Een grote of kleine rugzak maakt hierbij niet uit. Gebruik de rugzakken van Nomad dan ook om naar school of werk te gaan om daarna in het weekend heerlijk een lange wandeling te maken met dezelfde rugzak.

Lees meer
Lijst
Foto's
Nomad Torcal 25 Rugzak
Op voorraad
89.95

Ga je op reis met wat meer bagage of ga je backpacken dan zijn er de Nomad backpacks. Deze grotere rugzakken hebben voldoende inhoud om al je bagage netjes en binnen de rugzak mee te nemen. Doordat je de voorkant van deze rugzakken helemaal open kan ritsen heb je direct toegang tot al je spullen en hoef je minder te zoeken. Om de rugzak goed te vullen is er wel een ondervak wat je kan afsluiten van de rest van het bagagevak. Wanneer je met het vliegtuig gaat is het verstandig om een Nomad combi cover om de backpack te doen zodat deze beter beschermd is tijdens het transport. Bij een beetje regen maak je gewoon gebruik van de regenhoes die bij de grote rugzakken standaard wordt meegeleverd.

De rugzakken van Nomad zijn al jarenlang een bekend fenomeen, zeker in Nederland. Waar de backpacks vroeger van canvas gemaakt werden is dat tegenwoordig niet mee zo. Een nadeel van canvas is toch wel dat het een erg zwaar materiaal is. Om de rugzakken toch zo licht mogelijk te maken wordt er nu polyester gebruikt. Gelukkig nemen ze bij Nomad wel de ervaring mee in de nieuwe ontwerpen. Zo zijn de bodems van de tassen altijd verstevigd en zal je altijd genoeg vakjes en lussen vinden om alles te vervoeren. Alle design punten en materialen bij elkaar zorgen ervoor dat je jarenlang plezier zal beleven van de backpacks van Nomad. Je kan altijd ook nog beveiliging toevoegen zodat andere mensen er niet met jouw favoriete rugzak vandoor gaan.