• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

5x Wandelschoenen voor dames

5x Wandelschoenen voor dames

De Lowa Renegade is een echte alleskunner. Van wandelingetjes door het bos tot tochtjes in de bergen met weinig bepakking. De tussenzool is van speciaal materiaal dat deze schoen erg licht van gewicht maakt, in vergelijking tot andere schoenen in zijn categorie. Ook verminderd de ‘Monowrap’ contructie het zwikken van de voet. Een erg stabiele schoen voor vele doeleinden. De schoen zit niet alleen heel erg lekker, hij ziet er ook nog eens leuk uit! Elk seizoen komen er weer nieuwe kleuren. De schoen is gemaakt van Nubuck leer en gevoerd met Gore-tex. Makkelijk te onderhouden en waterdicht!

+ Pasvorm
+ Uiterlijk
+ Gewicht
+ Waterdicht
+ Stabiliteit

- Niet verzoolbaar

Bekijk hier de Lowa Renegade GTX ws.

De Hanwag Banks is een lichte allround wandelschoen. Geschikt dus voor vele activiteiten, van stadswandelingen en boswandelingen tot bergwandelingen over de gebaande paden. De Banks is verkrijgbaar in een normale en een bredere pasvorm.
De stevige Vibram Endurance zool heeft een comfortabele afrolbeweging en geeft je voldoende demping op elk soort terrein. Het buitenmateriaal is van nubuckleer en Cordura (Kunststof). De schoen heeft een goed ventilatiesysteem en geeft dus een goed voetklimaat, ook als het warm is.

+ Waterdicht
+ Ventilatie
+ Pasvorm
+ Duurzaam
+ Verzoolbaar
- Cordura is sneller vies
- Zwaardere zool dan vergelijkbare modellen.

Bekijk hier de Hanwag Banks Lady GTX .

Deze nieuwe Meindl schoen lijkt op een hardloopschoen, maar is toch echt een wandelschoen. Vergis je niet, deze schoen is één van de stevigste in zijn klasse. De zool heeft goede grip, rolt goed af  en is goed torsiestijf. Door het Gore-Tex Surround systeem is de schoen volledig waterdicht en blijft hij goed ademen. Dit maakt dat dit ook een fijne schoen is in warm weer.
De pasvorm sluit goed aan op de voet, mede dankzij het innovatieve vetersysteem. De normale veters zijn verbonden aan een veter die rondom de hiel loopt, tijdens het aantrekken van de veters fixeer je ook gelijk de hiel.

+ Zeer lichte schoen (860 g/Paar)
+ Stevige stabiele schoen
+ Geen zweetvoeten (GTX Surround)
+ Waterdicht
+ Vetersysteem

-  Materiaal is kwetsbaarder dan leer

Bekijk hier de Meindl X-SO Corium Lady GTX

De Lowa Innox Evo is een lichte wandelschoen, speciaal voor “Speedhiking”. Dit staat voor snelle lichtgewicht wandel en trektochten. Sneller dan ‘gewoon’ wandelen maar langzamer dan Trailrunning. Maar deze comfortabele, stabiele wandelschoen kan je natuurlijk ook voor je gewone wandelingen gebruiken. Ook staan ze zeker niet gek tijdens een stadswandeling. De schoen sluit dicht aan op de voet en heeft een soepele zool, voor een zo natuurlijk mogelijke afrolbeweging. Het buiten materiaal is gemaakt van kunststof en de binnenkant is gevoerd met het bekende Gore-tex membraan. Dit houd de voeten droog door water van buiten tegen te houden maar wel van de binnenkant door te laten. De Monowrap zorgt voor stabiliteit en de schoen geeft daarnaast ook goede demping op vele ondergronden.
De Lowa Innox EVO GTX is er in een laag model.

+ Gewicht
+ Pasvorm
+ Waterdicht
+ Grip

- Niet met bepakking/zwaardere hikes
- Niet voor brede voeten

Bekijk hier de Lowa Innox Pro GTX mid.

De Tatra Light is een comfortabele trekkingschoen in de B-categorie.  De stevige zool met hakstabilisator geven je een goede basis voor vele mooie wandelingen. De schoenen hebben zeer goede grip en bieden je goede zekerheid op wat minder begaanbaar terrein. Zoals bij een huttentocht of een trek door Scandinavië. De rubber stootrand rondom de schoen, samen met het bijna naadloze ontwerp van de schoen, maken de Tatra  een duurzame schoen die lang mee zal gaan. Ook voorkomen de verminderde naden druk- en schuurpunten op de voeten. De Tatra Wide heeft, zoals de naam al zegt, een wijdere pasvorm rond de voorvoet. Ideaal voor dames die wat meer wiebelruimte bij de tenen nodig hebben. De Gore-tex maakt de schoen waterdicht en ademend. De Tatra wide is ook verkrijgbaar zonder Gore-tex voering.

+ Waterdicht
+ Naadloos
+ Duurzaam
+ Verzoolbaar
+ Stabiel

Bekijk hier de Hanwag Tatra Wide GTX.

Er is expres niet een "Top" 5 gemaakt omdat er zoveel verschillende voeten zijn en daarbij veel verschillende schoenen die passen. Een schoen die bij de één als gegoten zit, kan bij de ander helemaal niet lekker zitten. 
Het beste bij het kopen van schoenen is om ze te komen passen. Bij Kampeerwereld Hendriks helpen onze product experts je graag bij het uitkiezen van een schoen die bij jouw voet en jouw activiteit past. Je mag hier de schoen eerst eens aantrekken en er een rondje op lopen voordat je ze koopt, zodat je goed kunt voelen of de schoen bij jouw voet past.

Lees hier meer over het kiezen van een wandelschoen.

 

Tot snel bij Kampeerwereld Hendriks!

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.