• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Festival kamperen doe je zo

Festival kamperen

Hoe overleef je de festival camping?

Het festival seizoen is net van start. Dus dat betekend dat je moet gaan nadenken over je kampeer uitrusting als je festival liefhebber bent. Want festival kamperen heeft wel de nodige voorbereiding nodig. Overleven op een festival camping doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet!

Festival camping

Misschien wel bekend geworden door de festival kamperen, de pop-up tent. Een handige tent die je door het uitvoeren van 1 handeling op kan zetten. Je gooit hem simpelweg van je af en de tent staat. Natuurlijk wel even vastzetten met enkele haringen en je bent klaar! Geen gedoe met het opzetten van de tent op de festivalk camping en dus meer tijd om van het festival te genieten.

De pop-up tentjes hebben een klein pakformaat dus je kan hem gemakkelijk meenemen om te gaan festival kamperen. Nog iets dat een klein pakformaat heeft en echt onmisbaar is, dat is natuurlijk een slaapmatje. Kies voor een selfinflating matje zodat je ook geen pomp mee hoeft te nemen. Neem een compacte slaapzak mee en nog een handige tip: wil je geen groot kussen meezeulen kies dan voor een compact of opblaasbaar kussentje.

Adventure food

Naast lekker slapen wil je natuurlijk ook een beetje lekker kunnen eten op een festival, want dat hoort ook bij festival kamperen. Ook hiervoor hebben wij een hele handige oplossing. Adventure Food! Ja veel mensen zien het misschien als astronauten voedsel, maar voor op een festival is het echt prima eten! Gewoon het zakje vullen met warm water en je kan het zo oppeuzelen op de festival camping. Goed eten en een nog betere bodem om er weer tegenaan te gaan op het festival.

Heb je nou de hele dag over het festival gelopen, lekker gedanst en wil je even bijkomen dan hebben wij ook daarvoor een hele goede oplossing. Kleine, lichtgewicht stoeltjes die je makkelijk mee kan nemen en waar je heerlijk even op kan uitrusten.

Veiligheid voor alles, ook op tijdens festival kamperen. Je bent natuurlijk de hele dag aan het feesten en wilt dat je spullen wel veilig achtergelaten kunnen worden op de festival camping. Daarvoor zijn hele handige slotjes verkrijgbaar waarmee je je bagage gemakkelijk kan beveiligen. Voor kleine kostbaarheden hebben we kleine kluisjes in de vorm van een Coco Cola blikje, niemand die denk dat jij daar je dure spullen in opbergt!

Veiligheid voor alles, geldt natuurlijk ook je gezondheid. Daarom is het altijd belangrijk om een aantal artikelen mee te nemen voor de persoonlijke verzorging. Wat dacht je van hygiëne gel en soap leaves. Waar je gemakkelijk even mee kan opfrissen! Ook een E.H.B.O. doos mag natuurlijk niet ontbreken. Pleisters, verbandjes en wat paracetamol helpen je al een heel eindje op weg.

Nou, naast deze lijst met handige tips zijn er natuurlijk ook altijd artikelen die je zelf onmisbaar vind! Dat alles kan je in een mooie, grote rugzak stoppen zodat je niet met een onhandige weekendtas of koffer loopt te zeulen over de festival camping. Want festival kamperen lijkt misschien wel het meeste op backpacken, hoe minder je meeneemt hoe beter! Dan ben je helemaal festival proof en kan jij gaan genieten van het aankomende festival seizoen!

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.