• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Kampeer checklist

Kampeer checklist

Wat neem ik mee op vakantie?

Het zomerseizoen is nu echt van start gegaan en iedereen maakt zich klaar om op zomervakantie te gaan. De caravan wordt achter de auto gehangen en de tent gaat in de achterbak! Ga je beginnen met kamperen dan is het misschien handig om te weten welke spullen je allemaal mee moet nemen wanneer je op kampeervakantie gaat. Maar ook voor de ervaren kampeerder kan deze kampeer checklist goed van pas komen!

Er zijn altijd een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten voordat je vertrekt. Heb je bijvoorbeeld een goede reisverzekering afgesloten en zijn alle reisdocumenten als paspoort en ID-kaart nog geldig? Ga je naar Frankrijk dan moet je een alcoholtester in de auto hebben liggen en in sommige landen is een Autobahnvignet verplicht. Zorg er dus voor dat je altijd goed voorbereid aan je reis begint. 

Als je met de caravan weggaat dan is het handig als je van te voren een aantal technische dingen checkt. Werkt alles nog? Denk bijvoorbeeld aan het toilet en de koelkast. Loop ook altijd even de gaslaansluiting in de caravan na.

Om je een handje op weg te helpen met het voorbereiden van je kampeervakantie hebben wij een hele handige Kampeer checklist voor je!

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.