• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Koffie op de camping

Koffie op de camping

Koffie op de camping

Wat heb jij 's ochtends nodig om je dag goed te beginnen? Precies, een bakje koffie. Wij Nederlanders zijn gek op koffie, zo drinken we gemiddeld 8,4 kg koffie per persoon per jaar.
Dit komt neer op een totale consumptie van 18,6 miljard koppen koffie op jaarbasis.  Hiermee hebben we een plek in de top 5 van grootste koffiedrinkers in de wereld.

Koffie is dus belangrijk voor ons. Op vakantie is het de bedoeling dat je maximaal geniet, dus ook op de camping moet de koffie goed zijn. Sleep jij tot nu toe altijd je dure, zware koffiezetapparaat mee? Dan hebben we goed nieuws. Er bestaan namelijk veel gemakkelijkere manieren om een lekker bakkie koffie op de camping te drinken.

Koffie op de camping

Je zet op vakantie koffie met een koffiezetapparaat zoals je het thuis gewend bent. Betrouwbare kwaliteit en geschikt voor op de camping. Je vind bij ons een breed assortiment aan koffiezetapparaten zodat je kan kiezen welke het beste bij jouw stijl van koffiezetten past.

Dit is nog eens luxe! Wil je een espresso of een cappuccino? Geen probleem met dit apparaat. De Mestic Koffie Cup Machine ME-80 werkt op aluminium koffie cupjes. Neem je favoriete smaak koffie cupjes mee en geniet van een lekker bakje koffie. Deze koffie cup machine is peciaal gemaakt voor op de camping en werkt op 950 watt, hiermee ook ideaal voor op de boot.

Houd jij van een old-school bakkie koffie? Gebruik dan een percolator, bij dit apparaat heb je zelfs geen stroom nodig. Vul het onderste deel met water, de filter met gemalen koffie en draai de helften op elkaar. Dan zet je de percolator op het vuur en als je dat karakteristieke gepruttel hoort, is de koffie klaar. 

Nog een old-school manier van koffiezetten is een koffiefilterhouder op een thermosfles zetten. Vul de filter met gemalen koffie. Water koken en dit langzaam met kleine beetjes op de gemalen koffie gieten, dit enkele malen herhalen. 

Dit zijn onze tips voor de lekkerste koffie op de camping. Zo kun je maximaal genieten van je kampeervakantie!

Koffie op de camping