• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Martijn draagt de hengel over aan Jasmijn

Martijn draagt de hengel over aan Jasmijn

De Hengelsport afdeling is bij Kampeerwereld Hendriks inmiddels niet meer weg te denken. Ongeveer 6 jaar geleden introduceerde Martijn de hengelsport binnen Kampeerwereld Hendriks, en met succes want sindsdien is de afdeling gegroeid! Maar Martijn gaat ons na 6 mooie jaren helaas verlaten, maar hij geeft het hengeltje door aan Jasmijn!

Inmiddels werkt Jasmijn al een klein half jaar op de hengelsport afdeling van Kampeerwereld Hendriks. En misschien kende je Jasmijn ook al wel als PiP (Pretty in Pink), fanatieke roofvisser met leuke vlog’s en tips. De afgelopen tijd heeft Jasmijn onze roofvis afdeling flink onder handen genomen en die ziet er fantastisch uit. Ook heeft Jasmijn haar draai op de afdeling goed gevonden en zal ze dus vanaf 1 april al jullie vragen op hengelsport gebied gaan beantwoorden!

Martijn gaat ons dus verlaten en gaat bij Leonard Sports een nieuwe uitdaging aan! Wij willen hem graag bedanken voor de mooie jaren en hem ook heel veel succes wensen met zijn nieuwe uitdaging. Maar nu is het tijd dat Martijn de hengel overdraagt aan Jasmijn. En wil je Jasmijn graag leren kennen, of Martijn veel succes wensen met zijn nieuwe uitdaging? Dat kan! Op vrijdag 28 maart kan je een visje met deze twee komen eten bij ons in de winkel! Dus zien we je dan?

6323