• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Verder onder de vleugels van Kampeerwereld

Na bijna 10 jaar Outdorado gaan wij de webshop van Outdorado onderbrengen bij Kampeerwereld.nl. Dit betekent dat de website Outdorado.com gaat verhuizen en de volledige identiteit op Kampeerwereld.nl zal komen te staan.

Waarom gaan wij samen met Kampeerwereld?
De afgelopen 2,5 jaar hebben wij vanuit Kampeerwereld enthousiast gewerkt aan Outdorado. De webshop draait uitstekend en wij doen het met veel plezier! Deze samenvoeging levert vele voordelen: zoals een enorm grote winkel, gezamenlijke klantenservice voor nog meer kwaliteit en een veel breder assortiment. Handig is ook dat je een gemeenschappelijke winkelwagen hebt. Je kan bij beide webshops winkelen, maar rekent in één keer af en je hebt sneller de waarde voor gratis verzenden bereikt.

Het Outdorado gevoel en assortiment blijft!
De webshop van Outdorado krijgt zijn eigen plek op Kampeerwereld.nl. De eigen sfeer van Outdorado en de product selectie van specialistische en lichtgewicht artikelen kan je straks (vanaf 12 okt.) terugvinden onder www.kampeerwereld.nl/outdorado. Het plaatsen van je order en de communicatie daarna zal allemaal via Kampeerwereld verlopen.

 

Outdorado blijf een specialistische shop voor de bergsporter, lichtgewicht kampeerder, wandelaar en outdoor genieter. De selectie specifieke Outdorado artikelen zal natuurlijk gewoon blijven en wordt aangeduid met een speciaal Outdorado label bij het product. Met deze overgang naar Kampeerwereld hebben wij nog meer tijd om unieke Outdoor verhalen te delen met jullie en de beste producten hiervoor te selecteren.

Outdorado gaat door onder de vleugels van Kampeerwereld
Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.