• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Top 8 kampeerstoelen van 2021

Top 8 kampeerstoelen van 2021

De beste tijd van het jaar is natuurlijk, de tijd die je doorbrengt op de camping. Dit wil je natuurlijk niet op de grond doen. Om voor jou een indicatie te maken welke stoelen nou het beste zijn, hebben wij een lijstje gemaakt van de top 8 kampeerstoelen van 2021. Deze stoelen zijn gekozen door elk kampeeraspect in acht te nemen. Denk hierbij aan lichtgewicht en/of strandstoelen. De volgende stoelen zijn gekozen door onze stoelen experts als de top 8 kampeerstoelen van 2021:

Top 8 kampeerstoelen van 2021

Wil je voor de ultieme luxe en comfort gaan op de camping, dan is de  AP-237 Air DeLuxe de juiste stoel. Zo is deze stoel in 7 verschillende standen te stellen. Deze campingstoel is netjes afgewerkt en heeft een zit die helemaal naar achteren doorloopt. Dit zorgt voor extra zitcomfort en is een stuk duurzamer. De Crespo stoel heeft een Air-DeLuxe zitcomfort wat ervoor zorgt dat de zit van de stoel met geen andere te vergelijken is. De stoel is volledig waterbestendig doordat de Air-DeLuxe stof geen water opneemt. De stoel is van alle gemakken voorzien en is ideaal voor op de camping.

Crespo AP-237 Air-DeLuxe campingstoel >>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

De Travellife Barletta campingstoel is voorzien van een mesh stof en is verstelbaar in 7 verschillende standen. Daarnaast is de Barletta verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De Barletta is van maximaal comfort voorzien door het gebruik van 3D Airmesh stof. Daarnaast is de stoel waterbestendig en heeft hij een ingebouwd hoofdkussen. Deze campingstoel van Travellife is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er de Barletta Flex, de Comfort en de Comfort Plus. De Flex heeft een verstelbaar hoofdkussen waardoor hij wat compacter is om mee te nemen. De Comfort is een standaardmaat, afsluitend de Comfort Plus: die is iets groter qua formaat.

Travellife Barletta serie >>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

Wanneer je wel het comfort wil hebben van een normale kampeerstoel maar er simpelweg niet de ruimte voor hebt, dan is de Bardani Monschau 3D Comfort een uitkomst. Deze luxe vouwstoel is van alle comfortaspecten van een normale campingstoel voorzien, maar dan met het pakformaat van een vouwstoel. De stoel heeft Airmesh gevulde stof en is zeer comfortabel. De Monschau 3D Comfort heeft een verstelbare rugleuning. Er zit ook een vergrendelingshaak op, waardoor de stoel niet zo snel in elkaar klapt wanneer je opstaat. Kortom: een comfortabele campingstoel met het pakformaat van een vouwstoel.

Bardani Monschau 3D Comfort>>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

Met de Brillante campingstoel van Dukdalf ben je verzekerd van comfort op vakantie. Deze campingstoel heeft wel 10 standen. Daarnaast is Dukdalf een Nederlands bedrijf. De campingstoelen van Dukdalf zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor is er voor ieder gezinslid een passende stoel. Zo is er voor lange mensen de Lunga en de Sublime verkrijgbaar. Deze stoelen zijn ontwikkeld met een hoge zit. Ook zijn er voor de kleinere mensen de modellen Presto en de Camperina ontwikkeld. Verder zijn er ook nog twee stoelen ontwikkeld met extra brede zitting. Zo is er voor ieder gezinslid een kampeerstoel met de perfecte zitvorm.

Dukdalf Brillante >>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

De stoel van Kampa is een erg stevige vouwstoel met een verstelbare rugband. Hiermee kan je zelf de zit van je stoel bepalen. Daarnaast is deze kampeerstoel ook voorzien van een bekerhouder. De stevige constructie zorgt een goede stevige zit. De stoel is voorzien van een gevulde stof waardoor deze erg comfortabel zit. De voetjes van de Dometic Lumbar kunnen mee vormen naar de ondergrond, zodat deze stoel altijd stevig op de grond blijft staan.

Kampa Dometic Lumbar >>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

Wil jij het ultieme comfort hebben wanneer je aan het wandelen, trekken of op de motor bent? Dan is de Helinox Sunset Chair de uitvinding. Deze lichtgewicht stoel heeft een zeer klein pakformaat, maar klapt wel uit tot een hoogte van 98 cm. Het gewicht van deze stoel is slechts 1475 gram, maar de stoel heeft wel een maximumgewicht van wel 145 kg. De Sunset Chair is erg makkelijk uit te klappen doordat alle onderdelen zijn verbonden met een elastiek. Dit zorgt er ook voor dat alle onderdelen bij elkaar blijven. De stoel wordt geleverd met een opberghoesje die voorzien is van klittenband, waardoor je het hoesje kan gebruiken als hoofdsteun. Kortom: deze stoel heeft een heel klein pakformaat, maar kan wel uitklappen tot een comfortabele lichtgewicht stoel.

Helinox Sunset Chair >>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

Een vlinderstoel die is voorzien van een stijlvol stalen frame en gepolsterde polyester bekleding. De Bo-Camp stoel is zeer comfortabel door de zachte gevulde polyester zitting. Het frame is eenvoudig in te klappen, waardoor de stoel makkelijk mee te nemen is. De Redbridge neemt weinig ruimte in door het slim gevouwen frame. Hij is geschikt voor de camping maar natuurlijk ook voor thuis door het stijlvolle en chique uiterlijk.

Bo-Camp Urban Outdoor Redbridge>>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

De strandstoel van Coleman is een van de weinige strandstoelen die volledig plat naar achter versteld kan worden. Doordat er een steun aan de achterkant zit, kan de stoel als ligstoel gebruik worden op het strand. Verder kan de Low Recliner in 5 verschillende standen gesteld worden. De rugleuning is van gaas gemaakt zodat deze voldoende ventileert op een warme dag. Daarnaast zorgt dit gaas er ook voor dat er geen zand achterblijft. Het zachte hoofdkussen maakt deze strandstoel helemaal compleet.

Coleman Low Recliner Strandstoel >>

Top 8 kampeerstoelen van 2021
Top 8 kampeerstoelen van 2021

Onze specialisten staan je graag te woord als je geen keuze kunt maken. Neem contact op met onze klantenservice of breng een bezoekje aan onze winkel