• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Wandelen met je kleine

Wandelen met je kleine

De kinderdrager biedt uitkomst

Het is lekker weer en je bent in de ideale omgeving om een heerlijke wandeling te maken door de bossen of de prachtige bergen. Vol enthousiasme beginnen jullie samen met jullie kleine kindje aan de wandeling, maar al snel merk je dat de draagdoek vermoeiend en warm is of dat de kinderwagen protesteert op de onverharde en smalle wegen. Toch is de kleine nog te jong om lange afstanden af te leggen...Moet je dan nog maar een paar jaar wachten voordat je het plezier van wandelen weer mag gaan beleven?

Zeker niet! Met een kinderdrager is het mogelijk er met de kleine lekker op uit te trekken en een lange afstand af te leggen. Het rugpand is nagenoeg hetzelfde als bij een backpack waardoor je het gewicht op de heupen draagt. Zo is het wandelen een stuk langer vol te houden dan bij het gebruik van een draagdoek. Daarbij heeft de kleine in een kinderdrager een stuk meer bewegingsvrijheid en kan hij of zij lekker om zich heen kijken en genieten.

Wandelen met je kleine

Mocht je halverwege de wandeling of de dag de drager willen omruilen met je partner, dan is dat geen probleem dankzij het verstelbare rugpand. Zo is een drager voor beiden passend en comfortabel te maken. Dit geld ook voor het zitje en de voetensteuntjes voor je zoontje of dochtertje. Deze zijn ook in hoogte verstelbaar waardoor de kleine voor een langere tijd plezier kan hebben van de drager.

Bij sommige kinderdragers is het zonnedakje inbegrepen, zoals bij de Kid Comfort Pro van Deuter, maar dit geldt niet voor alle dragers. Toch is het wel mogelijk en makkelijk om een zonnedakje te bevestigen op de kinderdrager. Dit beschermt je zoontje of dochtertje tegen Uv-straling. Daarbij is het met dit dakje in combinatie met een regenhoes mogelijk je zoon of dochter droog te houden wanneer je tijdens een wandeling wordt verrast door een regenbui.

Wandelen met je kleine
Wandelen met je kleine

De kinderdrager heeft verschillende vakken waarin extra spullen meegenomen kunnen worden. Het is aan te raden deze vakken te gebruiken voor de lichtere spulletjes omdat met een kleine in de drager het gewicht al snel oploopt.

Overige verschillen in kinderdragers en dus hun aankoopprijs, zitten voornamelijk in het comfort wat je zoontje of dochtertje geboden wordt. Zo wordt het zitgedeelte comfortabeler door extra ventilatiemogelijkheden, is er een zachter materiaal gebruikt of heeft de kinderdrager een dikker kinkussen. 

Wandelen met je kleine

Leuke extra's van de Deuter kinderdragers:

  • De regenhoes beschikt over twee raampjes waardoor de kleine tijdens een regenbui gewoon om zich heen kan blijven kijken.
  • Het kinkussentje is los te klikken van de kinderdrager en kan gewassen worden.
  • Onder het zitgedeelte van de kleine zit een beugel waarmee de kinderdrager neergezet kan worden. Zo kan de kinderdrager ook als kinderzitje worden gebruikt wanneer je tijdens de wandeling stopt voor een lekkere picknick.
  • De voetensteuntjes zijn los te verkrijgen.

Wil jij ook een kinderdrager van Deuter? Kom dan langs de winkel of shop online!

Deuter kinderdragers >>

Wandelen met je kleine