• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Wandelschoenen Test #1

Wandelschoenen Test #1

Enkele weken geleden deed Anja Pot mee aan onze winactie. Wij waren namelijk op zoek naar wandelschoen testers en zij was de gelukkige winnares van een paar Hanwag Banks Lady wandelschoenen. Over de wanschoenen heeft Anja inmiddels een leuke review geschreven die wij graag met jullie willen delen!

Wandelschoenen Test #1

Wat bleek, Anja werkt bij een hondenuitlaatservice en wandelt elke dag lekker veel met de honden. Ideale test dus voor dit paar stevige wandelschoenen van Hanwag!

"Dat ik de schoenen mocht testen kwam eigenlijk heel erg goed uit. Mijn oude wandelschoenen waren inmiddels helemaal versleten na jaren goed dienst te hebben gedaan. Voor mijn werk, een hondenuitlaatservice, wandel ik dagelijks gemiddeld 2 uur in het bos, door weer en wind." Als het aan ons ligt zijn dat de ideale omstandigheden om de Hanwag Banks Lady wandelschoenen eens flink te testen!

"Ook heb ik last van zwakke enkelbanden. Hierdoor zwik ik snel door mijn enkels en het is daarom erg belangrijk dat ik stevige en hoge wandelschoenen draag. Toen ik de schoenen in de winkel voor het eerst aan had, moest ik wel even wennen. Natuurlijk even testen of ik al mijn tenen kon bewegen en wanneer ik op de brug stond, ik dan niet met mijn tenen tegen de voorkant van  de schoenen aankwam. Gelukkig was dat niet het geval en hadden de schoenen de juiste maat."

 

Wandelschoenen Test #1

Maar wat zijn de ervaringen van Anja? Waren de schoenen fijn en gaven deze voldoende steun bij haar enkels? Hebben ze de test doorstaan? "Tijdens de eerste boswandeling merkte ik al snel dat de wandelschoenen comfortabeler gingen zitten en dat ik veel stevigheid had tijdens het lopen. Ik loop natuurlijk over allerlei soorten paadjes en dwars door plassen water heen. Dit hebben de Hanwag schoenen prima doorstaan. Ook met het lopen over hellingen en kuilen gaven de schoenen mij houvast en zwikte ik niet door mijn enkels. Daarnaast zijn de schoenen vrij licht, he merkt niet dat je wandelschoenen aan je voeten hebt. Ook in de auto en tijdens het rijden heb ik er geen last van gehad."

Tevreden? "Jazeker, ik ben erg blij met deze schoenen en hoop er nog jarenlang plezier van te hebben!"

Wandelschoenen Test #1
Wandelschoenen Test #1