• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Wandelschoenen test actie!

Wandelschoenen test actie!

Bij Kampeerwereld hebben we heel veel wandelschoenen en daar zijn wij trots op. Voor de drie meest populaire modellen zijn wij op zoek naar producttesters. Wij geven deze drie modellen weg:

1x Lowa Renegade GTX  Mid / Lowa Renegade GTX  Mid woman 
1x Hanwag Banks / Hanwag Alta Bunion lady 
1x Meindl Respond GTX / Meindl Rapide Lady GTX

Als wij je uitgekozen hebben als tester nodigen wij je van harte uit om hier te komen passen. Het bovenstaande model dat jou het beste past mag je meenemen. Hiervoor verwachten wij een product review inclusief foto tijdens gebruik. Deze gebruiken wij op onze website.

Wil je tester worden? Meld je aan door te reageren op dit bericht en laat weten waarom jij de beste tester bent. 

21 maart maken wij bekend wie de tester's zijn geworden. We sturen je een email. 

8 jaar geleden door Anja Schobers
De beste tester is moeilijk te stellen , maar in ieder geval een zeer geschikt persoon om de wandelschoen te testen , in verschillende omstandigheden om te kijken hoe de schoenen zich bewijzen.
Mvg Anja Schobers
8 jaar geleden door Wendy Lampe-van Rijn
Ik wil graag een paar wandelschoenen testen.
Ik loop in mijn vrije tijd altijd op wandelschoenen. En daarnaast wandelen wij graag in de natuur: regelmatig in Nederland en in de zomervakanties in de bergen (oa. in de Alpen en Pyreneeën).
Ik heb dus al veel verschillende wandelschoenen gehad (hoog en laag) en denk daarom dat ik een goede en eerlijke review kan geven op de geteste schoenen.
8 jaar geleden door Rinnie Dooren
Ik loop elke week een wandeltocht van tussen de 30 en 40 km lang.ik heb erg last van brandende voeten en heb al steunzolen.Altijd goeie sokken aan en heb diabetes type1.en heb ook goeie schoenen maar blijf last houden.dus misschien dat 1 van deze schoenen iets zijn.
8 jaar geleden door Monique
Ik ga in juni voor de vluchtelingen lopen Tijdens de nacht van de vluchteling
8 jaar geleden door Gea Brummel
Hallo,
Ik zie dat ik net 1 dagje te laat ben. Dat vind ik heel erg jammer, want ik zou graag wandelschoenen testen. Ik wandel veel ssmen met mijn hond en ik heb baat bij goede schoenen. Want ik loop vaak in het bos en in de vakanties in het buitenland. Ik heb schoenen nodig die bestand zijn tegen alle weertypen en type ondergrond. Jammer dat ik niet net een dagje eerder op de site heb gekeken. Hoop dat ik toch nog een kansje maak.

Mvg Gea Brummel
8 jaar geleden door Boris van Brakel
Graag test ik een paar wandelschoenen (halfhoge herenmodel). Ik wandel meerdere keren per week zowel op verharde paden als in bosrijke omgeving.
8 jaar geleden door anton verdam
Ik loop het hele jaar door, zomer en winter.
Meerdaagse trektochten Ardennen, Vogezen, Tatra gebergte, Pyreneeen, Noorwegen etc etc.
Ik ga voor die Lowa's of Hanwags. Voor het hooggebergte heb ik Meindl's
8 jaar geleden door Annemie Wijnands
Ik wil graag een paar wandelschoenen testen, omdat ik eigenlijk zeer makkelijk loop met een behoorlijk snelle pas. Daarom kan ik ook schoenen testen, doe geschikt zijn voor wandelaars die de echte wandelsport beoefenen maar ook grotere evenementen zoals de Kenbnedymars wandelen. Daarbij wil ik ook graag het hiken met de schoenen uitproberen dus buiten de gebaande wandelpaden.
8 jaar geleden door Diana van Losenoord
Vorig jaar heb ik de kwart route (28 km) gelopen van de ZtotZ tocht met een aantal wandelaars, van de Atletiek Vereniging Zeewolde. Dit jaar is mijn doel samen met mijn oudste dochter, de halve route te gaan lopen, 55 km, daarvoor is een paar goede schoenen uiteraard van groot belang. En ik ga vanaf april als wandelbegeleider voor de Atletiek Vereniging Zeewolde aan de slag, en kan ik ook de deelnemers adviseren bij jullie goede wandelschoenen aan te schaffen! Daarom is het van groot belang dat ik een paar wandelschoenen kan testen. Met vriendelijke wandelgroeten, Diana
8 jaar geleden door Hilda
Bij de leukste vereniging AVZeewolde ben ik helemaal verkocht aan de sport wandelen, met regelmaat lopen wij gezamenlijk lange wandeltochten. Nu heb ik lage schoenen en dit jaar staan er verschillende uitdagingen op het programma. De zeearendtocht, vierdaagse Nijmegen of Apeldoorn en wandelen in de bergen.
Genoeg gelegenheid om te testen met mooie foto's met een verhaal en voor mij de ultieme kans om halfhoge schoenen uit te proberen.
Vr. Gr. Hilda
8 jaar geleden door Pauline Boterenbrood
Ik zou een goede tester zijn, omdat ik de schoenen onder allerlei omstandigheden zou gebruiken.
Allereerst begin ik de dag met het wandelen met mijn hond, weer of geen weer.
Helaas moet ik ze dan uittrekken voordat ik naar mijn werk ga, maar zodra ik weer thuis kom gaan ze weer aan. Heerlijk voor het uitlaten van de hond, maar ook als je uitgebreid wilt koken en lang in de keuken moet staan, dan gaan de bergschoenen aan.
Zomers gebruik ik ze dan om in Oostenrijk mee in de bergen te lopen!
8 jaar geleden door Jolanda
Nou wie wil dat niet. Het is altijd een moeilijke keuze om in de winkel de juiste schoenen te kiezen, ondanks de deskundige adviezen. Met ruim 1500 km per jaar heb ik wel de nodige wandelervaring, maar toch heb ik al meer dan eens niet de beste keuze gemaakt. Na enige tijd weet je pas echt of je schoenen goed bevallen.
Ik doe graag mee en ook de wandelaars van AV Zeewolde geven graag hun mening als testteam!
8 jaar geleden door Ton van Maarseveen
Zou graag een paar wandelschoenen willen testen. Ik wandel vrij veel en ook met de atletiekvereniging van Zeewolde die een wandelafdeling heeft. Ik heb diverse schoenen, dure en goedkope en zou graag het verschil willen voelen.
8 jaar geleden door Miriam Winkler
Hallo,

Als vrouw met maat 42 vind ik het lastig om goede maar ook mooie wandelschoenen te vinden. Het lijkt me dan ook super om voor jullie een paar wandelschoenen te passen en deze te gaan testen in het Duitse Beieren (Frankenwald) waar ik met Pasen een aantal dagen van plan ben om te gaan wandelen.

Groetjes, Miriam
8 jaar geleden door Erik Wallenburg
Vooraf gaand aan o.a de 110 km van de ZtotZ tocht en de Dodentocht van 100 in België , train ik toch ruim 600 km. Het testen van de Meindl lijkt me wel wat, want ik slijt al gauw 1 schoen per jaar. Dit klopt, want ik zit in een rolstoel en heb maar 1 been en met dit been step ik mee vanuit mijn rolstoel.


8 jaar geleden door Sandra
Heel graag zou ik de Hanwag dames schoenen testen!
Ik heb zwakke enkels en ga een grote trektocht maken in het buitenland, volgende maand.
Ik kan de schoenen dan ook al snel op een ruig terrein testen en snel een review schrijven, voorzien van een mooie foto!
8 jaar geleden door Sandra Scheffel
Op 13 april vertrek ik voor een bruiloft naar Peru!
Een trektocht naar de beroemde Machu Picchu mag dan ook niet ontbreken..
Vandaag al in jullie (prachtige) winkel geweest om de nodige spullen te kopen voor de trektocht, enkel de schoenen ontbreken nog.
Ik zou heel graag de schoenen voor jullie willen uittesten, en uiteraard kan ik vanaf de beroemde Machu Picchu een mooie foto maken van het product!
8 jaar geleden door Erwin Blok
Wat maakt iemand een goede tester. Ik denk eerlijkheid, duidelijkheid en aansprekende presentatie over een product kunnen geven.
Deze uitdaging lijkt me gaaf om aan te gaan.

Nu ik binnenkort vader wordt ga ik natuurlijk me helemaal moe lopen achter de kinderwagen...En dit is een mooie gelegenheid om 1 van de schoenen goed te testen met mooie foto's erbij. Dus ik zeg, ik wil wel testen!
8 jaar geleden door Miranda Gerritsen
Iedere vakantie of weekendje weg zorgen mijn wandelschoenen voor vele veilige kilometers door bos, langs zee en in de bergen. De schoenen zullen dus worden getest onder alle omstandigheden.
8 jaar geleden door Maarten van Burken
Ik ben de beste tester voor deze schoenen, omdat ik in de voorjaarsvakantie een week naar Wales ga om o.a. de daar de Snowdon te bewandelen, en ze daar prachtig kan uittesten! Ook denk ik omdat ik slechts 15 jaar oud ben, ik misschien via deze review ook mijn generatie meer kan laten wandelen!
8 jaar geleden door Anita Boes
"Wandelen in het beste medicijn" zei Hippocratus ooit al. Sinds begin dit jaar organiseer ik Stiltewandelingen. In stilte wandelen zorgt letterlijk en figuurlijk voor ruimte, rust en beweging. Als je wandelt is het fijn je hoofd leeg te maken, goede wandelschoenen helpen daar aan mee. Dat is letterlijk en figuurlijk de basis voor een wandeling om te kunnen genieten. Ik wandel zelf al jaren heel graag en het is prachtig om te zien wat de stiltewandelingen los maken bij mensen.
Ik zou graag de schoenen willen testen om een goede basis te hebben voor verdere uitbreiding en inspiratie van rust en stilte tijdens de wandelingen. Mijn Lowa's die ik nu heb, zijm wel toe aan vervanging.

Meer info over de stiltewandelingen:http://www.anitaboes.nl/stiltewandelingen/
8 jaar geleden door Martijn
Waarom ik de beste Tester ben? Half augustus loop ik de Arctic Circle Trail in Groenland. Ik zal ongeveer 180KM lopen in 9 dagen door onherbergzaam en geheel onbewoond gebied, met 20 kilo op mijn rug. Na mijn avontuur in Groenland ga ik nog een week naar IJsland, waar meerdere dagwandelingen op het programma staan. Omdat het tijd wordt mijn voorbereidingen te starten en ik nieuwe wandelschoenen nodig heb, denk ik de ideale testpersoon te zijn :)
8 jaar geleden door Brenda van Rijn
Dat lijkt mij geweldig, een goede wandelschoen testen. Ik heb altijd heel veel gewandeld, jaarlijks een huttentocht, een keer de 110 km Van Z tot Z tocht, vierdaagsen, enz. Sinds een jaar of twee heb ik steeds vaker problemen om langere afstanden te lopen, i.v.m een voetblessure. En ik mis het grote wandelenafstanden!
8 jaar geleden door Sheila
Dat komt mooi uit ben toe aan nieuwe wandelschoenen, mooie gelegenheid om zo een paar wandelschoenen uit te proberen, mijn Rhodesian Ridgeback moet veel kilometers maken, dus ze zullen goed uitgetest worden.
8 jaar geleden door Irma Blaauw
Elke maandagmiddag wandel ik zo rond de 15km. Liefst op de Veluwe. Daarnaast regelmatig op mijn vrije vrijdag een hele dag en dan iets verder Nederland in. Mijn Lowa schoenen zijn zeker aan vernieuwing toe. Graag zou ik een prachtig paar willen testen.
8 jaar geleden door Caroline Douwes
Op pad met mijn hond maak ik bijzondere wandelarrangementen in Brabant. Zonder goede schoenen zou mijn bedrijf Wandelinbrabant niet bestaan. Daarom wil ik graag de schoenen testen
8 jaar geleden door Margit
Ik zal graag mee willen doen aangezien ik nu ook de opleiding sportpedicure doet en wij veel over wat is goed en wat niet. Waar let je op om een goede sportschoen te kopen. Welk advies geeft je client mee als ze wandelschoenen gaan kopen. Neem je hoge of lage.?
Hoe is het comfort van de schoen.
De demping, afwikkeling van de voet verschilt per persoon? Maar wel heel belangrijk bij wandelen juist bij verre afstanden.

Ik zal daar graag me kennis en mening over willen geven. Ben zelf een fanatieke wandelaar met me favoriete afstand van 25 km / 30 km
Ik loop zelf op hoge lowa s

Ik ben benieuwd of ik mee mag testen.
8 jaar geleden door ellis vd kolk
Ik zou ze erg graag testen. Heb eerder delen van pieterpad gelopEn en wil dit weer oppakken. Nu de kinderen beide op school zitten..heb ik meer tijd om te wandelen. En natuurlijk met de kinderen lekker wandelen in het weekend...
8 jaar geleden door Elisa Massaro
Ik wil heel graag tester worden aangezien mijn schoenen aan vervanging toe zijn Door het vele wandelen. Binnen kort wandel ik mee met de elfstede tocht en in juni staat wijk aan zee- Den helder en terug op het lijstje. Dit zijn tochten tussen de 40 a 55 km . Mooie tochten om te testen zou ik zeggen .
Ik hoop dat ik hiermee een kans mag maken .

Groet Elisa Massaro
8 jaar geleden door Karin
Ik wil heel graag testen een paar wandelschoenen .ik heb brede voeten met een hoge wreef .
Elke vierdaagse loop ik blaren bij de kleine teentjes en heb steeds mijzelf voorgehouden dat dat erbij hoort .
Steeds meer hoor ik geluiden dat het beter moet kunnen !
Wat zou dat heerlijk zijn
,gewoon 100%!genieten van wandeltochten ipv altijd die rotblaren .
8 jaar geleden door Lianne Janssen
Ik wil graag wandelschoenen testen. Ook ben ik een geschikte kandidaat, ik ga in mei de Walk of Wisdom lopen in Nederland en in september de Camino Portugués van Porto naar Santiago en als er nog tijd over is naar Finisterre (einde van de wereld). Daarbij kunnen mooie kiekjes gemaakt worden!

Groetjes van een fanatieke wandelaarster
Lianne
8 jaar geleden door Rob Ruijs
Ik ben een goede tester: in mei ga ik de bekende Cape Wrath Trail ( " the toughest trail in the UK" ) lopen. Schoenen die dat goed doorstaan, zijn echt goede schoenen ! Voor die tijd ga ik natuurlijk nog heel veel trainen in Nederland en de Ardennen
8 jaar geleden door Jos van den Hoven
Ik kom graag als restloper in aanmerking, aangezien ik veel Kennedymarsen, Vierdaagse Nijmegen en andere lange afstandswandelingen loop. Kortom een intensieve test van de ideale wandelschoen kan ik voor jullie uitvoeren.
8 jaar geleden door Emmy de Wilde
Ik wil wel graag de wandelschoenen testen. Ik wandel elke dag met de hond minimaal 10 km. Ik heb dat jaren gedaan op Lowa's, en heb nu wandelschoenen van de ANWB, maar ben wel heel erg benieuwd naar de andere merken.
8 jaar geleden door Niek
Ik meld me graag aan als beste tester. Mijn allereerste wandelschoenen kocht ik in mijn studententijd. Deze waren van het merk Hanwag. Hier heb ik met veel plezier op gelopen en mooie herinneringen aan over gehouden. Ik leef op grote voet (maat 47) en daarom is het fijn om wandelschoenen ter beschikking te krijgen. Ben ook erg benieuw of de nieuwe Hanwags me ook mooie herinneringen zullen opleveren. Ik ben een man. Bouwjaar 1983. Zowel alleen als met mijn gezin (twee jonge kinderen) maak ik vele wandelkilometers.
8 jaar geleden door Dirk
Ik ben een fervent lange-afstand-wandelaar. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring opgedaan met schoenen. Ik weet hoe belangrijk het is (eigenlijk het belangrijkste!) goede schoenen te hebben. Schoenen die bij je passen. Ik let daarbij niet op het merk, niet op de prijs maar op het draagcomfort. Ik heb dan ook al heel wat paar schoenen versleten.

Al vele jaren loop ik mee met de Nijmeegse Vierdaagse en ook dit jaar hoop ik weer van de partij te zijn (22ste keer). Volgens het reglement mag ik, op basis van mijn leeftijd (bijna 60) vier maal dertig kilometer lopen. Maar als het me ook nu lukt de goede schoenen te vinden, het huidige paar dat ik twee jaar geleden bij Hendriks heb gekocht is aan vervanging toe, ga ik voor de vier keer vijfenvijftig. En daar moet stevig voor worden getraind.

Of ik geschikt ben als tester hangt van twee punten af:

1. Ziet Hendriks het zitten mij die kans te bieden
2. Zit er een paar schoenen bij die mij dat comfort biedt waarmee ik de 100ste Nijmeegse tot een succes kan maken (en dan natuurlijk voor de maximale afstand).


Ben benieuwd naar uw reactie.

Met vriendelijke groet
8 jaar geleden door René Homan
Ik doe graag mee aan deze actie! Eigenlijk ben ik een échte fietser... Maar omdat mijn vrouw het graag wil en we een hondje hebben dat ook graag beweegt, ben ik steeds meer aan de wandel. Het is niet dat ik het niet leuk vind, maar ik heb nog geen goede schoenen gevonden die het lopen gemakkelijker en leuker maken. Nu ga ik binnenkort met mijn vrouw en hond de bergen in voor een huttentocht. De hond komt er goed vanaf, want die zit vnl. in de rugzak ;-) Dat maakt mij dus een zeer geschikte tester, want de schoenen die mij goed door de Dolomieten gaan helpen, zijn de ideale schoenen.
8 jaar geleden door Alice Driessen
Leuke, ludieke actie! Ik ben echt gek op bewegen :-) Naast de nodige uurtjes op de sportschool, fiets en wandel ik behoorlijk wat af samen met mijn man René en hondje Bink. Wandelen doe ik normaal op mijn fijne, lichtgewicht Meindels. Maar binnenkort gaan we de bergen in en heb ik een éxtra uitdaging. We hebben namelijk een speciale rugzak waar Bink (ras Cotton) in kan. En niets zo gezellig dat hij in de rugzak mee kan op een 4-daagse wandeltocht in de Dolomieten. Maar dan heb ik wel een paar goede en stevige schoenen nodig!! Of ik ze nou thuis moet uitproberen of in de bergen, bij mij zullen ze niet stil blijven staan....
8 jaar geleden door Joke
ik wil heel graag wandelschoenen testen. Ik hou erg van wandelen, tijdens diverse weeromstandigheden. Ga er elk weekend lekker op uit. Heb nu wandelschoenen, die lopen heerlijk, maar deze zijn niet waterdicht. En om nu met natte voeten thuis te komen én met het risico op blaren....Nee dat is geen goed idee. Zou dus erg graag wandelschoenen testen die waterdicht zijn, zodat wandelen in de regen of in de sneeuw ook weer kan!
8 jaar geleden door Arina
Hoi allemaal,
Een geweldig initiatief van jullie om willekeurig enthousiaste mensen te vragen voor de test van wandelschoenen.
Ook mij Lijkt het leuk om dit voor jullie te doen. Ik wandel veel, strand of de bossen en heide van Ermelo zijn favoriet. . Ik loop op Lowa's maar ben nieuwsgierig naar de Hanwag. Door een val in September en gebroken heup als gevolg heb ik de winter niet kunnen Lopen. Een aantal maanden verder, goed hersteld en klaar voor een nieuwe start met nieuwe schoenen om te proberen.
Vriendelijke Groet,
Arina
8 jaar geleden door Annet
Wandel momenteel 4 a 5 keer per week in bos en veld rondom Harderwijk en verder op de veluwe, waarbij ik graag nieuwsgierig even van de paden afga door modder en langs oevers om iets van dichtbij te bekijken. Zo'n kleine 10 km wandelen per keer (maar opbouwend!) waarbij stevige schoenen erg prettig zijn. Zou graag voor jullie testen en feedback geven!
8 jaar geleden door Mijke
Al heel wat kilometers heb ik weer in de benen, nu het voorjaar voorzichtig begint! Wandelen doe ik meerdere keren in de week, zowel in de buurt, als op de Veluwe en liefst af en toe ook ver van huis.
Ik zou dan ook graag een paar nieuwe zolen voor jullie verslijten!
8 jaar geleden door Corine
Goede dag, Zou graag aan de wandelschoen test mee willen doen. Ik heb nu Lowa die mij heel erg goed bevallen. Maar ik zou dus graag de andere merken willen testen. Daar ik heel veel met mijn hond wandel. Gewoon door de stad of heerlijk door het bos/beekhuizerzand. Ook met vakantie gaan de schoenen altijd mee dan woon ik er bijna in!
vriendelijke groet.
8 jaar geleden door Geert Zuidema
Hallo, zoals vermeld in jullie nieuwsbrief zou ik zou graag mee willen doen met de test van jullie, ik heb al een paar jaar geleden mijn tweede paar Meindl gekocht bij jullie en ik loop er eigenlijk dagelijks op. Ik doe mee met de 4 daagse van Nijmegen voor de 15e keer. en train daar natuurlijk voor. En het weer heb je niet voor het uitkiezen, maar dat ze waterdicht moeten zijn is echt een must. Hoe dan ook, ik hoop mee te kunnen doen met deze test en zou dan ook wat extra kunnen doen, tijdens de 4 daagse.
Met vriendelijke groet, Geert
8 jaar geleden door Hanna Dalhuijsen
Mijn huiswerk wordt veel beter opgenomen als ik woordjes memoriseer tijdens het wandelen. Daarom maak ik elke dag een studie-wandelingetje van ongeveer een uur. Om mijn hoofd wat rust te geven, doe ik graag mee aan een vierdaagse of hou ik een wandelvakantie. Goede wandelschoenen zijn voor mij een must en ik heb er meerdere in huis.
8 jaar geleden door Edwin
Al jaren loop ik Meindl schoenen zowel de wandeluitvoering als de werkschoen uitvoering. Vooral deze werkschoen uitvoering zorgen er bij mij voor dat ik al jaren klachtenvrij (ondanks een hernia) mijn werk kan uitvoeren. Eind mei ga ik 5 dagen wandelen in Schotland dit zou een uitgelezen kans zijn om de nieuwe Meindl schoenen uit te proberen.
8 jaar geleden door Jeffrey
Ik wandel regelmatig (meerdere keren per week) en doe dit in allerlei gebieden. Ook tijdens vakantie wandelen we graag, bijvoorbeeld in bergen. Ik heb een vervelende vorm qua voet en daarom ben ik wellicht interessant als testpersoon als afwijking van het gemiddelde.
8 jaar geleden door Martin
Goede middag,zou het graag willen proberen met jullie wandelschoenen.dit omdat wij twee honden hebben en daar ook heel veel mee wandelen dagelijks minimaal 2 uur. Wij hebben ook hele fijne ervaringen met deze winkel.We staan op een seizoen plek met caravan in Nunspeet. Dus wij maken regelmatig gebruik van jullie winkel
8 jaar geleden door Patrick
Als docent breng ik nogal wat uren lopend en staand door op een dag voor de klas. Merkbaar heftig voor de voetjes en de rug. Daarnaast lopen mijn vriendin en ik in het weekend graag een eindje met de huisdieren, maar gebruiken de goede, stevige wandelschoenen voornamelijk voor het dagelijks gebruik. Als het gaat om gemiddeld, maar langdurig gebruik is iemand die zeker 80% van de werkdag staat en rondloopt bijzonder geschikt voor het testen van wandelschoenen, die (zeg eerlijk) door héél veel mensen toch dagelijks worden gedragen en niet alleen voor het wandelen.
8 jaar geleden door Lenie
Ik heb al zéér veel en al vele jaren ervaring met wandelen, op allerlei gebied.
Ieder jaar een 4-daagse (wel ieder jaar een andere, want er zijn er zoveel dat ik er niet bij één wil blijven hangen - ook de Nijmeegse al eens gelopen).
Verder ga ik ieder jaar een trekking in de bergen doen, zo heb ik al heel wat op mijn naam staan o.a. de Kilimanjaro, de K2 in Pakistan (tot het base camp) de GR 20 op Corsica, de GR 5 enz. Nu volop aan het trainen voor de GR10 in de Pyreneeën.
Al deze verschillende wandelervaringen, vragen ook om verschillende soorten schoenen.
Ik heb er dan ook wel een paar staan, van hoge tot lage modellen van B/C naar A/B enz.
Ik heb alle drie de merken al eens gehad, sterker nog, ik heb alle drie de merken nu ook in mijn bezit.
Door dit alles denk ik zeker dat ik de aan gewezige persoon ben om een schoen heel goed te kunnen beoordelen.
Hoor graag van jullie!!!
8 jaar geleden door Frank Broekman
Ik zet een pensionado in deze strijd...Ben 66 en loop elke dag kilometers met mijn hond en wekenlijke een lange afstandwandeling. NS, Groene Wissel, Trage paden... en zijn er genoeg in ons land en anders lonken voor mij de heuvels in Ardennen en de Eifel. En komende zomer?...5 weken wandelgezwerf door Zweden en Noorwegen. Een wandelfreak?.....Neeeeee!!! Gewoon gezond bewegen op deze leeftijd is altijd goed. Alles bij elkaar meer dan genoeg variatie om nu eens de Hanwag Banks uit te gaan proberen. Schoenen van de Chinees? Welnee.... HANs WAGner maakte dit kwaliteitsproduct al vanaf 1921. Alleen heb ik een Hanwag nog nooit aan mijn voeten mogen hebben..... Daarom neem ik deze kans en daag Kampeerwereld Hendriks uit voor een ultieme producttest .... aan mijn voeten dan.....in weer en wind, door modder en veenlanden, bos en hei.... Misschien maken de Hanwags mij wel heel erg blij....... we gaan het zien!!!
8 jaar geleden door van der Tuin
Geachte Medewerker,

Graag komen wij in aanmerking voor het testen van de wandelschoenen.
Wij gaan in april naar het zuiden van Israël om wandelingen in de woestijn te maken.
Dit is een hele uitdaging omdat de bodem uit diverse ondergronden bestaat.
Los zacht zand, scherpe stenen, rotsen en in de wadi glibberige natte stenen en wat modder.
We hopen dat wij deze uitdaging mogen doen op jullie test wandelschoenen zodat ze optimaal getest worden.
Met hartelijke groet,
Lammert en Henny van der Tuin
8 jaar geleden door A van geelen
Graag wil ik uw loopschoenen testen. Ik loop graag, ben te voet naar santiago geweest op meinl schoenen. N jaar geleden mijn knie gebroken en loop nu weer 15 km per dag. Ben op zoek naar goede schoenen zodat ik weer meerdaagse tochten kan maken.
8 jaar geleden door Petra
Ik wil graag tester zijn voor jullie. Waarom denk ik dat ik geschikt ben? Ik wandel meerdere keren per week en heb ook een eigen wandelgroep waarmee wekelijks gewandeld wordt. Daarnaast ben ik met mijn dochter gestart om het hele Pieterpad te wandelen. Tijdens vakanties wandel ik graag en neem daarbij mijn fotocamera mee. Dat doe ik ook in mijn gewone vrije tijd. Naast wandelen loop ik ook regelmatig hard en ben ik ook hardlooptrainer. Voor het hardlopen wil ik ook graag de nieuwe snufjes uitproberen om dit door te geven aan mijn hardlopers. Zo loop ik nu ook op Barefoot running shoes, heb een Garmin GPS horloge aangeschaft en probeer, ook voor het wandelen, Ledlampjes en reflectiehesjes uit om veiliger over straat te gaan. Voor mijn wandelaars probeer ik ook graag nieuwe dingen uit, zodat ik ze een goed advies kan geven. Voor het wandelen zijn schoenen natuurlijk heel erg belangrijk: wandelcomfort, waterdichtheid, hoe houdt de schoen zich bij verschillende ondergronden (klompenpaden, bos, uiterwaarden, heuvels en bergen, beekjes), is de schoen makkelijk aan te trekken (ook voor oudere mensen), hoe is gebruikersvriendelijk is het onderhoud van de schoenen, enz.
8 jaar geleden door Antoinette Meulenberg-Willemsen
Hallo Kampeerwereld!

Wij zijn ons aan het voorbereiden op een nieuwe wandel uitdaging en mijn vertrouwde LOWA stappers zijn dringend toe aan vervanging... Ik heb letterlijk het hele profiel er van af gelopen!!!

Ik heb wel wat bedenkingen hoor, want mijn huidige schoenen (LOWA GTX Women) zijn net pantoffeltjes waarop ik moeiteloos de kilometers aftik... Of het nu in Schotse Highlands, de prachtige dolomieten of gewoon hier in het mooie Brabantse land is ...

Welke schoen gaat dat evenaren????

Mijn eerste keuze gaat dan in elk geval meteen uit naar LOWA, dus ik zou jullie uitdaging wel aan willen gaan en tester worden van de LOWA Renegade II GTX Mid Woman...

Kiezen jullie alsjeblieft mij????!!!!

Ik kijk uit naar jullie bericht!!!

Met vriendelijke groet,
Antoinette Meulenberg
8 jaar geleden door Eelco
Wandelen doe ik erg graag, of het nu tochten zijn van 20, 30 of 40 km. Schoenen zijn absoluut erg belangrijk en ik heb afgelopen winter dan ook op goede Meindl M2 (winter)schoenen gelopen. Nu de zomer eraan komt en ik zeker van plan ben weer wat lange tochten te gaan maken ben ik op zoek naar goed schoeisel voor dit seizoen. Met mijn ervaring denk ik zeker een goede en eerlijke review te kunnen plaatsen.
8 jaar geleden door Miranda van Mossel
Ja, ik wil ook graag testen. Waarom? Nou, mijn voetjes schreeuwen om mooie nieuwe wandelbooties! En... ik wandel graag in de bergen als ik op vakantie ben.
8 jaar geleden door André van Mossel
Ho!! Stop maar met zoeken, want mijn vent zou de allerbeste wandelschoenentester ever zijn! Hij heeft zelfs eens de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen met een getrokken kies en een gekneusde enkel!! Die tocht heeft hij trouwens wel gelopen met een paar fatsoenlijke schoenen aan zijn voeten. Tegenwoordig klautert hij op zijn gympies of slippers door de Italiaanse Dolomieten, dus een paar goede wandelschoenen zijn van harte welkom en oja, ik weet zeker dat meneer de perfectionist ons precies kan uitleggen wat er wel en niet aan zijn nieuwe stappers deugt! ????
8 jaar geleden door Marijke Bos
ik wil heel graag de schoenen testen ,vorig jaar heb ik mijn eerste paar lowa wandel schoenen gekocht .ook omdat ik gestopt ben met werken en van wandelen hou .
Het was of er een wereld voor mijn open ging ,wel na het inlopen van de schoenen Ha,ha vooral ook omdat ik nooit geen sokken draag in geen enkele schoen maar de lowa schoenen voelen als een tweede huid ,en zal niet anders meer willen .
daarom wil ik de schoenen graag uittesten !
Ik wandel vooral graag en veel in het bos ,misschien hoor ik wel van jullie.

Vriendelijke groeten

Marijke bos
8 jaar geleden door robert van keulen
ik wil graag wel 1 van de bovenstaande schoenen willen testen. En waarom ik loop aardig wat kilometer per jaar, door.Zoals door het heuvelachtig bos en op de weg. En als ik ingeloot wordt dan ga ik dit jaar voor de 12ste keer de 4 daagse van Nijmegen lopen dit betreft een zeer speciale editie. Wel te verstaan de 100ste keer dat deze wordt gelopen. En dan worden de schoen zeer intensief getest op allerlei terrein zand asfalt klinkers. Maar ook een zeer lange tijd achter elkaar.
8 jaar geleden door Marian van Trigt
Ik ben wel een goede tester. Wandel 4 x in de week met vriendinnen of manlief zeker 10 km. In de week. Vaak in duin of langs het strand. Goede wandelschoenen is echt een must have. Mijn leeftijd speelt ook mee. Wordt de 28e 64 jaar. Goedkope schoenen uit den boze. Schrijf zeker mooi revieuw met foto erbij
8 jaar geleden door Felice
Ik meld mijn zoon Bas aan hij gaat met school een week op Ardennenreis en heeft daarvoor goede wandelschoenen nodig. Hij lijkt mij dan ook de juiste persoon deze schoenen intensief te testen
8 jaar geleden door Rian
Ik zou graag een van jullie wandel schoenen willen Testen daar ik elke dag veel wandel met mijn honden in de bossen.
en zo meteen weer de avondvierdaagse begint in Lelystad.
Maar ook tijdens mijn werk draag ik wandelschoenen omdat deze beter steun geven voor mijn rug en knie gewrichten.
8 jaar geleden door Jeannette
Graag wil ik wel de wandelschoenen testen, dat ga ik dan doen in de bergen in Oostenrijk waar wij al jaren op vakantie gaan, en zeer lange wandelingen maken in de bergen. Ik zal graag een product review inclusief foto maken tijdens het gebruik.
Graag hoor ik van jullie of ik deze wandelschoenen mag testen, ik ga voor een damesschoen en heb maat 40.

met vriendelijke groeten,

Jeannette van de Riet
8 jaar geleden door Stella Verkaik
Wij wandelen zeer regelmatig in Nederland en ook tijdens de vakanties. Op dit moment heb ik de Lowa vacuum echt pantoffeltjes, maar na 3 jaar intensief gebruik laat de zool Los. We lopen op verschillend terrein en houden van korte en lange wandelingen.
8 jaar geleden door marja doldersum
Mijn man en ik melden ons graag als testers aan . Elk weekend wandel wij graag over heide velde door de bossen en graag in een heuvelachtig gebied. Onze vakanties bestaan uit wandelen in de bergen dit doen we het liefst. Onze voorkeur gaat naar lowa renegade || GTX mid en lowa renegade || GTX women.
8 jaar geleden door Wendy van Rossum
Ik zou het heel graag willen testen. Als scout loop ik wekelijks op slechte schoenen in het bos. Elke keer bedenk ik me dat ik goede schoenen moet aanschaffen, vooral als ik weer eens natte voeten heb of blaren. Dit zou dus fantastisch zijn, en één ding is zeker: ik kan echt alle facetten perfect testen!
8 jaar geleden door Dorothea Nieuwenburg
Wij hebben onze nieuwe bergschoenen al bij jullie gekocht! Maar wie weet, kunnen wij toch nog profiteren van dit mooie aanbod! Dat zou helemaal te gek zijn! Wij hebben altijd al onze bergschoenen bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden met de adviezen en tips die wij krijgen. Afgelopen vrijdag hebben mijn man en ik weer nieuwe schoenen gekocht en kregen toen te horen dat je vlekken met een korst brood kon verwijderen! Wat een grappige tip! Nog nooit van zoiets gehoord, maar wel bruikbaar!
Hopelijk komen wij, in ieder geval 1 van ons, voor deze actie in aanmerking. Bedankt in ieder geval!

Met vriendelijke groet,

Ruud en Dorothea Nieuwenburg
8 jaar geleden door Marian
Ik zou graag voor jullie de Meindl Cuba Lady GTX willen uitproberen. Sinds kort heb ik het wandelen herontdekt, maar nog niet op de meest ideale schoenen. Wellicht zijn deze Meindl Cuba Lady GTX de oplossing.
Ik ben letterlijk de zolen verloren van mijn oude wandelschoenen nadat die een aantal jaren op zolder hadden gestaan; ze waren poreus geworden en konden geen nattigheid meer aan.
8 jaar geleden door nathalie de Korte
Mijn zoon zou heel graag de wandelschoenen willen uittesten. Met school gaan ze een aantal x op pad. dit keer gaan ze weer naar york in Engeland. hier gaan ze ook op de vlaktes wandelen en de rotsen beklimmen. Daarvoor zouden de schoenen natuurlijk een uitkomst zijn. De Meindl. Portland GTX zou goed bij hem passen in de maat 40/41
Voor die tijd gaan we eind april richting Iralie en ook daar zouden de schoenen goed van pas komen.
8 jaar geleden door Bernadet Jiskoot
Ik zou een goede tester zijn, ben namelijk erg sportief en heb al heel wat kilometers gewandeld.
Wandel veel in onze mooie bossen en samen met een vriendin loop ik momenteel de LAW8, het Zuiderzeepad. Die is nogal lang dus we lopen steeds een stukje, tijdens vrije dagen en/of in de weekenden.
Ook staat er een wandelreis van SNP op het programma, ga hiervoor naar Duitsland samen met een groep vriendinnen.
Dus u begrijpt, loop genoeg om een schoen uit te testen en ben zeker bereid om daarover stukjes te schrijven, foto's te maken en te plaatsen en de schoen te beoordelen op kwaliteit/gebruik/Gore-Tex etc.
Heb heel wat schoenen versleten, kan hierdoor goed het verschil tussen de schoenen voelen en beoordelen.

Hoop echt dat ik 1 van de gelukkigen ben die mogen gaan testen!
8 jaar geleden door Marielle Malestein
Ik wil met liefde jullie schoenen testen, fotograferen en uitlopen tot ze versleten zijn. Ik wandel drie keer in de week een paar uur en geniet hier met volle teugen van, zou ik nog meer plezier beleven als ik op jullie schoenen wandel?
8 jaar geleden door Bram Hermans
Beste, aangezien wij nog steeds geen uitgesproken voorkeur hebben qua merk noch model van wandelschoen, én aangezien wij zowel veel in Zeeland door de duinen, in de Ardennen op stafkaart als in de Antwerpse kempen wandelen, denk ik dat wij/ik de perfecte testpersoon(en) zouden zijn! U zal dus een duidelijke en objectieve recensie kunnen verwachten! Alvast hartelijk dank! Met vriendelijke groenten, Bram en Katrien
8 jaar geleden door Pjer
Hoi,
Vrije tijd in overvloed, die ik gebruik om te wandelen en fotograferen.
Als tester zal ik de wandelschoenen zeer vaak gebruiken en onder alle omstandigheden.
Een goede test over een langere periode, zou de testwandelschoen recht aan doen.
8 jaar geleden door Tristan Bakker
Het wandelseizoen is weer begonnen!
Dat betekend eerst lekker de bossen in, vervolgens trainen voor de 100e Nijmeegse Vierdaagse (mijn 5e). Weekendjes hiken in Luxemburg. In het najaar een trekking over het Annapurna Circuit in Nepal en wie weet wat er dit jaar nog meer op mijn pad komt.
Nu loop ik op een paar Hanwag Arrow GTX. Hiermee vulkanen beklommen, de woestijn in Afrika betreden, de Kaukasus bedwongen, de tropen in Zuidoost-Azië overleeft en een vierdaagse uitgelopen.
8 jaar geleden door Lara ijsselstijn. Samen met hond Sjaak
Hoi kampeerwereld. Ik denk dat ik een goede tester zou kunnen zijn. Ik loop samen met mijn hond alle law paden in Nederland. Het verschilt tussen dagtochten of met complete uitrusting kamperen we door heel Nederland. Ik sleit behoorlijk snel mijn schoenen. Zelf draag ik Meindl. Ik ben nu op weg naar Edam en loop naar Hoorn. Dus km maken zal zeker gebeuren. En foto's maken, dat doe ik al de hele dag, meestal in combinatie met me hond, maar schoenen en voeten erbij moet zeker kunnen.
8 jaar geleden door Arnold van Keulen
ik wil graag wel 1 van de bovenstaande schoenen willen testen. En waarom ik loop aardig wat kilometer per jaar, en door verschillende terreinen. En als ik ingeloot wordt dan ga ik dit jaar voor de 8ste keer de 4 daagse van Nijmegen lopen dit betreft een zeer speciale editie. Wel te verstaan de 100ste keer dat deze wordt gelopen. En dan worden de schoen zeer intensief getest op allerlei terrein zand asfalt klinkers. Maar ook een zeer lange tijd achter elkaar.
8 jaar geleden door Ben Bruijnes
IK wil wel graag een tester voor u zijn. Ik ben een wandelaar die de komende tijd de intensiteit weer opvoert om de wandelevenementen te kunnen gaan lopen. Komend jaar is de 100e 4daaagse van Nijmegen en daar ben ik al toegelaten. Feestelijk en daar kunnen leuke beelden en commentaren voor gegeven worden.
8 jaar geleden door Henry Ruinemans
Graag meld ik me aan als wandelschoenentester. Ik gebruik mijn wandelschoenen voor diverse omstandigheden. 's Zomers wandel ik veel in de vakanties en weekenden, al dan niet met rugzak. Het hele jaar door loop ik veel met de honden door bossen en velden, blubber en plassen. Ik loop nu al weer heel wat jaren op een paar Meindl Island wandelschoenen met veel plezier. Het lijkt me leuk eens een ander paar te proberen en ik wil er met alle genoegen over schrijven.
8 jaar geleden door Ab
Goedemorgen,

Ik ben mij aan het oriënteren welke wandelschoenen voor mij het meest geschikt zijn.
Ik wandel graag en regelmatig, en wil nu een volgende stap maken naar grotere en meer gevarieerde wandelingen.
Goed advies op maat, betreffende merk en pasvorm is voor mij van groot belang.
Ik wil dus erg graag in de gelegenheid gesteld worden, om aan de test mee te doen.

Met vriendelijke groet,

Ab


8 jaar geleden door jolanda brandsma
Ik zou graag als testpersoon willen meedoen.
wij wandelen dit voorjaar en zomer veel in de duinen. ( seizoenplaats aan de kust).
En de herfstvakantie wandelen we altijd in Oosten rijk.
Mijn vorige schoenen zijn ,na vele jaren op te hebben gelopen, aan vervanging toe dus dit zou nu goed uitkomen.
8 jaar geleden door Jolanda
Enkele weken geleden ben ik begonnen met wandelen bij av zeewolde. Ik vind het altijd moeilijk om goede schoenen te kopen dus loop ik nu op gewone schoenen die lekker zitten. Graag zou ik nu speciale wandelschoenen testen zodat ik het verschil voel en geen zere voeten of blaren krijg.
8 jaar geleden door Monique de Vaal
Hallo Hendriks

Wil mezelf graag aanmelden als tester..
Daar ik hier in NEderland al zeker 2 x in de week wandel.
En ik van de zomer voor 2.5 weken naar Canada ga om daar samen met familie ook nog wat kilometertjes weg te wandelen..
Graag zou ik kans maken op goede wandelschoenen..

Duim duim duim

Monique de Vaal
8 jaar geleden door wolter van der laan
ik zou graag de wandelschoenen willen testen omdat ik steunzolen heb en niet zo makkelijk wandelschoenen kan vinden waar ik op zou kunnen wandelen ik heb al lang een hielspoor en daarom als ik met mijn zussen aan het wandelen ben kan ik het uitproberen ik sta zelf op de camping de Strokel lekker dichtbij en kan dan mijn ervaringen meteen met jullie delen vriendelijke groet Ria van der laan.
8 jaar geleden door jose spoelder
ik wil graag tester worden omdat ik gemiddeld 3 uur per dag met de honden door de bossen wandel in alle weersomstandigheden. de bospaden zijn vaak mul en onverhard.ben benieuwd welke wandelschoen hier het beste tegen bestand is.
8 jaar geleden door jose spoelder
ik wil graag tester worden omdat ik gemiddeld 3 uur per dag met de honden door de bossen wandel in alle weersomstandigheden. de bospaden zijn vaak mul en onverhard.ben benieuwd welke wandelschoen hier het beste tegen bestand is.
8 jaar geleden door Orsolya Kausz
Ik wil graag een tester worden van een van de wandelschoenen. Ik wandel veel met mijn hond op de Flevopolder. En in mei wil ik graag een rondreis maken in Peru. Dus ik kom in de bergen, in de stad op veel manieren kan ik de wandelschoen testen. Mijn oude wandelschoenen zijn al een beetje versleten...
Ik hoop dat jullie keuze op mij zal vallen.


Met vriendelijke groeten,

Orsolya van Veldhuisen - Kausz
8 jaar geleden door Linda
Graag zou ik de wandelschoenen testen.
Ik ben misschien niet degene die de meeste kilometers loopt maar ik denk dat ik ze wel goed kan testen.
Jaren lang heb ik met zere voeten gelopen met iedere schoen had ik pijn.
Ik droeg Meindl schoenen met wandelen en die gingen redelijk maar ook na een dag wandelen kon ik twee dagen niet meer lopen.
Uiteindelijk ben ik bij een goede podologe terecht gekomen en bleek mijn grote teen te klein, nu loop ik met zolen die mijn voeten een maat groter maken. Eindelijk na jaren geen pijn meer maar helaas wel een lege schoenen kast. Met de schoenen zal ik gaan geocachen en wandelen op vlak en minder vlak terrein zoals in de bergen en langs watervallen waar met de gladden stenen goede schoenen een must zijn.
8 jaar geleden door Bernadet Jiskoot
Beste mensen van Hendriks Kampeerwereld,

Mijn naam is Bernadet Jiskoot, ben 41 jaar en woon in Harderwijk. Ben erg sportief, hou van hardlopen, mountainbiken en van wandelen.
Wandel veel in onze mooie bossen en samen met een vriendin loop ik momenteel de LAW8, het Zuiderzeepad. Die is nogal lang dus we lopen steeds een stukje, tijdens vrije dagen en/of in de weekenden.
Ook staat er een wandelreis van SNP op het programma, ga hiervoor in mei vijf dagen naar Duitsland samen met een groep vriendinnen.
Dus u begrijpt, loop genoeg om een schoen uit te testen en ben zeker bereid om daarover stukjes te schrijven, foto's te maken en te plaatsen en de schoen te beoordelen op kwaliteit/gebruik/Gore-Tex etc.

Hoop echt dat ik 1 van de gelukkigen ben die mogen gaan testen!

Met vriendelijke groet,
Bernadet
8 jaar geleden door Henk Smit
Hallo allemaal,

Ik ben een fervent wandelaar en loop minstens 2 x per week, ik ben 64 jaar jong.
Ik werk nog 40 uur per week, zodra ik met pensioen ben zal ik nog vaker gaan wandelen, ik voel me topfit.
Ik heb de 4-daagse in Nijmegen ook gelopen in het verleden
In de vakantie gaan de schoenen altijd mee
Ik zou met veel plezier mee willen doen om te kijken welke schoenen het beste bij mij passen en daar de nodige commentaar van willen voorzien.
In het voorjaar staan wij 3 maanden op een camping in Epe.
Dan worden de wandelschoenen regelmatig aangetrokken.
Wij komen regelmatig in jullie winkel, het laatst hebben wij nog een gas kachel gekocht voor in de voortent.

Met de vriendelijke groeten,

Henk Smit
8 jaar geleden door Carla Smit
Ik zou een goede tester zijn omdat ik een fervent wandelaar ben. Zomers lange tochten in de bergen en hier in Nederland veel lange afstand wandelingen. Maar vooral omdat ik wanneer het uiteindelijk moet, altijd met zoveel pijn en moeite afscheid neem van mijn oude vertrouwde wandel schoenen die als de beste zitten. Wanneer ze versleten zijn kan ik me niet voorstellen dat er ooit weer zo'n paar zal zijn, die zo als gegoten zitten. Dat is dus ook niet altijd gelukt en het heeft meestal behoorlijk wat ' voeten in de aarde'. En omdat ik al zoveel schoenen geprobeerd heb, vind ik dat ik een uitstekend testpersoon ben.
8 jaar geleden door y. hoogendoorn
Goedenavond,
Ik wil graag wandelschoenen testen. Ik heb nu (nog) de Hanwag Lima GTX- met veel plezier - , maar die is helaas niet meer te verkrijgen. Omdat ik mijn vakanties graag doorbreng in de bergen (vorig jaar nog Nepal/Everest trek), maar ook in de weekenden Nederland te voet verken, ben ik op zoek naar een nieuw comfortabel paar.
8 jaar geleden door Natascha Leclaire
Beste mensen van Kampeerwereld Hendriks,

Ik zou graag tester bij jullie willen worden. Deze zomer ga ik, als leerkracht en clusterleider, met een groep van 28 leerlingen ontwikkelingswerk doen in Tanzania. Dit worden drie intensieve maar ook prachtige weken waarin wij onder andere schooltjes van lokale kinderen op gang knappen, sporten met kinderen die helemaal niets hebben, kennis maken met de Masai cultuur en natuurlijk hopelijk ook de big-five zien. Dit is voor onze leerlingen en ook voor ons een leerkrachten een onvergetelijke reis waarbij goed schoeisel onontbeerlijk is. Dus nieuwe, goede en zeker stevige schoenen zouden goed van pas komen. En in een land als Tanzania kan ik deze zeker tot het uiterste testen en voor jullie een goede review met mooie bijbehorende foto's maken.
8 jaar geleden door Erika
Hai, wij zijn 3 vriendinnen die zeer geschikt zijn om deze schoenen te testen, aangezien wij al een jaar of 8 serieus aan het wandelen zijn.
Op een zaterdagmorgen van Putten naar De Zwarte Boer in Ermelo en weer terug. Of de vierdaagse van Alkmaar, de bloesemtocht wordt dit jaar al de 6e keer gelopen. Zelfs de vierdaagse van Marbella hebben we al eens gedaan. Alle tochten zijn 25 km of meer. Dusss...uitermate geschikt zou ik zeggen!! Groetjes Erika
8 jaar geleden door Nel Eisberg.
Hallo,

Ik wil graag een tester van jullie (Hanwag) schoenen zijn.
Ik heb al meerdere paren wandelschoenen versleten in de jaren dat ik regelmatig lange afstanden loop en ben nu aan nieuwe toe.
Wandelen is mijn hobby, lekker buiten zijn en het liefst over onverharde paden lopen waar je stevige schoenen voor nodig heb. Verder doe ik o.a. mee aan de Nijmeegse Vierdaagse, de Vierdaagse in Limburg en andere lange afstandswandelingen in en buiten Nederland.
Ik kijk uit naar Uw antwoord.
Vriendelijke groet, Nel.
8 jaar geleden door Deodaat Boer
Mannenharten inspireren en golven van gerechtigheid wereldwijd; dat is het doel van De 4e Musketier. Je schoenen hier laten testen levert publiciteit op en je werkt ook nog mee aan een goed doel. Inmiddels zijn er al 8000 mannen met ons mee geweest op onze karakterweekenden, die we nu al in 12 landen uitrollen. Zie www.de4emusketier.nl

Ik loop meerdere keren per jaar met tientallen mannen op epische locaties (langs de Noorse Fjorden, over de Schotse Hooglanden, in de Belgische Ardennen en binnenkort over de prachtige Pyreneeën) en zal tijdens de wandelingen de schoen uitgebreid bespreken. Dit levert dan ook kwalitatieve reviews op, getest in een hoogwaardige wandel en klimgebieden.

Warme groet, Deodaat
8 jaar geleden door Marjan Knigge - de Roo
Na mijn miskoop zou dit een mooie manier zijn om toch goede wandelschoenen te hebben.
Ik vond het al zo moeilijk om goede en mooie wandelschoenen te vinden en dan.... Ze lopen gewoon niet lekker.
Ik wandel 2 keer per week en heb dus mijn oude schoenen maar weer aangetrokken.
8 jaar geleden door Marjan Koelewijn
Hallo,

Ik zou heel graag de wandelschoenen testen. Goede schoenen zijn voor mij heel erg belangrijk.
Zo'n 20 jaar geleden zat ik in een rolstoel en werd mij verteld dat ik nooit meer zou kunnen lopen.
Door heel veel training loop ik nu gelukkig weer! Een afstand van zo'n 25 km per dag is het maximale en dan heb ik er ook wel een paar dagen last van. Maar het is ongelofelijk dat ik weer loop en ik ben er zó ontzettend blij mee.
2x per week probeer ik een afstand van 10-15 km te lopen en dat lukt alleen met heel goede schoenen én sokken en mijn onmisbare Nordic Walking poles!
8 jaar geleden door Fam. van de Kraats
Hallo wij denken dat wij goede testers kunnen zijn omdat wij zijn gestart met Nordic Woking en daarom goede testers kunnen zijn voor de MeindlPortlandGTX voor zowel man als Lady
8 jaar geleden door Christi Holweg
Ik reageer omdat ik in mijn werk veel buiten loop met mensen die blind of slechtziend zijn, met of zonder honden, door bos, buitengebied en steden en dorpen, en binnen gebouwen. Overdag en s'avonds, zomer en winter, zon, regen, sneeuw en vorst. De truc om steeds lekker zittende weervaste enigzins leuke schoenen te dragen is een blijvende uitsaging.
8 jaar geleden door Petra
Wat een leuk idee is dit
Hierbij meld ik me aan als wandelschoenentester
Aangezien de lente in de lucht zit en het weer beter wordt ben ik van plan meer te gaan wandelen
Daar horen de juiste schoenen bij. Momenteel loop ik op gympen
Ik wil dolgraag wandelschoenen testen
8 jaar geleden door Joke Lof
Hallo, graag zou ik een paar schoenen willen testen. Ik ga een paar keer in de week met de hond op pad. De route is zeer divers van bos, polder en geasfalteerd. De route is meer dan tien km door weeren wind . Want het is altijd honden weer.
8 jaar geleden door Joke Lof
Hallo, graag zou ik een paar schoenen willen testen. Ik ga een paar keer in de week met de hond op pad. De route is zeer divers van bos, polder en geasfalteerd. De route is meer dan tien km door weeren wind . Want het is altijd honden weer.
8 jaar geleden door J.D. van der Voet
Hallo, ik doe graag mee aan het testen van een wandelschoen. Ik heb mij ingeschreven voor de vierdaagse dit jaar via viavierdaagse. Graag wil ik laten zien dat er betere schoenen zijn dan het merk wat sponsor is van de vierdaagse. Heb inmiddels bijna 200 km getraind vanaf begin januari. Wandelen is sinds eind vorig jaar als sport in mijn leven gekomen en wil dat de rest van mijn leven als invulling van een deel van mijn vrij gebruiken.
8 jaar geleden door Floris Muller
...en of ik graag tester wordt!
Als vrijwilliger bij Stichting Buitendoor leer ik jongeren samenwerken, waarbij we buitensport activiteiten inzetten als middel om dat te bewerkstelligen. Wekelijks moeten we stevig in onze schoenen staan om kampen te begeleiden tot wel 90 jongeren. We zijn dag en nacht buiten; in de modder, in de zon, aan de wandel en op hoogte in onze gigantische boomhutten. Als de schoenen zo'n test doorstaan weet je pas echt wat je in huis hebt!
8 jaar geleden door Jannette Slijkhuis
Hallo,

Ik zou graag een tester voor uw schoenen willen zijn omdat ik 4 april start met het lopen van de diabetisch challenge. Ik ga dit doen met mijn vriendin die een tijdje terug te horen heeft gekregen dat ze diabeet is. Ik zelf ben geen diabeet maar ga dit dus samen met haar doen om haar te motiveren en te steunen. Het is de bedoeling dat we twee avonden in de week met een groep gaan lopen en op zo'n avond 10.000 stappen gaan zetten. Hierbij zijn goede schoenen dus van groot belang, zowel voor mij als voor mijn viendin. Dus ik zou zeggen kom maar op met die schoenen en wij gaan ervoor!!!!
8 jaar geleden door Wim Verstappen
Beste, ik ben een fervente wandelaar en tracht naast mijn werk, een maximum aan wandelingen te doen. Op jaarbasis wandel ik tussen de 3.000 en 4.000 km. Bij voorkeur kies ik de lange afstanden van 40 km tot 150 km en houd ik het tempo hoog. Bij afstanden tot 50 km wandel ik tussen de 7,2 tot 8,5 km uur. De langere afstanden tussen de 6,5 en 7 km/uur. Al verscheidene jaren zoek ik hiervoor naar de ideale schoen wat geen makkelijke opdracht is. Voor mij dient een schoen een stevige zool te hebben die niet te snel slijt maar toch een goede grip heeft op zeer gevarieerde ondergronden, voornamelijk als de ondergrond nat is. Vooral op natte ondergrond laten vele schoenen het helaas afweten. Daarbovenop, zeker door het tempo dat ik wandel, moet de schoen ook licht aanvoelen. Mijn wandelingen zijn uiterst gevarieerd zowel qua terrein als ondergrond. Hard, onverhard, plat, hellingen, rotsen. Alles is goed. Ik ben nog relatief jong en hoop een kans te maken op het testen van jullie schoenen.
Mvg, Wim
8 jaar geleden door Jacob Lof
Wat een leuke actie!
Ik zou graag gebruik maken van de mogelijkheid om een wandelschoen te testen.
Wonend in Zeewolde maken we vaak langere wandelingen door het polder bos, waarbij de ondergrond wisselt van zand , gras en klei en soms wat diepere modder. Al met al gedurig een uitdaging.
8 jaar geleden door A. Fuldner
Voor mijn vader. In juli gaan wij samen een week naar de bergen, voor hem op 70 jarige leeftijd voor de eerste keer wandelen in de bergen. Dat wordt zo ie zo een mooie ervaring omdat hij nog nooit in de bergen is geweest en met een paar goede bergschoenen helemaal.
8 jaar geleden door Sietske Groenwold
Ik wil graag testen, omdat ik wekelijks 3 x mee loop met de wandelfit groep opgezet door de fysio praktijken in Nijkerk. Tevens loop ik ook mee met de challenge wat betreft de actie van de Bas van de Goor foundation. Dit is in augustus 6 dagen wandelen in 1 week van ongeveer 10 km of neer.
8 jaar geleden door Jitske Cnossen
Goedemorgen

In de nieuwsbrief van dewandeldate.nl zag ik dat jullie testers zoeken voor wandelschoenen.
Ik dacht meteen dat is net wat voor mij! Een wandeldate met nieuwe schoenen! Ik ben een vrouw van 50 jaar, gezond van lijf en leden. Wekelijks wandel ik veel, bijna alle dagen we een stukje, in de weekenden lange afstanden.

Mijn wandelhistorie begon in 2000 met de eerste Slachtemarathon in Friesland. Ik woonde destijds in Frankrijk en
kwam speciaal voor het wandelen terug naar mijn roots. Het eerste paar was van het merk Lowa, heerlijke
wandelschoenen alleen aan het einde van de dag net iets te krap bij de tenen.
Ik ben toen over gegaan op Meindle, net iets breder en daardoor ook aan het einde van de dag prettig voor de voeten.
Altijd halfhoog tot hoge wandelschoenen gedragen omdat ik ook graag naast de paden wandel, in de Ardennen wandel
en in de bergen.

Mijn voorkeur gaat dus uit naar de Hanwag Banks Lady omdat die halfhoog zijn en die van de Meindle zijn laag.
Ik ga dus, wat betreft het merk, helemaal blanco de test in, wat betreft wandelervaring niet. Met heel veel plezier zal
ik voor jullie een eerlijke review schrijven.

Met vriendelijke groeten, Jitske Cnossen
8 jaar geleden door jverhoef
ik loop bijna elke dag rondje zeumeren voorthuizen (ruim een uur) en al verschillende jaren de strand 6daagse al jaren op Hanwag schoenen van jullie maar ben wel aan een paar nieuwe toe
8 jaar geleden door jverhoef
ik loop bijna elke dag rondje zeumeren voorthuizen (ruim een uur) en al verschillende jaren de strand 6daagse al jaren op Hanwag schoenen van jullie maar ben wel aan een paar nieuwe toe
8 jaar geleden door jverhoef
ik loop bijna elke dag rondje zeumeren voorthuizen (ruim een uur) en al verschillende jaren de strand 6daagse al jaren op Hanwag schoenen van jullie maar ben wel aan een paar nieuwe toe
8 jaar geleden door jverhoef
ik loop bijna elke dag rondje zeumeren voorthuizen (ruim een uur) en al verschillende jaren de strand 6daagse al jaren op Hanwag schoenen van jullie maar ben wel aan een paar nieuwe toe
8 jaar geleden door Robert
Wat een leuke actie dit!

Hoe kan een paar schoenen beter getest worden dan ruim een half jaar door het terrein lopen in het buitenland? Voor een onderzoek naar duurzame wijn productie in de Douro vallei in Portugal moet ik heel wat maanden door de wijngaarden lopen. Om een goede recensie te kunnen schrijven moet je ook weten waar je als gebruiker op kunt en moet letten. Veel wandelschoen ervaring heb ik opgedaan met de militaire meindls, maar ook tijdens veel vakanties in het buitenland.
Ik wens jullie veel succes met het zoeken van de meest geschikte kandidaat!

8 jaar geleden door D Bouwhuis
Graag zou ik tester worden voor een van bovenstaande schoenen, ik heb pasen 2015 bij jullie een paar Hanwag Belorado trekkingschoenen Heren Low, GTX grijs/zwart wandelschoenen gekocht, super service en hulp bij passen en uitzoeken.
Deze schoenen lopen prima, echter zijn ze nu een bijna een jaar oud en beginnen de tussenzolen te scheuren.
Ik zou graag daarom een paar andere schoenen testen of deze beter zijn als het paar dat ik gekocht heb.

8 jaar geleden door leo
Wij gaan zomers ca. 6 weken naar de Oostenrijkse alpen om te wandelen. Door de jaren heen moeilijk om de juiste / geschikte wandelschoenen te vinden voor mijn voeten. Nog steeds niet gelukt. Een wonder zou zeer welkom zijn om review te schrijven dat de juiste wandelschoenen wel bestaan
8 jaar geleden door Stella
Wandelschoenen gezocht: voor een meisje van 12 met maat 43..oftewel lange smalle voeten...na een groeischijfremmende operatie aan zowel knieën als voeten zal zij over 2 maanden een week in de Ardennen met schoolkamp gaan lopen, dus de schoenen zullen hip en goed moeten zijn...pubers, strenge en kieskeurige testers !
8 jaar geleden door Esmeralda
Ik zou graag willen testen.
Ik heb een Hondenuitlaatservice en Hondenschool dus ik loop heel wat af.
8 jaar geleden door Bart
Verwoed bergwandelaar is op zoek naar de optimale wandelschoen. Twee keer eerder is al naar de bergsportwinkel gegaan om te passen en zich te laten adviseren maar de perfecte schoen op alle punten, of het beste merk, werd niet gevonden. Zonder nieuwe schoenen kan er niet op uit gegaan worden!
8 jaar geleden door Rene Wilting
Een tijdje geleden heb ik een recensie geschreven over de softshell die ik via jullie website gekocht heb. Leuk om je ervaringen te delen. Voordat ik iets koop kijk ik ook vaak naar de recensies van anderen. Met schoenen is dat wel een hoofdstuk apart: Iedere voet is apart en je kunt nooit tegen iemand zeggen: "hier loop ik goed op, dit is iets voor jou". verwijzen naar een winkel waar ze goed advies geven is naar mijn mening belangrijker. Ik heb in het verleden voor defensie kleding en uitrusting gekocht en heb op deze manier iets meer specifieke productkennis gekregen. Dit is de theorie, maar voor wandelschoenen ben ik in de praktijk ook al jaren actief. Zo loop ik elke dag minimaal 10 km om op mijn werk te komen. Ik ga dit jaar voor de 19e keer de 4 keer vijftig kilometer lopen in Nijmegen. Aansluiten staan we op een camping en lopen we diverse tochten. Je beleeft je omgeving gewoon veel beter als je wandelt. Als je goed schoeisel hebt maakt dit het wandelen nog leuker.
Ik wil best wel een paar goed passende schoenen testen en hier een recensie over schrijven.
Ik wens jullie veel succes met het maken van een keuze uit de vele gemotiveerde inschrijvingen!!
8 jaar geleden door cisca
ik zou graag een wandelschoen willen testen heb maat 42 . ik heb in december nieuwe wandelschoenen gekocht bij de ANWB maar kan niet fijn hier op lopen heb het ook al met eigen zolen geprobeerd maar heb constant zere voeten en blaren onder de voeten de eerste 10 km gaat het nog maar verder lukt niet. ik durf haast geen andere schoenen aan te schaffen omdat dit zo kostbaar is en ik bang ben dat ook deze niet fijn zijn, maar moet toch wat omdat ik zo graag de klompenpaden wil gaan lopen want die zijn zo mooi. daarom zou ik dus graag een winnaar zijn. groetjes cisca
8 jaar geleden door Wendy Bakker
Jaarlijks gaan we op vakantie naar de Alpen waar we veel wandelen. Voor die paar weken in het jaar heb ik nooit goede wandelschoenen gekocht. Ik loop dan op teva's of gewone schoenen. Na afloop moe en voldaan én pijnlijke benen. Ik zou graag willen testen of goede wandelschoenen het verschil maken. Dus of het ook voor die paar weken vakantie het waard is om in goede schoenen te investeren. We lopen in zo'n vakantie vlak op wegen, paden en in de bergen. Dus ik kan over verschillende condities een review geven.
8 jaar geleden door L. Flohr
Ik hou ervan om vaak en veel te lopen, maar heb geen budget om echte wandelschoenen te kopen. Daarom meld ik mij als tester aan, zodat ik de volgende keer met echte wandelschoenen wandelen kan gaan.
8 jaar geleden door Wilma Jansen
Hallo Mensen van Hendriks Kampeerwereld,

Ik denk dat ik de beste tester voor wandelschoenen ben aangezien ik van wandelen hou en niet de makkelijkste voeten van de wereld heb. Breed en ook nog een hoge wreef.
Afgelopen zomer heb ik met mijn jongste zoon een stuk van de tocht naar Santiago gelopen en tot op heden heb ik nog een blauwe nagel aan mijn grote teen. Als de schoenen mijn voeten goed behandelen zijn het erg goede schoenen en dat zal ik dan ook van de daken schreeuwen.
Wat mij ook een goede tester maakt is dat ik super kritisch kan zijn. Zeker naar producten waar een flink prijskaartje aan hangt. (zoals deze wandelschoenen). Vervolgens heb ik ook nog eens een "fotoshoot" tegoed van een student aan de fotoacademie, dus ik kan garanderen dat er een mooie actiefoto komt

Ik hoop dan ook van harte dat ik een van de testwandelaars mag worden
8 jaar geleden door Jolanda
Als aankomend schrijfster voor de website van Extreme Survival, mag ik mee met de trainingen, en het zou heel mooi zijn als ik tester zou mogen zijn van een paar wandelschoenen!
Af en toe organiseer ik zelf wandeltochten op de Posbank, maar het mooiste is toch om daar zelf te zwerven.
Daarnaast heb ik mij aangemeld bij Dé Wandeldate ... op zoek naar een wandelmaatje ... en heb al twee likes !
8 jaar geleden door Ellen van den Brink
Tester van wandelschoenen. Te gek, want wandelen is mijn grote passie. Of het nu een zondagmiddagwandeling is of een pelgrimstocht naar Santiago maakt niet uit. Lekker buiten zijn in weer en wind met wandelschoenen waarin je heerlijke droge voeten houdt dankzij de goretex binnenvoering. Er staan dit jaar weer twee pelgrimstochten in Spanje gepland. Dagafstanden van 25-30 km waarin de schoenen goed getest kunnen worden. En wat is er mooier om dan een prachtige foto te maken van je trouwe wandelschoenen als je uiteindelijk voor de kathedraal van Santiago staat?
8 jaar geleden door Suus
Geweldig.. prachtige actie...ik test graag wandelschoenen om te kijken welke het beste bij mij zouden passen. Ik loop gemiddeld 10 km per dag( toch 3650 km per jaar) weer of geen weer altijd wandelweer....het hele jaar door op harde en onverharde wegen en paden. Ik was teleurgesteld in de mate waarop mijn wandelschoenen versleten. Eind feb gekocht en na de 4 daagse in Nijmegen ( 200km)al versleten zolen... nu heb ik toch weer gekozen voor Lowa omdat die lekker zitten maar ben ook erg benieuwd of Hanwag een hardere zool heeft en dus langer mee zouden kunnen gaan..Ik wil dit heel graag voor jullie testen.
8 jaar geleden door Peter vd Braak
Als fervent vogelaar en veel in oneffen tereinen lopen wil ik graag bergschoenen testen
8 jaar geleden door Anja de Jong-Wijma
Hee hallo,

Via de de wandeldate website kreeg ik jullie uitnodiging onder ogen.
Daten via deze wandelsite is me nog niet gelukt maar misschien lukt een date met een paar schoenen!
Ik wandel dagelijks, tegenwoordig veel in de drek van de bossen vlak bij huis en daarom een mooie test voor de waterdichtheid. Want daarover ben ik bij een ander merk schoenen niet tevreden. Graag wil ik een Lowa testen; ik heb brede voorvoeten en denk daarom dat dat merk mij niet past.

ik hoor het wel, wanneer het tot een date komt.

Mei groetnis,

Anja
8 jaar geleden door Astrid oldenzeel
Ik zou graag als wandelaarster voor de schoenen Meindl gaan ik kies voor deze omdat een lage versie is.
Zou dit in mij vrije tijd zeker uittesten op vakantie en lange wandelingen in de omg van huis.
8 jaar geleden door Agnes de Ruiter
Beste kampeerwereld,

Super leuk dat jullie deze testschoenen aanbieden en voor mij op het juiste moment. Mijn eigen schoenen zijn bijna versleten en ik was me al een beetje aan het oriënteren welke schoenen ik nu zou aanschaffen. Best moeilijk omdat ik niet al te makkelijke voeten heb. Wandelen is mijn hobby en geniet er erg van.! Ik ben nu aan het trainen voor de fjoertoer op Terschelling die 2 april a.s. plaats vindt. Wat zou het leuk zijn om daar jullie schoenen te testen. De wandeling gaat over de weg. duin, strand en bos. Een goede afwisselende testgrond dus.Hoop dat ik de gelukkige mag zijn!
8 jaar geleden door G.J. Voerman
Beste Kampeerwereld,
Ik zou graag tester willen worden, ik ben een dagelijkse wandelaar, maar vooral in de vakanties maak ik heel lange wandelingen, meestal in de bergen. Wandelen is mijn favoriete sport, genieten van de natuur en een zeer goede beweging om gezond te blijven. Schoenen zijn daarom heel belangrijk voor mij.
Groeten,
Gerrit Jan
8 jaar geleden door Sonja Kassing
Als communicatiemedewerker bedenk ik al wandelend altijd de beste teksten! Ik meld me hierbij graag aan als tester/review schrijfster.
8 jaar geleden door Suzanne Havenaar
Wat een ontzettend leuke actie is dit! Ik wil graag deelnemen aan de testprogramma want ik ga weer volop beginnen met mijn training. In april ga ik een meerdaags tochtje door NL maken, ik hoop ingeloot te worden voor de 100ste Nijmeegse en in Augustus ga ik weer een stuk verder op de GR5 naar Nice. Neem me als uw tester aan! Mijn voorkeur gaat uit naar de lage meindl omdat ik altijd al lage schoenen draag en dit gewent ben. Ook heb ik meindl vaker gedragen omdat ik een brede voet heb en de pasvorm van dit merk wat breder is.
8 jaar geleden door Jan Wernsen
Beste Hendriks kampeerwereld, bij mij worden de schoenen zeker goed getest, Ik ben Actief in de hondensport (africhting) waar ik mijn schoenen minimaal 3x per week op de proef stel, ook onder zeer slechte omstandigheden, weer of geen weer, we gaan gewoon trainen, dus de schoenen hebben wel wat te verduren.
Groeten Jan Wernsen
8 jaar geleden door Djustin van der horst
Beste kampeerwereld

Mijn naam is Djustin van der horst en ben 10 jaar ik wil graag mijn opa opgeven om een paar wandelschoenen te testen .
We wandelen diverse wandeltochten en we oefenen veel voor de vierdaagse van Nijmegen
Ik heb pas nog een paar wandelschoenen van opa
Gekregen maar die van hem zijn versleten .
Hij heeft er 5 X de vierdaagse mee gelopen.
Ik zou het tof vinden als mijn opa een paar wandelschoenen mag testen.

Veel wandelplezier
Djustin van der horst
8 jaar geleden door Jolanda de Vries
Of ik de beste tester ben, dat durf ik niet te zeggen. Maar voor onze eerste vakantie in Engeland, 1991, heb ik een paar goede wandelschoenen gekocht: Meindl's. Deze schoenen heb ik jaren bijna dag en nacht gedragen, zo heerlijk zaten ze. Niet alleen om te wandelen, maar ook voor mijn werk, op de motor en gewoon in het weekend voor de alledaagse dingen.
Toen ze echt op waren, heb ik een overstap gemaakt naar een set Lowa's. Helaas waren deze geen lang leven beschoren: ze werden opgegeten door een puppyhond die zich verveelde. Maar daardoor had ik wel weer de kans om toch terug te komen op mijn eerste merk: Meindl. Deze schoenen heb ik inmiddels al weer 17 jaar en helaas zijn ze aan vervanging toe. En net op het moment dat we, sinds enkele jaren een wat rustiger vakantie te hebben gevierd, weer eens een echte wandelvakantie willen gaan maken in de bergen.

Misschien is dit voor jullie een goede reden om mij als ervaren Meindl drager, de test te laten doen. Ik hoop het van harte.

Met vriendelijke groet,
Jolanda de Vries

PS: misschien zitten ze wel weer zo lekker, dat ik ze weer dag en nacht ga dragen :-)
8 jaar geleden door Baukje Diphooren
Ik wil GRAAG testen! Ben elke weekend in de buitenlucht en wandel het laatste jaar op gympen. Weer of geen weer.. Tot nu toe kom ik er een heel eind mee. Maar goede wandelschoenen staan nog steeds op mijn verlanglijst.
8 jaar geleden door Erwin Stokvisch
Lastig om nog origineel over te komen als potentiële tester. Dus maar eenvoudig de mededeling ook graag als tester te willen meedoen :-)
8 jaar geleden door Debby van Dijk
Hallo,

Ik zou graag schoentester willen worden voor jullie. Ik wandel dagelijks naar mijn werk en in mijn vrije tijd. Komende zomer ga ik ook weer wandelen in Oostenrijk. En een goede schoen is erg belangrijk voor me, aangezien ik 'moeilijke' voeten heb en zonder goede schoenen mijn grote hobby niet kan beoefenen.
8 jaar geleden door Monique Blonk
Leuk! Wandelschoenen testen. Ik ben (toevallig) op zoek naar nieuwe wandelschoenen. Ik denk dat mijn wandelschoenen inmiddels zeker een jaar of acht oud zijn... Omdat ik niet super sportief ben, maar wel wil bewegen en aan mijn conditie wil werken wandel ik de laatste tijd veel. Ik heb verschillende wandelmaatjes (waaronder mijn man die ook zijn conditie weer op peil moet brengen na een ziekteperiode) waardoor ik nooit alleen op stap hoef. Ook wil ik de komende zomer wanneer ik op vakantie ben in Tsjechië een groot aantal kilometers maken en daar moet voor getraind worden... Heerlijk genieten op nieuwe schoenen in de mooie natuur!
Groetjes,
Monique Blonk (49 jaar)
8 jaar geleden door C. Matser
Waarom ik de beste tester ben? Eigenlijk is dat heel simpel. Ik wandel graag en ben bereid om eens een ander paar schoenen dan die ik altijd heb te testen. Ik kies altijd voor mijn vertrouwde model, maar wie weet kom ik erachter dat het testmodel veel fijner is.
8 jaar geleden door Trees Meurs
Hallo,
Wat een leuk idee.
Ik ben een goeie tester. Ik loop veel en tijdens mijn wandelvakantie in Engeland vorig jaar (Coast to Coast) hebben mijn Meindl schoenen wel hun laatste stevige route gelopen. (Hier heb ik overigens wel de nodige jaren plezier van gehad, ook na een opknapbeurt met nieuwe zolen). Om mijn volgende wandelvakantie te lopen heb ik dus nieuwe schoenen nodig.
Een forse investering heb ik onlangs even gecheckt. Met mijn hoge wreef lopen de Meindl schoenen het best is mijn ervaring. Maar..........mogelijk kunnen jullie me ook andere voorstellen doen.
Ik ben benieuwd.
Tot horens!
Alvast een hartelijke groet,
Trees
8 jaar geleden door Karin van Hooren
Ik wil graag in aanmerking komen om schoenen te testen, mede omdat ik brede voeten heb en het niet echt makkelijk is om goed passende schoenen te vinden. Sinds een paar jaar loop ik een aantal keren per week. Korte en lange afstanden, in het bos en op straat en dit jaar staat voor de 2e keer de Mont Ventoux op het programma.
8 jaar geleden door Michel de Groot
Ieder jaar ga ik weer met een vriend hiken in de Highlands in Schotland. Ook dit jaar staat er weer 1 in de planning in mei. Omdat ik veel loop en altijd mijn loopschoenen draag denk ik dat ik een goede tester zal kunnen zijn zowel op normaal terrein als op zwaar terrein. In de Schotse Hooglanden is het terrein soms zwaar waar het materieel veel te lijden heeft, ploeteren door gebergte, slecht begaanbare paden, modder en langdurige last van het vocht ook door de soms onverwachte water oversteken.
In de aanloop hiernaar toe wordt er dan ook veel gelopen en de rest van het jaar gebruik ik de schoenen als casual.
8 jaar geleden door Geertje Aikema
In de krant las ik vandaag dat jullie testers zoeken voor wandelschoenen. Ik meld mij hierbij aan als tester. Omdat ik in in de meeste gevallen elke week een dag loop, maar soms ook meerdere dagen achter elkaar, zeker in de vakanties, zou ik deze schoenen heel goed kunnen uittesten. Ik ben een lange afstandloper en loop elke week een gedeelte van een LAW. Doe dit nu al zo´n 15 jaar en heb al meerdere schoenen versleten.
Gr. Geertje
8 jaar geleden door Nienke
Wat leuk, nieuwe wandelschoenen testen! Jarenlang heb ik veel gewandeld met rugzak en zonder. In de bergen en lange afstanden in Nederland. Nu, na een aantal jaren kwakkelen met gezondheid, wil ik mijn favoriete wandelsport graag weer oppakken. En wat zou het tof zijn als een paar nieuwe schoenen me daarbij helpen. Zodat ik mijn wandelconditie weer kan op bouwen. En de schoenen me helpen te genieten van vrij zijn in de natuur, al wandelend, zonder voet problemen. Ben heel benieuwd hoe ze zullen zijn, die mooie nieuwe schoenen. :)
8 jaar geleden door Nicoline Koene
Graag zou ik een paar wandelschoenen voor jullie testen. Ik ben een beginnende wandelaar en ik zou juist vanuit dat perspectief mijn ervaringen willen delen met jullie klanten. Hopelijk worden daardoor nog meer mensen enthousiast om te gaan wandelen (en nieuwe wandelschoenen te gaan kopen)!
8 jaar geleden door Jeanette Zwaan
Met mijn "moeilijke" maat, maat 34 (wandelschoen maat 35) en brede voeten, vind ik dat ik een prima tester ben. Ik loop minimaal 40 km per week en 1 keer per jaar z'n 1000 km in 6 weken tijdens de Camino naar Santiago.
8 jaar geleden door John
Graag zou ik wandelschoenen willen testen , ik kom al sinds 1988 in Oostenrijk , voorheen alleen de zomers om o.a. te wandelen in juni , z 'on 5/6 uur per dag gemiddeld met uitlopers van 9 uur op 1 dag , zeer belangrijk is daarom zeer goed schoeisel wat niet alleen tijdens het passen goed zit , maar vooral na het inlopen ook comfortabel , pijnloos , waterdicht e.d. blijft zitten , onder alle omstandigheden in de bergen.
Tegenwoordig gaan wij ook in de winter , waarbij ik naast snowboots ook de bergschoenen meeneem , tijdens wandelingen , wanneer snowboots even niet nodig zijn , maar wel droog zittende comfortabele schoenen.
8 jaar geleden door Alie Dijkslag
Ik wil graag meedoen als tester. Ik ben een fervent wandelaar
en ik heb een eigen wandelgroepje opgericht: walk & talk.

Ik draag al 15 jaar Lowa. Mijn bergschoenen/wandelschoenen heb ik weggegeven aan mijn dochter die ontwikkelingswerk ging doen in Nepal.
8 jaar geleden door gea
graag zou ik samen met mijn dochter wandelschoenen willen testen voor toer de Dellen op 18 juni. We lopen dan voor KIKA!
8 jaar geleden door lies van de Voorde
Ik ben een langeafstand wandelaarster en ga in mei weer een pelgrimswandeling maken op de route santiago de compostella, wil graag mee doen aan de test.

mvg Lies van de Voorde
8 jaar geleden door Elly
Iedere week wandelen op verschillende ondergrond vraagt Veel van een schoen. Die van mij zijn echt aan vervanging toe en dan tijdens de wandelingen de schoenen te testen zou super zijn.
8 jaar geleden door Selina van Beek
Goedenavond,
Onze zoon van 16 jaar gaat in de week van 1 tot en met 8 april in het kader van een werkweek van zijn middelbare school, een week survivallen in de Languedoc in Frankrijk. Hij gaat daar in de bergen wandelen en slapen in de natuur. De perfecte manier om een paar wandelschoenen uit te testen, met een paar unieke en mooie foto's als bewijs.

Wij horen graag of hij een paar wandelschoenen mag uitproberen!

8 jaar geleden door Linda
Wat is er lekkerder dan met 2hondjes en manlief uren door de bossen te wandelen? En dan heb ik het niet over wandelen met mooi weer, want wij wandelen al krijgen we regen, sneeuw of heerlijke zon over ons heen! We hebben al heel wat kilometers verslonden en er zullen nog vele volgen. Goede schoenen zijn daarbij natuurlijk super belangrijk! Dus waarom ik de beste tester ben? Omdat de schoenen ECHT getest zullen worden, onder alle omstandigheden en ik het daarnaast best heel leuk vind om een stukje te schrijven over de belevenissen van deze schoenen.
8 jaar geleden door Rianne Euwema
Beste mensen van Kampeerwereld,

jullie zijn op zoek naar een goede tester van wandelschoenen. Daar meld ik me graag voor aan!
Ik wandel veel en graag. Gewoon vanuit huis of verder weg tijdens een vakantie. Komende zomer hopen we te gaan wandelen in de Pyreneeën. Een prima plek om de wandelschoenen goed te testen.
Mijn oude schoenen zijn opgewandeld, daar zit geen steun en stevigheid meer aan. Ik hoop dan ook van harte dat ik één van jullie nieuwe testers mag zijn.

Met vriendelijke groet,

Rianne Euwema
8 jaar geleden door Helen
Wat een leuke actie ! Ik ben een enthousiaste wandelaar, samen met mijn man en mede dankzij mijn Tibetaanse Terrier Anisha. Ik zou graag de Meindl Cuba Lady GTX willen testen omdat deze frisse kleur van de schoen erg bij mij past en ik kan laten zien dat wandelen ook een "hippe" uitstraling kan hebben !
8 jaar geleden door Petra
Beste Kampeerwereld,
Wat een enige actie is dit. Graag wil ik wandelschoenen testen. Aangezien de lente in de lucht zit en ik meer in de buitenlucht wil zijn komt dit aanbod als geroepen. Graag doe ik mee. Ik heb geen voorkeur voor merk. Dus dat is dan weer makkelijk. Aan u de keuze welk merk ik mag testen. Momenteel loop ik op gympen als ik uit wandelen ga, niet echt ideaal. Vandaar dat ik me voor deze test aanmeld.
8 jaar geleden door Els van Kruistum
Beste mensen van Kampeerwereld Hendriks,

Ik heb een paar reacties gelezen en om eerlijk te zijn , de moed zonk me direct in de schoenen bij het lezen van zoveel inspirende sportieve
verhalen. Dan blijf ik nergens helaas. Ik wilde
alleen maar meedoen aan déze actie omdat mn ouwe trouwe bergschoenen van 29jaar oud en
waar ik mn man mee heb leren kennen, niet meer
aan kon omdat het ijzer er helaas gewoon
doorheen stak. Énorm veel gedragen maar het
houdt een keertje op, ook voor schoenen.
Die ouwe schoenen hebben zoveel gezien, dat gun je je volgende paar toch ook weer!
Dus ik wordt graag jullie tester.

8 jaar geleden door Caroline Janssen
Ik wil graag tester worden!
Ik loop veel en veel op verschillende terrein, ik houd van stenen, klimmen, blubber. Ik loop elk jaar 100km van Gr 5 op Hanwag, en heb ze na 6 jaar versleten, heerlijke schoenen.
Dit jaar staat in de planning:
Gr5 etappe 6 de Vogezen, etappe Gr5 hoekvan holland, 3 daagse zuidlinburg coaching pelgrimtocht, 3 daagse sauerland in natte omstandigheden.
Ik ben sportfysiotherapeut en ontspanningtherapeut en geef les in bewust bewegen, ik kijk altijd naar hoe mensen lopen, en loop zelf graag zo licht en energie zuinig mogelijk. hoe leuk om nieuwe schoenen te testen, en er een mooi verslag over te schrijven!
Graag de hanwag, want die heeft me al zoveel kilometers op weg geholpen!
Caroline Janssen - Motus Hattem
8 jaar geleden door Ron
Ik wil graag tester worden daar ik m'n oude hobby wandelen weer heb opgepakt, en nog een paar goede schoenen nodig heb.
8 jaar geleden door margreet de jong
Ben denk ik een goede tester Ga trainen om op 4 juni de slachtenmaraton te lopen in Friesland Dus dan kan je meteen reclame maken .Want dan loop je de hele dag met alleen wandelaar
8 jaar geleden door Moniq
Ik zou een tester kunnen zijn omdat ik half april 2016 de Camino de Santiago ga lopen en dan heb ik een paar weken om dingen op te schrijven en te testen.

Groet Moniq
Breda
8 jaar geleden door An Anderiesen
Ik wil graag testen! Ik heb nog nooit een wandelschoen gehad waar ik lekker op liep. Te benauwd, altijd wel een randje dat last gaf, moeie voeten... En dat weerhoudt me ervan de duurste merken te proberen, omdat ik toch bang ben dat er dan wéér een paar ongebruikte schoenen in de garage terechtkomt. Ik hoop te ontdekken dat goede schoenen toch bestaan en dat ik met plezier binnenkort de natuur weer in kan en deze zomer in Oostenrijk en Tsjechië ook veelvuldig kan genieten van onze wandel- en klimtochten.
8 jaar geleden door Joke van der Veer
Ik ben de beste tester, omdat ik al 6 x de vierdaagse van Nijmegen, 4 x de vierdaagse van Alkmaar en sinds vorig jaar de vierdaagse van Valkenburg . Tevens loop ik per maand minimaal gemiddeld 150 km aan vrije wandelingen . Ik wandel alleen met Han wag wandelschoenen. Ook heb ik geprobeerd te wandelen met Lowa en Meindl maar dat was geen succes.
8 jaar geleden door Johan Wight
Mijn hobby is motorreizen /motorkamperen en de bagagemogelijkheden zijn beperkt dus diverse soorten schoenen meenemen is geen optie.Schoeisel voor op de motor is er in alle geuren en kleuren, maar eigenlijk is het allemaal zwaar, lomp en loopt vooral erg slecht. Goede goretex hoge wandelschoenen doen het wel erg goed, ze zijn allround. Ze doen het goed tijdens de rit op verharde als onverharde paden en tijdens wandeltochten en wandelingen in het te bezoeken gebied. Daarom gaan er tijdens het motoravontuur alleen bergschoenenen mee en een paar teenslippers. Ik zou dus graag een paar schoenen willen testen tijdens een outdoor motor adventure en een review er over schrijven.

Met vriendelijke groet,

Johan Wight
8 jaar geleden door Mario Govers
Ik wil dit wel doen!!!! Excuses!!
8 jaar geleden door Eva
Ik loop al jaren op de Hanwag Banks en zou deze ervaring graag met jullie willen delen. Ook onze dochter van 4 stap stevig door op haar eigen Hanwag's. Van de zomer staat een trip naar Engeland op de planning gegarandeerd voor mooie actie fotos's.
8 jaar geleden door Ronald Dekker
Wil graag wandelschoenen uitproberen.
Ga met gezin naar Noorwegen op vakantie en gaan veel wandelen. Kinderen zijn 17 en 14 jaar oud.
8 jaar geleden door Brigitte Visser
Mijn wandelschoenen hebben de nodige kilometertjes achter de rug en zijn echt klaar om opgevolgd te worden. Lijkt me heerlijk om met de wandelschoenen de lange wandeltochten voor te zetten door Sauerland, Ardennen en de Veluwe gedurende het gehele jaar, maar ook de dagelijkse wandelingen met de honden door weer en wind zullen ze zeer zeker van pas komen!! Laat het testen maar beginnen, zin in....
8 jaar geleden door Erik Bos
Mijn dakloze voetjes zoeken nieuwe woonruimte voor het komend wandelseizoen! Daarom hoop ik dat Hendriks ze onderdak gaat bieden :-)
8 jaar geleden door paulien van steeg
ik zou graag een van de beste testers worden,omdat ik minimaal 4 x in de week een heerlijke wandeling maak van minimaal 1 uur,en dan in het weekend met het gezin nog eens een klompenpad pak en dat kan alleen meer worden door het heerlijke voorjaars weer en natuurlijk een van jullie beste wandel schoenen.
8 jaar geleden door Yvonne Walterbos
Graag wil ik wandelschoenen testen omdat ik dit jaar voor het eerst de vierdaagse in Nijmegen ga lopen .
Het belangrijkste zijn toch goeie schoenen om de 40 kilometer per dag te kunnen uitlopen.
Daarbij wandel ik het hele jaar door ieder weekeind .
Dus een zeer gemotiveerde tester.
8 jaar geleden door Ellen vreugdenhil
Ik wil heel graag testen. Ik wandel heel graag met mn paard. Ernaast dus. Niet erop. Maar mn wandelschoenen passen niet meer met mn steunzolen. Zou dus heel graag willen proberen. Ik mis enorm een paar goede schoenen.
8 jaar geleden door Alex Grave
Mijn naam is Alex Grave. Ik vond wandelschoenen nooit noodzakelijk. Nu ga ik in april een 8-daagse wandeltocht maken in Schotland. Ik dacht dat op mijn kisten te kunnen doen (ingelopen op de nodige festivals), maar na wat oefenwandelingen kom ik daar toch op terug. Ik test graag jullie schoenen en stuur jullie dan een mooie foto uit Schotland.
Mvg, Alex Grave
8 jaar geleden door Esther van Diermen-Doedens
Beste medewerkers van kampeerwereld Hendriks,

Ik reageer niet voor mezelf, maar voor mijn vriendin en wandelmaatje Kirsten.
4 x hebben we samen de 40 kilometer van de Nijmeegse 4-Daagse uitgelopen. 4x was het ploeteren voor haar.... Diep respect want na 4 dagen kon je haar voeten niet meer zien van de blaren!!!
Dit jaar wil ik de 50 kilometer proberen..... En ondanks de pijnlijke ervaringen loopt Kirsten met mij mee!!!
Ook uit eigen belang (ik wil wel op tijd SAMEN binnenkomen) reageer ik, want zoveel doorzettingsvermogen moet beloond worden!!! Hopelijk een blaarvrij jaar door het lopen op de juiste schoenen!!! Een betere tester kun je niet bedenken;-)!
8 jaar geleden door p.gerritsen
Graag zou ik een paar wandelschoenen willen testen.

Erg belangrijk voor mij om dagelijks te wandelen
8 jaar geleden door Mark Pennings
Beste kampeerwereld,

Ik wandel best veel gedurende maart tot en met september-oktober, zolang het weer goed blijft. Hierin wandel ik op harde weg, landweggetjes, en in vlakke als zowel hellingsbossen. Daarom zal ik de schoen ook testen van dag tot dag, geeft hij goede steun in hellingsbossen of is hij juist te stijfjes voor in de vlakke wegen.

Dat laatste vind ik zelf erg belangrijk namelijk de enkels! Mede door de lange tijd waar in ik wandel kan ik een review posten na een week en later nog eens daarop terug komen. Nu is schrijven ook nog eens een tweede hobby, wat helaas niet zo doorschemert in dit stukje, maar ach, wat is er mooier dan terugkomen van een lange wandeling, die wandelschoenen uit te doen eveneens de sokken en lekker met de voeten languit op een bankje te relaxen en schrijven over de schoenen. Met misschien een flesje bier wat resulteert in de nodige spelfouten!
8 jaar geleden door Riëtte Kompagnie
Ik zou heel graag tester worden van één van deze wandelschoenen, Ik wandel dagelijks in bos, zowel lange als korte afstanden. Ook in verschillende gebieden, glibberig, modderig, grasland, heuvelachtig, bosgrond, en ook de ruige kust van bretagne moeten mijn wandelschoenen aankunnen. Op dit moment loop ik op Meindl. Ik gebruik steunzolen en als ik pijnvrij met steunzolen in wandelschoenen kan lopen, is het voor mij een goede schoen. Daarbij loop ik veel door waterig, modderig en nat grasgebied en is het belangrijk dat schoenen waterdicht zijn. Dus kortom: zou ze graag testen bij verschillende omstandigheden.
8 jaar geleden door Bert Poelman
geachte heer mevrouw
Mijn Naam is Bert Poelman ik ben projectleider bij stichting de ultieme uitdaging
voor de stichting geef ik nordic walking en wandeltrainingen. Daarnaast geef ik nog 8 keer per week wandel en nordic walking trainingen.
met de stichting ben ik al 4 maal de mont ventoux opgewandeld en als er voldoende aanmeldingen zijn gaan we in september weer naar de Mont Ventoux.
Ik denk dat ik veel ervaring heb wat betreft waaraan een goede wandelschoen aan moet voldoen. Zeker wat betreft als je een berg op gaat wandelen is het belang van een goede wandelschoen essentieel.
vanbdaar dat ik jullie bete tester ben voor Meindl Portland GTX
8 jaar geleden door Monique du Pau
Graag test ik de Lowa Regenade II GTX Mid woman. Als dagelijkse boswandelaar heb ik nu fijne wandelschoenen die helaas, door het lange gebruik, zijn gaan lekken. Met Meindl heb ik ervaring en ik ben benieuwd naar de Lowa. Ik wandel een uur per dag op onverharde paden, heuvels en in zandgebieden en kan ze testen onder alle weersomstandigheden. De ideale tester lijkt mij!
8 jaar geleden door Esther Hartman
Weet zeker dat ik de perfecte tester ben aangezien ik vele kilometers wandel met ons harige monster, labrador Miley. En met een labje wandelen betekent dat je niet alleen over de geharde paden loopt maar vaak genoeg het avontuurlijke pad kiest. En dan wordt een plas water niet vermeden, het lieft er dwars doorheen. Bos, strand en hei zijn de favoriete plekken van ons allebei. Dus waar nu beter wandelschoenen testen dan onder al deze omstandigheden!
Hoop dat ik uitgekozen word, foto en review maak ik graag!
Groetjes Esther en Miley
8 jaar geleden door Nancy van Middendorp
Hoi kampeerwereld hendriks .
Wat leuk idee ik las net in huis huis blad .
Ik zou graag tester willen worden .
Ik heb al helemaal zin om de lente in te gaan
En loop heel wat klompenpaden af
Er zijn er al heel wat hier in Gelderland en Utrecht
Dus ik zeg tot wandel
Groetjes Nancy
8 jaar geleden door Marja
Goedemiddag Kampeerwereld,
Ik zou graag een paar schoenen willen testen omdat het voor mij erg lastig is om een goede paar (berg)wandelschoenen te vinden.
Normaal draag ik speciale orthopedische schoenen vanwege artrose, maar voor het wandelen heb ik hoge wandelschoenen nodig die, met mijn aangepaste zooltjes, ook voldoende steun geven zodat ik geen problemen met mijn voeten en knieën krijg.
Naast de nodige wandeltochten in ons Nederland ga ik deze zomer met mijn kinderen wandelen in de Dolomieten. De huidige (berg)wandelschoenen, merk Hanwags, geven niet meer de steun en pasvorm die wenselijk is. Het zou heel fijn zijn om op deze manier de juiste wandelschoenen voor mij te testen en niet even in de winkel passen en dan de keuze te moeten maken welke ik zou willen kopen.
Met vriendelijke groet, Marja
8 jaar geleden door Brigit Witteveen
ik zou heel graag de wandelschoenen testen.mijn NB schoenen raken af.ik loop elke zaterdag ong. 20 km
8 jaar geleden door Ramona Jager-Grootveld
mijn man en Ik zijn de beste testers omdat wij elke dag met onze 2 honden in de bossen lange wandelingen maken en daardoor altijd goede schoenen moeten hebben om dit vol te kunnen houden.
Daarnaast gaan wij ook graag met de honden op vakantie in de bergen waarbij jullie schoenen uitgebreid getest worden.
Wij horen graag van jullie, groetjes Ramona en Mark
8 jaar geleden door jolanda la fleur van dalen
Ik ben een fantieke wandelaar daar zijn goede schoenen erg belangrijk onderdeel bij
Zou het fantastische vinden om te testen
8 jaar geleden door Ed van der Graaf
Ik ben een verwoed wandelaar die al jaren bijna dag en nacht op goede wandelschoenen, meestal Meindle, loopt. Ik gebruik de schoen in alle omstandigheden weer of geen weer. Ik ontzie de schoenen niet tijdens mijn gebruik. Ook maak ik regelmatig wandelingen buiten de normaal gebaande wegen.
Het lijkt mij erg leuk om voor jullie een paar schoenen te mogen testen.
8 jaar geleden door Gert van Veldhuizen
Goedemiddag, Graag zou ik een paar schoenen willen testen. Ik ben actief vogelaar en ik kom daardoor in allerlei terreintypen in zowel binnen- als buitenland. Ik ben vaak 's morgens al heel vroeg in het veld, als alles nog nat is van de dauw. Dan zijn schoenen met een Gore-Tex bekleding erg praktisch. Ik zal de schoenen uitgebreid, onder allerlei verschillende omstandigheden, testen en mijn ervaringen in tekst en foto's presenteren.
Hartelijke groet, Gert.
8 jaar geleden door Monique van Etten
Goedemorgen,
ik wandel zeker twee keer per week en doe dat met veel plezier. Ik heb Fibromyalgie en goede schoen zijn voor mij een must.
Ik ben op dit moment toe aan nieuwe schoenen en jullie actie leek me een uitgelezen moment om eens een ander goed merk uit te proberen. Leuke actie en ik wacht het rustig af.
groeten Monique van Etten
8 jaar geleden door Paula
Goedemiddag...Deze advertentie sprak mij gelijk aan !...Naar jaren met de kinderen vakanties aan zee/vliegvakanties te hebben gedaan, maar zij gaan nu hun eigen weg. Is er voor ons (mijn man en ik) een nieuwe periode aangebroken. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Vakanties naar de bergen. Lijkt mijn man en mij heerlijk ! Daar horen goedpassende wandelschoenen bij waardoor het plezier van wandelen nog leuker wordt...Ik kan niet wachten !!
8 jaar geleden door Marianne
Ik zou heel erg graag in aanmerking komen om wandel schoenen te testen
Domweg omdat ik niet weet wat geschikt is voor mijn voeten
Ik heb reuma artritis in mijn voet gehad en weet niet wat wijsheid is een harde of zachte zool
loop dagelijks met de honden in het bos of op de hei.
8 jaar geleden door Erika Stoffer
Wat een leuk idee!
Ik wandel al jaren op jullie Lowa schoenen. Het bevalt zo goed dat ik geen andere wil.
Graag wil ik jullie in detail vertellen wat uit mijn test zou komen.
hartelijke groet, Erika Stoffer
8 jaar geleden door Jos Keijzer
Mijn vriendin (28) en ik (31) zijn fanatieke lopers .
Wij zouden heel graag mee doen om te testen. Vorige jaar hebben we de dam tot dam gewandeld en over ruim 2 weken lopen we de 30 van Zandvoort. Ook lopen we regelmatig tussendoor en volgend jaar willen we mee doen aan de Nijmeegse vierdaagse. Wij hopen dat we mee mogen testen! Groet Jos
8 jaar geleden door Sylvana
Graag zou ik me willen opgeven om een van de schoenen te testen. Mijn vriend Jos Keijzer en ik lopen met enige regelmaat wandeltochten. We zijn vorig jaar begonnen en ons doel is uiteindelijk de Nijmeegse vierdaagse mee te lopen. Ik hoop dat mijn vriend en ik uitgekozen worden als testpersonen.
8 jaar geleden door Margriet
Waarom zou ik schoenen willen testen? Eigenlijk ben ik helemaal geen goede tester! Het is lastig voor mij om goede schoenen te vinden omdat ik snel blaren heb. Daarbij heb ik zwakke enkels. Gelukkig vind ik eens in de zoveel tijd wel schoenen waar ik goed op kan wandelen. Soepel leer en toch stevig. Maar of deze schoenen dat ook zijn? Binnenkort ga ik wandelen op Mallorca. Bij uitstek een moment om schoenen uit te testen.
8 jaar geleden door Angelique Koppelman
Hallo Kampeerwereld Hendriks, ik ben een natuurmens en wandel zó graag door bossen, duinen en velden, over stranden en bergen. Helaas word ik door mijn (aangeboren) hallux valgus (knokkel voet) daarin behoorlijk belemmerd. Goede wandelschoenen waarin mijn steunzolen passen zijn daarom voor mijn voeten noodzakelijk! Mijn niet echt gangbare, overgevoelige voeten willen heel graag de uitdaging aangaan om jullie wandelschoenen te testen. Dus ik hoop van harte jullie keuze op mij valt. Wellicht kan ik dan dankzij jullie dan eindelijk in aanmerking komen voor de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela ;-)
8 jaar geleden door Marjan Bentvelsen
Beste Medewerkers van kampeerwereld Hendriks,
Ik meld mij aan als testpersoon. De reden waarom ik de ultieme testpersoon ben is omdat wij
7 maanden in het jaar logeren in Epe op de camping. Daar maak ik elke dag een flinke wandeling en met mij heel veel
medekampeerders. Ik heb last van hallux valgus waardoor schoenen vaak enigszins knellen. Het is een veelvoorkomend probleem bij met name oudere vrouwen. Aangezien dit bij velen op de camping een hele belangrijke vorm van beweging is en ik vaak klachten hoor van pijnlijke voeten door deze afwijking, is het van cruciaal belang dat schoenen een goede ondersteuning geven en geen pijn genereren. Mochten deze schoenen het antwoord zijn op een lange zoektocht naar de perfecte schoen voor heel veel vrouwen met hallux valgus dan zou dit het ultieme genot van wandelen eindeloos veel groter maken! De camping heeft een faceboopagina waarop dit soort zaken gedeeld wordt dus het reclameonderdeel in deze test zal ongetwijfeld leiden tot een grote stroom klanten richting Hendriks!
Groet,
8 jaar geleden door Mirjam
Ik denk dat ik de beste tester ben omdat ik hele "moeilijke" voeten heb. Er zijn maar weinig schoenen, die bij mij echt prettig zitten. Dus ik ben heel benieuwd of jullie net dat paar voor mij hebben, waardoor ik mede in verband met mijn gezondheid weer wat kilometers kan maken met de hond.
Succes met de actie!
8 jaar geleden door Adrian Thompson
In 2015 heb ik zowel links als rechts een knieprothese gehad. Ik heb na jaren nu weer plezier in wandelen.
Ik hoop mee te doen met met een uitdaging om 50 dagen 5 km te lopen. Deze challenge start op 27 maart a.s.
Het zou heel goed uitkomen om dat te doen op een paar fijne wandelschoenen.
Daarna hoop ik natuurlijk ook langere afstanden af te leggen over allerlei wegen en paden want ik heb als 70 plusser tijd genoeg om wandelend door te brengen.
8 jaar geleden door Monique
dat zou geweldig zijn ik loop dagelijks op wandelschoenen en aangezien die van mij echt versleten zijn wil ik jullie graag helpen.
Dit is nu de uitspraak twee vliegen in een klap ik help jullie testen en ik een paar wandelschoenen toppie
8 jaar geleden door Roelie Hagendoorn
Wauw!! Dit is een geweldig leuke kans om op mooie goeie wandelschoenen te kunnen lopen!!!! Ik wandel het liefst elke dag en dat doe ik meestal dan ook. Ik woon vlak bij de dijk en wandel dan door het Noord Friese kleilandschap: weilanden, zandpaden, verharde wegen en vaak ook door de kwelder en over de akkerlanden en 1 x per maand ben ik minimaal 4 dagen op de Waddeneilanden. Dan wandel ik door de bossen, duinen en heide. Ook ga ik nog 1 x per jaar naar mijn vriendin in Zwitserland en dan wandel ik in de bergen. Oh ik zou dolgraag voor jullie wandelschoenen willen testen!! Ik heb veel vrije tijd omdat ik niet meer werk. Daardoor heb ik een klein budget en kan ik niet vaak nieuwe schoenen kopen. Mijn huidige Meindls zijn aan vervanging toe maar ik laat ze steeds oplappen door mijn schoenmaker vanwege finacien. Ik zou heel graag mee willen doen aan de test!
Vriendelijke groet Roelie Hagendoorn
8 jaar geleden door Ada van der Meyde
Wandel al vele jaren, maar krijg nu problemen omdat ik geen wandelschoen kan vinden omdat ik brede voeten heb, hoop dat dit de schoen wordt waar ik heerlijk op kan wandelen, zou graag met de test mee willen doen. bij voorbaat dank.
8 jaar geleden door Ada van der Meyde
Wandel al vele jaren, maar krijg nu problemen omdat ik geen wandelschoen kan vinden omdat ik brede voeten heb, hoop dat dit de schoen wordt waar ik heerlijk op kan wandelen, zou graag met de test mee willen doen. bij voorbaat dank.
8 jaar geleden door Ineke Dolman
Ik wil heel graag wandelschoenen testen omdat ik zelf nogal actief ben met wandelen en dan vooral rugzak op en met mijn honden. Ik heb flatcoated retrievers, dus hele actieve honden en daarbij heb je goede schoenen nodig. Ik leg ook in de vakantie heel wat kilometers af.Goed schoeisel is dan essentieel.
8 jaar geleden door Alie Rook
Hallo kampeerwereld Hendriks,
Graag zou ik een paar schoenen willen testen! Ik loop elke dag met de hond op straat of in het bos. Voor op vakantie zijn de wandelschoenen een must, kan niet zonder een goede schoen. Wel gebruik ik steunzolen, dus een verwisselbare zool is wel handig. Succes met het maken van jullie keuze! Waarbij ik hoop dat jullie mij kiezen :-)
Hart. groeten, Alie.
8 jaar geleden door Erika Moes
Goedemorgen! Graag wil ik meedoen als tester voor een van deze schoenen. De reden is dat ik afgelopen wintersport helaas niet kon skiën maar wel wandelen, heb ik de smaak daarvan te pakken gekregen en wil dan ook meer in Nederland gaan wandelen. Voor de wintersport had ik goede warme laarzen mee maar hier heb ik andere schoenen nodig; deze test lijkt mij een hele goede 'stap' die richting op. Ik ben heel benieuwd of ik hiervoor uitgekozen ga worden. Een beginnende wandelaar maar zeker niet bang voor een flinke tocht! Vriendelijke groet, Erika Moes
8 jaar geleden door Ina
Beste dames en heren van Hendriks,
Ik ben een wandelaar en zal de schoenen van haver tot gort testen. Verder krijgen jullie een goede, leuke review die jullie klanten graag lezen en waar ze echt wat aan hebben. Natuurlijk voorzien van een paar spetterende actiefoto's.
Ik sta in de startblokken!
8 jaar geleden door Pjer Verveen
Vrije tijd zat als gepensioneerde.
Wandel vaak en op veel plaatsen in Nederland, met o.a. mensen van de IVN. In bos, duin, verharde en onverharde wegen. "Natuurlijk" praten wij ook over wandelschoenen en ervaringen hiermee.
Als amateur fotograaf wandel ik heel wat af. Schoentesten doe ik met veel wandelplezier daar waar het moet, in de natuur.
8 jaar geleden door Mieke Smit
Waarom ik de beste tester ben? Onze reizen hebben ons over de hele wereld gebracht. Mijn Meindl's hebben dus heel wat landen " gezien". Ik weet wat ik van een schoen verwacht maar ben na heel wat jaren met deze Meindls ook wel toe aan een paar nieuwe. Kan ik die mooi testen als ik ga wandelen met onze pup, een Toller, die graag veel kilometers maakt. Een goede match dus tussen schoenen, mens en hond.
8 jaar geleden door Henk Noordover
Mijn naam is Henk Noordover en ben een fanatieke wandelaar.Dit jaar ga ik voor de 37ste keer naar Nijmegen met mijn kleinkinderen van 11-13 en 14 jaar en met 180 wandelaars van Sportief wandelgroep Zoetermeer.Tevens ga ik in mei voor de 32ste keer naar de 2 Daagse van Diekirch in Luxemburg. Het zou een reden zijn om bij jullie andere merken te passen omdat ik niet zeker ben met wat ik nu draag.
8 jaar geleden door Ria van Lochem
Ik kom ze lopend ophalen!
8 jaar geleden door Sonja
Na 4 keer de Nijmeegse en fanatiek wandelaar op het Pieterpad met mijn zussen ben ik de uitgelezen kandidaat voor deze test. Ben actief op Social Media, dus zal ge noeg promotie en eerlijke feedback geven. Daarnaast erg tevreden over de vorige levering van jullie, dus ik kijk er naar uit om te mogen testen voor jullie.
8 jaar geleden door P. Wierer
Ik denk dat ik de meest geschikte tester ben omdat ik samen met mijn echtgenoot tweemaal per week lange (dag)wandelingen maak door diverse natuurgebieden binnen Nederland. Daarnaast lopen wij 2 à 3 lange wandeltochten per jaar door natuurgebieden en veelal gebergten binnen West-Europa.
In de afgelopen jaren heb ik zo al veel wandelschoenen (voornamelijk Merrell) versleten.
(vrouw, 43, met voorkeur voor hoge(re) wandelschoenen)
8 jaar geleden door René
Ik loop dit jaar voor de 14e maal de 4-Daagse Nijmegen. Heb hiervoor reeds een loopnummer. Tot nu toe alle gelopen met Meindl schoenen, gekocht bij....... jawel kampeerwereld!! De training voor dit jaar is reeds begonnen. In september vertrek ik voor 3 mnd naar Zuid Spanje en wandel daar in de bergen, om te trainen voor de 4-Daagse van Marbella in oktober. (Reeds 3x meegedaan/uitgelopen. Totaal aantal (wandel) km's dit jaar meer dan 1500.
8 jaar geleden door Esther
Minstens drie keer per week wandel ik in de polders van de Krimpenerwaard en zelfs op vakantie gaan de schoenen mee! Vanmorgen zag ik dat mn schoenen echt aan vervanging toe zijn en ik zou het daarom supergaaf vinden om een paar echte goede wandelschoenen te hebben die goed om mn brede voet passen!
8 jaar geleden door Frans meeus
Beste,
Ik meld mij bij deze aan als tester
8 jaar geleden door Ariane de Roos
Ik draag zowel Lowa als Hanwag en loop elke dag wel 8 tot 10 k met mn hond. Wil graag helpen!
8 jaar geleden door Josien
Ik maak samen met mijn vriend jaarlijks heel wat kilometers met wandelen, vooral tijdens de vakantie, het maakt niet uit of het nu door de bossen, duinen, heide of over het strand is, als we maar lekker kunnen lopen. Ik heb fijne wandelschoenen, maar zou ook best wel eens een ander merk willen uitproberen, wat ik normaal eigenlijk niet zo snel zou doen, ook omdat het voor mij erg belangrijk is of een schoen goed zit en lekker loopt, ben daar erg kritisch in. Dat is de rede waarom ik graag mee zou willen doen met deze test dus de beste tester ben.
8 jaar geleden door lia verhoog
Ik wil braag tester worden , omdat ik regelmatig een wandeling door bos via duin naar t strand doe dus alle ondergronden komen aan bod met zo een wandeling.

M.vr.gr. Lia Verhoog
8 jaar geleden door Klaske Smit
Hallo,
Wandelen is inmiddels al een jarenlange hobby van mij.Ik wandel iedere week met een vriendin maar ook met een buurvrouw.
Daarnaast natuurlijk nog de " ommetjes " met mijn man. Dus regelmatig wandelschoenen aan. Ook gaan we dit jaar weer de vierdaagse van Marbella lopen en moet er weer volop getraind worden. Mijn huidige schoenen hebben er al heel wat kilometers opzitten en daarom denk ik een goede tester te worden voor jullie. Klaske Smit
8 jaar geleden door Bart Voermans
Als je wilt weten of een schoen goed is en je wilt eerlijke informtie over het gebruik, dan ben je bij mij goed. :-) Weekend wildkamperen en kanoen in de Biesbosch, met Pasen op 1 van de eilanden, in mei in Madagaskar, elke dag met de hond op de Posbank bij Rheden en volgend winter op de grens van Finland en Rusland. Ik daag jullie uit om de ultieme allroundschoen door mij te laten testen.
8 jaar geleden door Dikkie
Beste ANWB!
Als u mij de kans geeft, zou ik voor u een uitstekende kandidaat zijn om nieuwe wandelschoenen goed te testen!
Ik loop elke week samen met mijn zoon een grote krantenwijk. Daarbij draag ik mijn (bijna versleten) bergschoenen.
Wisselingen in tempo, af en toe stilstaan bij een brievenbus, trapje op en trapje af.
Verder lopen wij in de weekenden regelmatig, bijvoorbeeld in het Beekhuizerzand.
Deze zomer gaan wij ook lopen, in de bergen of door Nederlandse duinen en bossen.
Ik denk dat ik dus op diverse terreinen en onder elke weersomstandigheden voor u kan testen!
Hartelijke groet,
Dikkie de Waal
8 jaar geleden door Jacquelien
Jaarlijks loop ik ongeveer 1400/ 1500 km in zowel lange als korte afstanden. Op gebaande wegen, maar ook struinend de weg zoekend. Meerdere keren per week trek ik erop uit in vrijwel alle weertypes. Al die jaren loop ik op Meindl. Een goed moment dus om als "ervaringsdeskundige" mee te doen aan deze test.
8 jaar geleden door Therese Pluim
het lijkt me heel leuk om de schoenen te testen omdat ze (als je ze moet kopen) erg prijzig zijn,
Ik loop veel, in de bos op harde wegen, schelpen overal. Ik heb brede voeten en het is niet altijd'
makkelijk om goede schoenen te krijgen. Voor de kinderen hebben we ook bij jullie wandelschoenen
gekocht. Bevallen erg goed.
8 jaar geleden door Dirk Janssen
Wandelen doen we overal. Op vakantie, maar ook gewoon in het weekend of in de week. We zijn vooral liefhebbers van bijzondere plekjes met een mooi verhaal, zoals de Sallandse Heuvelrug, maar ook de binnenstad. Komende zomer gaan we naar Luxemburg, een beklimming van Klein Zwitserland zal dan zeker niet ontbreken! Een test bij ons, is dus een echte allround test. Heb er nu al zin in om dit voor jullie te doen!
8 jaar geleden door Sonja van Katwijk
Ik ben bezig met lifestylechange bij Olaf Sprenger, om 30 kilo af te vallen. Op dit moment veel in de sportschool, maar binnenkort weer fit genoeg voor flinke boswandelingen. Kom maar op met die schoenen!
8 jaar geleden door Wietse van Rijen
Geachte heer, mevrouw
Mijn naam is Wietse van Rijen, 43 jaar, woonachtig in Bergen op Zoom, Ik heb een bedrijf dat zich specialiseert in het verzorgen van etalages en (thema) decoraties, dat betekend dat ik elke dag veel loop, vaak op m'n hurken zich ( zit dan op de bal van m'n voet/schoen buigt) en klim veel op ladders en steigers. Al enige jaren koop ik mijn schoenen bij Beversport te Bergen op Zoom maar laatste 2 paar hielden het niet lang vol, een paar daarvan begon de zool te kraken...kon niemand wat mee doen, nieuwe gekocht van het merk Hanwag, hiervan laten de stiksels dan weer los...laten repareren maar komen weer los. In mijn beleving krijgen de schoenen aan mijn voeten vrij veel te verduren, echter zit ik niet in een branche waarbij je verplicht bent voor veiligheidsschoenen en eerlijk gezegd, het oog wil ook wat. De eisen waaraan de schoenen moeten voldoen is dat ze licht en soepel moeten zijn maar wel stevige kwaliteit en dat ze laag zijn bij de enkel zodat de enkel vrij en soepel kan bewegen.
De Meindl Portland GTX is hier een voorbeeld van.

Vriendelijke groet,

Wietse van Rijen
8 jaar geleden door Anne de Boer
Test Meindl Portland GTX in de "backcountry" van Canada.

Komende zomer maak ik een kano-hiking trektocht door de backcountry in het Algonquin Park in Canada. Het is een merengebied en de trail is zeer gevarieerd, deels over water per kano en deels te voet en dan sjouwen met bagage en boot. Ideale omstandigheden voor een test, een goede review met mooie foto's. Ik ga de Meindl Portland GTZ testen op gewicht, waterdichtheid, pasvorm/comfort, stevigheid, ademend vermogen en of ze snel drogen na nat worden.
Kortom, de beste locatie voor de beste test door de beste tester........en dat ben ik!

(Aangepaste reactie, na een nachtje slapen, vorige reactie graag verwijderen)
8 jaar geleden door Victor Ross
Ik ben de ideale tester voor de portland gtx van meindl omdat ik bijna elke dag wandel in de omgeving mook/plasmolen en al meer dan een jaar meindl's als daily walker draag en ik doe dat niet zonder reden. Deze heerlijke cat.A wandelschoenen zijn voorzien van een oerdegelijke lederen toplaag en goretex voering waardoor zweetvoeten tot het verleden behoren(en ik had erge zweetvoeten) de airactive zool mag hierbij ook niet vergeten worden. Het voetbed is magnifiek en vormd zich na enige dagen perfect naar de voet en zorgd door de uitstekende pasvorm voor een ultiem gevoel van in contact zijn met de ondergrond.
Ik kan nu wel een uitgebreide review over mijn oude schoenen svhrijven maar doe dat veel liever over een paar nieuwe.
Ik hoop dat ik de kans krijg.
MvG Victor Ross
8 jaar geleden door Natallie
Er lijkt mij euk om op deze manier een paar schoenen te testen . Ik wandel graag en vind nieuwe wandelschoenen kopen altijd lastig. Wij lopen graag in het bos, in de omgeving van huis, op het strand en de avond vierdaagse met de kinderen. In de zomer gaan wij naar Frankrijk waar wij op verschillende plekken in het land zullen zijn. Ook daar gebruik ik ze graag. Een. Foto is zo gek, al vind ik een leuke bijkomstigheid
8 jaar geleden door Jemmas Lang
Gaarne zou ik de Hanwag Banks uitgebreid willen testen.
Ooit een paar gehad die liepen beina vanzelf. Ik loop elke dag in de Twiske....en verslijt zo n 3 paar dchoenen per jaar.Het zou mij benieuwen of de Hanwag langer mee gaan !
Groetjes van Jemmas en hond
8 jaar geleden door Hennie Hermans
Hey, ik heb altijd gekozen voor Lowa maar ik zou wel eens de Hanwag willen testen
8 jaar geleden door Wobby Sloot
Ik ben een perfecte tester omdat ik geen standaard voeten heb en se perfecte schoen voor mij erg belangrijk is. Ik wandel veel, zowel in Nederland als andere landen, vakanties zijn altijd naar de bergen om te kunnen wandelen.
8 jaar geleden door Willem
Als ik over het algemeen langer dan een wedstrijdseizoen met mijn schoenen doe, dan is het mooi meegenomen. Want of ik nu dwars door de hei ga over het Houtdorperveld, de kleivlaktes bij Poitou bedwing, een bergbeek met water doorga, het zompige veld van de poesta in Hongarije doorkruis, of in een boom moet klimmen op de Salisbury Plains, mijn schoenen krijgen dan een weekend lang op hun donder. En in een wedstrijdweekeind moeten ze niet alleen ze goed zitten, een goede afwikkeling hebben , waterdicht zijn, ademend zijn, makkelijk schoon te maken, goede stiksels hebben, enz. enz. ik moet er ook vooral geen last van hebben. Enz. enz. En ondanks dat je weet waar je door het jaar je wedstrijden hebt weet je nooit hoe de omstandigheden zijn. Die schoenen zijn een noodzakelijk kwaad. en moeten je niet afhouden van een goed resultaat.
8 jaar geleden door Josine
Ik zou graag een bijdrage leveren als het gaat om het testen van schoenen onder diverse omstandigheden. Elke zaterdagochtend loop ik samen met een vriendin 60 minuten in het bos. Nordic walking. Zeer diverse omstandigheden. En de rest van de dag meestal bezig 2000 m2 te onderhouden. Ook met wandelschoenen aan. Gewoon omdat ze lekker zitten en grip geven. Ik draag nu Lowa.
8 jaar geleden door Robin Daamen
Bij deze wil ik me graag aanmelden om een paar wandelschoenen voor jullie te testen.

Waarom ik de beste tester ben?

1. Omdat ik onder alle weersomstandigheden buiten te vinden ben.

2. Omdat wandelen een hobby van me is.

3. Omdat ik altijd opzoek ben naar goede schoenen en het interessant vind om te ontdekken welke eigenschappen een goede schoen moet bezitten.

4. Omdat ik graag reviews schrijf over mijn ervaringen met producten.

Het lijkt me daarom enorm leuk om een paar wandelschoen voor jullie te testen en hier een goede review over te schrijven!


Met vriendelijke groet,
Robin Daamen
8 jaar geleden door Geert Relou
Natuurlijk ben ik de beste tester want ik loop al 9 jaar de vierdaagse van Nijmegen op Meindl. Ieder jaar loop ik dan 200 km in vierdagen en daarvoor wordt hard getraind op het oude paar Meindls van het jaar daarvoor. De vierdaagse zelf loop ik op een nieuw paar schoenen van Meindl. Tuurlijk wil ik deze schoenen promoten het is het enige merk schoenen waar ik deze prestatie op kan volbrengen.
8 jaar geleden door Liesbeth
Hoi,
Ik zou graag testen. Ik heb een tijd geleden hielspoor gekregen en door middel van steunzolen en lekkere bergschoenen ben ik er door gekomen. Mijn favoriete merk is Lowa. Ik heb zo veel gelopen dat ik in de afgelopen drie jaar drie paar bergschoenen versleten heb. Los van het fysieke ongemak en de vreugde van het hebben van goede schoenen, draag ik ze graag bij hiken en bushcraft achtige activiteiten. Ik krijg altijd een enorme kick van buiten zijn. En door de bossen zwerven. Een uurtje bos en je hebt endorfine voor een week aangemaakt. Heerlijk. Enne... Bergschoenen staan gewoon megastoer bij alles ????
8 jaar geleden door Marja Druijff
Hallo, ik wil me heel graag aanmelden als wandelschoenentester. Ik denk dat ik ze goed zou kunnen testen. Ik breng minimaal 2 keer in de week de post rond ca. 5 a 6 kilometer per keer. Tevens wandel ik 2 a 3 keer in de week in het bos met mijn vriendinnen tussen de 5 en 12 kilometer per keer. Verder gaan wij geregeld in het weekend het bos in voor een wandeling.
Ik hoop dat ik in aanmerking kom als tester. Met vriendelijke groeten,
8 jaar geleden door P.Verveen
Vrije tijd zat als gepensioneerde.
Wandel op veel plaatsen in Nederland met o.a. mensen van de IVN. In bos en duin, verharde en onverharde wegen.
Als amateur fotograaf wandel ik heel wat af. Schoentesten doe ik met veel plezier daar waar het moet, in de natuur.
8 jaar geleden door Nadika
Met deze schoenen heb ik een geweldige stimulans om zwangerschapskilo's kwijt te raken (lopen!!)
8 jaar geleden door Carina Dijkhuis
Ik zou heel graag jullie tester willen worden. Ik zelf heb ook altijd goede merk schoenen gedragen omdat ik door het lopen snel schoenen verslijt. Ik wandel graag en dit merk zal ik zeker graag aan mij voeten willen uit proberen. Ik ben ook regelmatig in jullie winkel te zien Ik ga dan voor lady 1 of 2 keuze!! Dat wordt duimen.
8 jaar geleden door marja verdoorn
Graag willen mijn man ik ik schoenen testen. Wij wandelen graag en regelmatig wat langere afstanden zowel in Nederland als met vakantie in Noord-spanje, Griekenland en Portugal. Dus bergachtig terrein. Loop zelf al jaren op Lowa's.
Ben eigenlijk wel benieuwd naar andere merken....
8 jaar geleden door Gerard van Dam
Het lijkt mij wel leuk om mee te doen met de test. We gaan in juni op vakantie naar Noorwegen met onze camper. Mijn partner is rolstoelgebonden,maar dat houdt ons niet tegen om de omgeving te verkennen. We hebben een degelijke rolstoel die we Hummer noemen. Hiermee kun je moeiteloos door gras of wat grover grint. Zo proberen we op zoveel mogelijk plaatsen te komen. Hierbij heb je zeker degelijke schoenen nodig,die buiten lopen op stenen ook grip moeten hebben voor het duwen van de rolstoel.We zijn van plan om 4 weken rond te rijden en redelijk noordelijk te komen. Al met al een unieke manier om schoenen te testen. We zijn gewend om veel foto,s en video opnamen te maken tijdens vakanties.
Hier zitten zeker foto's bij van de schoenen in actie.
8 jaar geleden door Marrian vd Wijngaard
Graag zou ik in aanmerking komen om een paar wandelschoenen van u te testen.
Ik wandel dagelijks met mijn hond, wandel alle jaargetijdene georganiseerde tochten en loop de vierdaagse, neem zeer regelmatig de camera mee!
Volgende week gaan we wandelen op Tenerife!
Een paar goede wandelschoen is voor mij onmisbaar, om prettig te kunnen lopen.
Ik ben kritisch, daar ik vele kilometers te voet af leg.

Marrian
8 jaar geleden door mevr van de brug
ik vind de Cuba lady GTX een mooie schoen en lijkt mij heerlijk voor een lange wandeling ik heb een hond dus loopt erg veel mijn oude schoenen heb ik versleten in het ziekenhuis waar ik 13 jaar heb gewerkt dus
8 jaar geleden door Jan Willem
Dagelijks wandel ik drie kwartier rondom het Harderwijkse; één keer per week minimaal tien kilometer door bos, hei, zand en langs klompenpaden. Zomers draag ik in het laaggebergte mijn wandelschoenen. Voor de hogere regionen gebruik Hanwags type B/C. Mijn huidige Hanwag wandelschoenen slijten behoorlijk snel. Daarom wil ik graag jullie Hanwags testen: vooral op slijtvastheid, ondersteuning, warmteafvoer en waterdichtheid. 'k Ben benieuwd wie jullie als tester kiezen.
8 jaar geleden door Anne de Boer
Test Meindle Portland GTX in de "back country" van Canada.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een paar lichtgewicht waterdichte hiking schoenen voor een meerdaagse kano-hiking trektocht in de "back country" van Canada (Algonquin Park) komende zomer. Het is een meren gebied waarbij de route deels over water (per kano) gaat maar voor een groot deel ook over land loopt. Dus lopen met bepakking en kano. De schoenen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen: lichtgewicht, waterdicht, comfortabel maar ook stevig zitten (vormvast), zijn snel drogen als ze nat zijn en goed ventileren.
Tijdens de trektocht wil ik graag de Meindle Portland GTX op deze voorwaarden testen en er een goede product review over schrijven, natuurlijk met een aantal mooie foto's erbij.
Wanneer ik de Meindle Portland GTX eind maart kan passen, kan ik meteen de Coleman Unleaded Fuel Stove meenemen die in bestelling is en rond die tijd geleverd wordt (scheelt weer verzendkosten!). Deze Coleman stove gaat ook mee naar Canada.
8 jaar geleden door Ouwe Klaver
zou graag mee willen doen aan de test. mijn schoenen hebben na 10 jaar en 2 nieuwe zolen trouwe dienst de geest gegeven en zijn toe aan vervanging, heb ik nog mooi de tijd om ze in te lopen voor de slachte marathon

8 jaar geleden door Dick
1x per jaar ga ik met 3 vrienden wandelen in Oostenrijk onder de noemer: Laufen & Saufen. 3 Dagen wandelen vergt het uiterste van je conditie, doorzettingsvermogen en uitrusting. Het juiste gezelschap en de juiste schoenen zijn daarbij onmisbaar.
8 jaar geleden door Agnetha
Samen met mijn hond wil ik graag een paar wandelschoenen testen. Op onze avonturen door bos, over hei en strand kan ik wel een paar goede schoenen gebruiken.
als ze kilometers strand zand, modder, plassen en keien kunnen weerstaan zijn ze goed getest.
Ik ga graag de uitdaging aan.
8 jaar geleden door Nicole
http://i0.wp.com/www.snowdon-walks.co.uk/wp-content/uploads/2014/07/334984322_08c49b9e1c_b.jpg

Eind april ga ik met collega's naar Engeland om daar prachtige gebieden te verkennen al wandelend. Voor deze tocht heb ik wandelschoenen nodig. De link hierboven geeft een indruk van 1 van de wandelingen die wij gaan maken. Dit is de ultieme gelegenheid om voor jullie wandelschoenen uit te testen en een goede review achter te laten.

Natuurlijk zijn er veel ervaren wandelaars die graag de schoenen testen en een review achter willen laten, maar hoe mooi zou het zijn om ook een review toe te kunnen voegen van een onervaren wandelaarster met positieve ervaringen!
Dus kom maar op! Ik ben klaar voor Engeland!
8 jaar geleden door Simone Assendorp- Hovingh
Graag wil ik de wandelschoenen testen omdat ik nog steeds op zoek ben naar de juiste schoenen. Kan ze gewoon niet vinden, ook niet bij de gespecialiseerde zaken....
Mijn voorvoeten zijn vrij breed en dat gaat in het gros van de schoenen niet waardoor er weer verschillende problemen optreden, niet fijn dus....
Ik wandel erg veel met mijn 4 border collies en wil nu eindelijk eens goede schoenen hebben.
Een uitdaging om de juiste schoenen te vinden!!!!!
Met vriendelijke groet,
Simone
8 jaar geleden door Wendy van den Brink
Mijn grote passie, natuurfotografie! Mijn camera is een must om bij me te hebben, maar een paar goede wandelschoenen zijn net zo belangrijk. Ik zou erg graag voor jullie een paar schoenen willen testen, een daarbij behorende product review schrijven en uiteraard een mooie foto (of foto-serie) maken.
8 jaar geleden door Carin Hageman
Ik zou heel graag wandelschoenen willen testen, ik ga van de zomer op vakantie naar Ijsland en heb daar goede schoenen voor nodig!! Ik ben nog op zoek naar goede schoenen dus wie weet?

Met vriendelijke groet, Carin.
8 jaar geleden door Jan Hein van Burken
Wandelschoenen testen, dat moet je natuurlijk in een omgeving doen waar er veel van de schoen gevraagd wordt.
In juni van dit jaar vertrek ik voor een klim van de Kilimanjaro in Tanzania, ten eerste om daar met sponsorgeld de stichting Compassion te ondersteunen in hun strijd tegen armoede. Natuurlijk ook voor het avontuur dat op de tweede plaats staat. De Kilimanjaro, van de tropen in 5 dagen naar een poolklimaat en in 2 dagen weer terug.
Tel daarbij op dat met steunzolen gelopen wordt en je hebt een perfecte test voor deze schoenen.
meer dan 15 jaar ervaren in het dragen van schoenen van Lowa en Meindl, weet wat er van dergelijke schoenen verwacht mag en kan worden.
Volg mijn avonturen ook via facebook: Jan Hein voor Compassion Tanzania
of lees over mijn intenties: http://ermelovannu.nl/actueel/3917-ermelo-naar-grote-hoogte-voor-goed-doel
Met goede groet,

Jan Hein van Burken
8 jaar geleden door Laura
Ik wil graag uit proberen ik heb steunzolen dus goede schoenen is voor mij heel belangrijk
En hopelijk kan k mijn zoolen daar ook in
En dan maar stappen lekker in het bos en strand
8 jaar geleden door Ike van der Jagt
Wat een mooie kans om een paar nieuwe wandelschoenen te krijgen.
Ik heb al heel wat jaren lange afstandspaden en veel andere wandelingen gelopen op m'n Lowa's. Ik ben er nog steeds blij mee, maar ze zijn bijna versleten. De eerste week van mei ga ik met m'n dochter de laatste 100 kilometer van de Camino naar Santiago in Spanje lopen. Wat zouden een paar nieuwe wandelschoenen goed van pas komen. Ik heb dan ook nog tijd om ze in te lopen.De tocht zal ook een prachtige gelegenheid zijn om verslag van te doen en reclame te maken voor wandelschoenen van kampeerwereld Hendriks. Ik verheug me erop!!
8 jaar geleden door Judith
Heel graag zou ik een paar van de genoemde schoenen voor jullie willen testen. Ik ben heel graag buiten, en draag bij mijn verschillende tochtjes het liefst mijn eigen Meindls. Ze gaan mee op iedere vakantie, maar óók naar mijn werk; ook draag ik ze tijdens mijn dagelijkse bezigheden omdat ze gewoon héérlijk lopen! Mijn huidige Meindls zijn nu echter al bijna 20 jaar oud(!), en ook al hebben ze wat oplap-beurtjes bij de schoenmaker gehad, ze lopen eigenlijk nog wel prima. Ik heb ze destijds ook met heel veel zorg uitgekozen! Helaas zijn ze nu wel aan het slijten, maar dat mag na zo'n lange tijd. Ik las jullie advertentie en voelde me geroepen om te reageren. Daarom bij deze: heel graag laat ik jullie schoenen de mooiste plekjes in de vrije natuur zien, en ben dus beschikbaar als tester! Hartelijke groet!
8 jaar geleden door Henk-Jan
Inmiddels 3 paar wandelschoenen versleten, tijds 6 bergwandelvakanties. Eigenlijk ben ik op zoek naar schoenen die het iets langer voorhouden en vooral goed grip hebben, ook als de ondergrond vochtig is. Grip is voor mij erg belangrijk omdat ik een blessure aan mijn rechterknie heb. Ook als ik iets misstap is het van belang dat mijn enkel beschermd wordt. En dat verschilt nogal per schoen. Deze zomer weer op bergvakantie, in Oostenrijk.
8 jaar geleden door Rianne Brouwers
Door wind en regen, berg, gras en of.modder, vlak, steil, kort en of een langdurig gebruik? benieuwd hoe uw schoen zich onder deze verschillende omstandigheden "staande" houdt? Als ervaren wandelaar geef ik u feedback waar u mee "op pad " kan!
8 jaar geleden door Sander Bos
Ik wandel graag in mn vrije tijd. Ik heb nu Meindl island schoenen die bijna aan vervanging toe zijn. Alleen ze lopen nog zo lekker en gezien het giga bedrag wat je voor de schoenen neer moet leggen zit ik nog te twijfelen. Graag zou ik in aanmerking komen als tester voor de meindl portland GTX . De schoenen gaan mee door regen, kou, warmte, blubberige bospaden en mooie tochten. OOk gebruik ik ze voor de avondvierdaagse en tig andere tochten. Ik houd mezelf aanbevolen !! Ook voor andere merken.
8 jaar geleden door Henriëtte Claassen
Ik zou de wandelschoenen graag willen testen tijdens de Vierdaagse van Nijmegen en de trainingen daaraan voorafgaand.
8 jaar geleden door Johan van der lei
Hallo,
Grag wi, ik in aanmerking komennalsmtester van wandelschoenen
Voor mij is het belamgrijk om goede wandelschoenen te gebruiken door een knie probleem
Met name de demping is belangrjjk om blessures te voorkomen
In het verleden heb i, een lowa renegate gebruikt met veel plezier
I, ben benieuwd of een lowa voor mij geschikt is nu mijn knie voor problemen zorgt

Groet,
Johan van der lei
Johanvanderlei@gmail.com
8 jaar geleden door Jh kortlever
Ik ben postbezorger dus een goede wandelschoen is pre .zou graag een test willen doen met 1 van deze schoenen zodat ik een review kan geven voor jullie maar tevens voor mijn collega's
8 jaar geleden door Yvonne ten Wolde
Ik ben Yvonne 36 jaar en zou een goede tester zijn omdat ik veel wandeluren maak voor het KNGF. Wij voeden een aspirant-geleidehond op en moeten dagelijks veel oefenen en elke dag naar het bos, zandverstuiving of ander wandelgebied en dit in weer en wind. Gemiddeld maak ik 2 a 2,5 wandeluren per dag. Dus genoeg ervaring om een goede review te schrijven.
8 jaar geleden door Diaba
Na 11 jaar trouwe dienst en heel veel kilometers heb ik afgelopen winter mijn Lowa's in Frankrijk achter moeten laten.
Ik zou dus heel graag nieuwe Lowa schoenen willen testen. Kan ik weer heerlijk wandelen door de bergen, of gewoon hier door Nederland. Wekelijks trekken wij er als gezin op uit om te geo- cachen, dus genoeg mogelijkheden om ze uitvoerig te testen!
8 jaar geleden door Marloes van den Broek
Ik zou heel graag schoenen willen testen. Ik wandel best veel met onze honden en draag dan graag wandelschoenen. Ik ben nu toe aan nieuwe dus is dit een uitgelezen kans! Ik heb al verschillende merken gehad maar Meindle heeft mijn voorkeur!
Marloes van den Broek
13-05-1980
8 jaar geleden door Ron Baars
Al jaren breng ik veel vrije tijd door in de bergen. Samen met mijn gezin 5 maanden in de zomer klimmen, klettersteigen, raften, canyoning en wandeltochten naar refuges. We zijn echte outdoor liefhebbers en kamperen veelvuldig. Meerdere malen per jaar zijn we in Oostenrijk omdat de familie van mijn vrouw daar woont en ook daar maken we veel wandeltochten en wordt er geklommen. Goede schoenen zijn onmisbaar. Ik zal graag een paar schoenen testen en er een mooi en nuttige review over schrijven, compleet met mooie foto's.
8 jaar geleden door Ina sierink
Graag zou ik voor jullie wandelschoenen willen testen. Waarom? Omdat ik nl. heel veel wandel/loop. Ik loop 4 dagen per week een flinke postwijk van ongeveer 10 km. verder heb ik 2 honden die regelmatig een lange wandeling maken en in de zomer wandel ik graag in de bergen.
8 jaar geleden door Edwin de Ruigh
Ik ga van 1 april tot 17 april 2016 de Cape Wrath trail in Schotland lopen, 360 km, dus kan de schoen erg goed testen, op verschillende ondergronden en uiteraard een topfoto maken voor jullie!
8 jaar geleden door Arienne Flipse
Mijn Lowa's zijn helemaal versleten na heel veel kilometers. Als ze konden praten hadden ze een mooi verhaal. Ik wil graag eens een ander type proberen, ga deze zomer weer flink aan de wandel.....
Mijn naam is Arienne en ik ben al 50! Mijn schoenmaat 37/38
8 jaar geleden door K. Alma
Beste Kampeerwereld,

Vanwege mijn hoge bloeddruk ben ik de afgelopen 2 jaar volop in beweging door wekelijks een aantal keren een paar uren te wandelen. Naast deze sportieve ommezwaai ben ik veel op de been bij verenigingen en evenementen. Kou, regen en warmte trotseren en lang op de been blijven. Daarom wellicht bij uitstek goed om als tester te kunnen worden ingezet. Ik heb nog geen goed speciaal schoeisel kunnen vinden, maar doe het allemaal op mijn dagelijkse schoenen. Testen en promoten van goed schoeisel en uw schoeisel ... zou mooi zijn.

Wat het ook wordt, succes met alles binnen uw organisatie.

Mvg Klaas
8 jaar geleden door Mariska krijt
Vroeger als puber bij jullie gewerkt en stond dan regelmatig op de schoenen afdeling.
Geweldig vond ik het. Zo veel geleerd.
Begonnen toen de winkel nog maar een hoekje met schoenen had voorin.
En dan nu de grootste afdeling heeft waar ik nog regelmatig even door snuffel ook als woon ik nu in Den Haag.
Wie had toen kunnen denken dat ik een fanatiek wandelaar zou worden nu 20 jaar later en de kennis van toen nog steeds gebruik om schoenen te kopen.
Hoe leuk zou het zijn om dan nu zelf de schoenen te mogen testen.

Groetjes
Mariska Krijt
8 jaar geleden door Taveirne Els
Hierbij stel ik mij kandidaat om tester te worden. Ik heb twee kooikerhonden en ga dus elke dag wandelen, door weer en wind, naar de zee, door de velden en in het bos. Deze zomen plannen we een wandelvakantie in Zweden.
8 jaar geleden door Kathy
Als militair draag ik dag in dag uit botinnes. Ik heb heel snel last van blijnen, zeker als we marcheren. Mss is dat anders bij deze prachtige botinnes?
Marcheren op de baan, trekken door de bossen, door beken wandelen,... Deze botinnes zouden op alle terreinen en alle mogelijke activiteiyen getest worden!
8 jaar geleden door Marian Abels
Afgelopen wandelsezoen heb ik wandelschoenen gedragen zoal als de laats genoemde meindll
Loop comfor was perfect alleen na drie maanden helaas totaal verspleten
Dus ben eens benieuwd hoe dat deze zijn na een 700 km wandelplezier
8 jaar geleden door Marcel Ruijgrok
Beste Kampeerwereld Hendriks,

Ik ben de beste tester omdat ik met mijn 43 jaar al erg veel wandelervaring heb. De nodige paren schoenen zijn al door mij versleten door de vele wandelingen over verschillende terreinen. Het liefst wandel ik over onverharde paden, zoals graspaden, bospaden en rotspaden (bv. Ardennen). Ja, het allerliefst de bergen in. Op een wandeldag leg ik al snel een afstand van 20 km af, alleen of met een groep. Per jaar is dat gemiddeld z'n 500 - 600 km. Ik heb geen favoriete wandelschoen merk. Het gaat mij bij het aanschaffen van nieuwe schoenen vooral om het draagcomfort. Ik heb goede ervaring met hoge wandelschoenen van Lowa en Hanwag. Natuurlijk is het mooi meegenomen als de schoenen er ook nog een beetje stoer uit zien. Mijn huidige schoenen doen dat zeker door het ruige uiterlijk van het inmiddels rafelende leer en de stukken loszittende zool. Eigenlijk toe aan vervanging, maar ja,.......... ze zitten nog zo lekker. :-)

Het komende lange Paasweekend zou voor mij een uitstekende 'testweekend' kunnen zijn. Ik ga dan met een groep van 16 personen 4 etappes van het Trekvogelpad wandelen. Weliswaar in tegengestelde richting, maar hopen dan in de 4 dagen van Enschede naar Ruurlo te struinen. Een mooie uitdaging op nieuwe schoenen.

Graag ga ik deze uitdaging aan!

Met vriendelijke groet,
Marcel Ruijgrok
8 jaar geleden door Korné Baars
SImpelweg, ik heb gewoon moeilijke voeten!
8 jaar geleden door Karel van Dijk
Ik zou het geweldig vinden om als testloper deze modellen te mogen testen. Dit lijkt mij super!
8 jaar geleden door Els Poye
Heb normaal aangepaste schoenen maar zou graag jullie tester worden
8 jaar geleden door Kitty
Ik wil graag één van de testers zijn voor de wandelschoenen. Dit jaar hebben we voor het eerst een voorseizoen op camping de Paalberg in Ermelo. Samen met mijn hond wil ik lekker veel in de omgeving gaan wandelen. Een paar stevige goede wandelschoenen zou natuurlijk heel goed van pas komen.
8 jaar geleden door Michiel
Na veel wandeltochten zijn mijn trouwe wandelschoenen (maatje 46) toe aan pensioen. Het lijkt me leuk om nieuwe schoenen te testen en deze vervolgens te beschrijven in een review. Mijn wandelingen variëren van ommetjes in de Loonse en Drunense duinen, vierdaagse tot een wandelvakantie in de Alpen.
Vriendelijke groet,
8 jaar geleden door Ron van den Ham
Beste M,
Wandelen, ik ben bijna 70 jaar en elke dag trek ik de wandelschoenen aan en loop zo'n anderhalf tot twee uur heerlijk door de bossen en weilanden, het houd je in beweging, de spieren worden sterk en het is gezond voor de geest, je maakt de kop leeg. En in de vakanties gaan we nog als het even kan de bergen in en maken nog prachtige tochten. Noorwegen en Zweden zijn mijn favoriet.
Ik denk dat dat ik de beste tester ben om één van uw schoenen door en door te testen.
8 jaar geleden door Stephanie Roos
Jarenlang hebben mijn ouders mij meegenomen op wandelvakanties naar Oostenrijk, Zwitserland en in Scandinavië. Al vele schoenen versleten en sommige waren teleurstellende dan anderen. Dan gleed ik weg doordat ik geen grip had of was de zool na 2 weken vakantie losgegaan of versleten. Door al deze ervaring lijkt het mij fantastisch om een schoen te testen, want die actieve vakanties zijn nog jaarlijks en ik zoek nog steeds naar de ultieme schoen voor mijn maatje 41/42 die een flinke wandeling aan kan en mij de grip bied die ik nodig heb.
8 jaar geleden door Cor Stoutjesdijk
Ik heb de Nebelhorn in de Allgäu 2x helemaal naar beneden gelopen op Lowa's , sommige stukken meer dan 60% helling.
Probleemloos en een uitdaging , dus ik denk te weten wat een goede schoen doet voor de hiker cq wandelaar.
met groet
Cor
8 jaar geleden door Ger Gubbels
Hallo geachte kampeerwinkel,

Sinds kort werk en daardoor woon ik in Zwitserland en wel in het centrale gedeelte van Zwitserland. Welk land bij uitstek is geschikt om samen met mijn vrouw deze wandelschoenen te testen. Hier is water,bergen met en zonder sneeuw,grasland, wandelwegen etc etc etc.
Wij zijn bereidt en willen de uitdaging aangaan. Natuurlijk ook goed voor onze eigen gezondheid. Dus her werkt van 2 kanten.

Ik denk dat het duidelijk is en wacht met enige spanning op de uitslag.

Met vriendelijke en nog met blaren aan de voeten,daar wij nog niet de juiste schoenen gevonden hebben.

Mathilde en Ger Gubbels
8 jaar geleden door Hennie gorissen
Ik wil graag schoenen testen. We zijn op dit moment bezig met het lopen van het pietepad door nederland en we zijn bijna bij het eindpunt. Dan hebben we heel wat km in de benen . Ervaring genoeg om schoenen te beoordelen .
8 jaar geleden door Mart
Als vrijwilliger op motorcrosswedstrijden sta ik regelmatig met de voeten in de klei, of blubber. De lage modellen zijn voor mij niet geschikt. Test criteria voor mij zouden zijn droge voeten en niet uitglijden. Ik draag maat 46.
8 jaar geleden door Henny stevens
Ik kan sinds paar maanden weer wandelen... Liep altijd de vierdaagse nijmegen... Mijn oude schoenen lopen niet met mijn aandoening en ben dus op zoek naar schoenen die goed steunen ... Wij wandelen veel in ermelo, harderwijk en garderen....
Zou ze graag willen testen om nog beter en verder te kunnen lopen
8 jaar geleden door Jacqueline
Mijn man en ik wandelen veel en deze zomer gaan we heerlijk 2 weken in zwitserland wandelen, een goede manier om deze top wandelschoenen goed te testen!
8 jaar geleden door ans de leeuw
2 keer in de week wandel ik samen met 2 andere vrouwen door de bossen van Ermelo, door weer en wind, door modder , sneeuw, zand en met veel kletsplezier, En ik ben ook nog eens jarig op 21 maart, dat zou een mooi cadeau zijn :NIEUWE WANDELSCHOENEN.
iK LOOP NU OOK OP LOWA SCHOENEN HEERLIJK.
8 jaar geleden door Margriet hol
Ik wil graag deze schoenen testen omdat ik graag wandel goede schoenen is het halve werk .
8 jaar geleden door Carola Kragten
Ik denk dat ik een goede tester ben. Ik hou van wandelen met de hond. Ik ga door weer en wind en kom op allerlei soorten terrein. Dus meld ik me graag aan????????????????
8 jaar geleden door Ada van der Meyde-holst
Zou graag tester worden van de wandelschoenen.
Heb erg brede schoenen en wat ik ook koop het lukt niet, heb alle merken gepast, dus word graag uitgenodigd
8 jaar geleden door Peter Muileboom
Ik heb een hond waar ik veel meer moet lopen en ik kom daarbij op moeilijke plaatsen bovendien heb ik nogal moeilijke voeten dus als ik uitkomst op een paar moeder stevige schoenen hou ik mij zelf aanbevolen
8 jaar geleden door Wendy
Vorig jaar heb ik mijn passie voor wandelen ontdekt. Uitgezette wandelingen, georganiseerde wandelingen en lange afstandswandelingen houden mij in alle seizoenen bezig. Daarnaast vind ik het leuk om enquetes in te vullen en reviews te schrijven. Hoe dichter het bij mijn passie ligt hoe beter ik er over kan schrijven!
Daarom ben ik een uitstekende tester voor wandelschoenen.

Groetjes,
Wendy
8 jaar geleden door Jan en Janneke Duiker
Ik wil graag tester worden samen met mijn man van jullie wandelschoenen. Ik vind het heerlijk om te wandelen samen met mijn man en dochter van 8 jaar. We kamperen ontzettend veel weekenden en wandelen daar ook.
8 jaar geleden door Coby van Brummelen
Iedere tester heeft zijn eigen waarde. Ik wandel op dit moment bijna elke dag. Meestal een half uur. Maar minimaal 1x per week 3 uur. Ik zoek iedere keer een nieuw stuk hei, bos, duin op, het liefst hier in de omgeving maar ik rijd er soms ook een uur voor.
De schoenen worden getest op verschillende ondergronden.
36 jaar. Maat 38.5

Ik zie nu dat ik de lowa zelf net heb gekregen voor mn verjaardag omdat mn vorige schoenen lek waren.
Als ik nu gekozen word, kan ik mooi al review geven en het geld gebruiken voor een mooie dagrugzak die ik graag wil. ????
8 jaar geleden door Anja Pot
Hoi, mijn naam is Anja en ik werk doordeweeks elke dag bij een hondenuitlaatservice. Ik wandel met alle honden in het bos en ga door weer en wind. Ik heb last van zwakke enkels, waar ik in het verleden vaak doorheen ben gezwikt, dus heb altijd hoge bergschoenen aan. Ik zou graag een tester willen worden. Mvg Anja, 31 jaar.
8 jaar geleden door Coby van Brummelen
Iedere tester heeft zijn eigen waarde. Ik wandel op dit moment bijna elke dag. Meestal een half uur. Maar minimaal 1x per week 3 uur. Ik zoek iedere keer een nieuw stuk hei, bos, duin op, het liefst hier in de omgeving maar ik rijd er soms ook een uur voor.
De schoenen worden getest op verschillende ondergronden.
36 jaar. Maat 38.5
8 jaar geleden door WMJ de Jonge
Ik ben een wandelaar die redelijk veel kilometers loopt, heb nu bij jullie mijn eerste paar Lowa Renegade besteld, uiteraard zou ik jullie graag helpen met het testen van wandelschoen en een eerlijke reactie geven.
8 jaar geleden door Mariska Juffermans
als actief outdoor loper / klimmer (extreme geocacher) heeft mijn man Mario (51) goede schoenen nodig
helaas pas hij niet veel wandelschoenen door een brede voet en een hoge wreef
hij heeft een aantal jaren met plezier op Hanwag gelopen . perfecte pasvorm voor zijn voeten maar na een jaartje of 3 en een goede 1000 km en veel hoogte meters waren ze helemaal op.
hij test in sneeuw, regen, blubber, bergen, duinen, grotten en ook wel eens met mooi weer ;-)

groet Mariska




8 jaar geleden door Cor
Hoi,

Ik zou graag voor jullie een paar schoenen testen, we lopen als gezin veel kilometers en kunnen de schoenen op onze tochten prima testen.
8 jaar geleden door jannie kruithof
goedenavond
deze schoenen wil ik wel testen moet veel lopen vd fysio bijdeze Lowa Renegade GTX MID Women's
bvd jannie kruithof








8 jaar geleden door Agnetha
Ik ben de beste tester omdat ik , samen met mijn trouwe viervoeter, kilometers door het bos afleg. zo kan ik de schoenen optimaal testen in allerlei omstandigheden. Modder,water, dikke takken, keien en strandzand alles moeten de schoenen aan kunnen. De merken die getest mogen worden kunnen deze uitdaging samen met mij vast aan.
8 jaar geleden door Ans Kuijer
Ik loop voor mijn werk veel op gras en in zand en maak vele kilometers per week in weer en wind. Ik geef paardrijles en goede waterdichte schoenen is een must
8 jaar geleden door Thijs van Weerdhuizen
Wandelen, heerlijk! Fantastisch, dagelijks met de hond er op uit, in weer en wind, tochten wandelen in Zwitserland of Oostenrijk, meerdaagse tochten met de rugzak op. Ik loop in twee jaar een paar schoenen helemaal op. Ik ben benieuwd wat deze schoenen mij kunnen brengen voor wat betreft comfort, duurzaamheid en heel belangrijk hoe ademd de schoen terwijl deze water dicht is?
Ik zou graag mee doen aan deze test en dit met jullie delen!
Ik heb toch ook nog wat kampeer spullen nodig voor komend jaar, die kan ik dan meteen aanschaffen als ik toch bij jullie ben!

Ik hoop van jullie te horen, vriendelijke groet
(De man van Marieke) Thijs van Weerdhuizen
8 jaar geleden door Mariska Juffermans
als actief outdoor loper / klimmer (extreme geocacher) heeft mijn man Mario (51) goede schoenen nodig
helaas pas hij niet veel wandelschoenen door een brede voet en een hoge wreef
hij heeft een aantal jaren met plezier op Hanwag gelopen . perfecte pasvorm voor zijn voeten maar na een jaartje of 3 en een goede 1000 km en veel hoogte meters waren ze helemaal op.
hij test in sneeuw, regen, blubber, bergen, duinen, grotten en ook wel eens met mooi weer ;-)

groet Mariska




8 jaar geleden door Anita
Mijn wandelschoenen gaan meestal slechts 1 seizoen mee... :( bovendien is het al best lastig om een goede schoen in mijn maat te vinden :( (maat 43 voor een 'dame'...)
Nu we ook nog eens een pup in huis hebben zal ik nog meer gebruik maken van mijn wandelschoenen én er nog kritischer op zijn omdat ik er nu echt goed actief gebruik van zal maken op allerlei ondergronden.
Verder sta ik er om bekend behoorlijk kritisch te zijn.. waar ik ook kom zie ik meestal vrij rap wat er nog aan verbeterpunten op de te doen lijst zouden moeten staan, niet altijd leuk voor betrokken personen ;) Maar ja.. het maakt me wel een zeer goede tester ;) Groetjes Anita
8 jaar geleden door Juultje
Ik hou veel van de bergen. Na een val in de bergen waarbij ik mijn enkel brak zijn goede schoenen nog belangrijker voor mij. Ik gebruik de schoenen voor (winter) kamperen; zomer's wandelen in de bergen of hier in de duinen en bossen op stap.
8 jaar geleden door Adinda vrij
Bij mij zijn jullie aan het goede adres om de wandelschoenen te testen. Omdat ik een sportieve wandelaar ben en ook heel actief bij de scouting ben, en hier ook niet zonder goede wandelschoenen kan.
8 jaar geleden door Anje Snel-Rozeboom.
Het plan is om dit jaar veel te wandelen, (o.a ns wandeltochten, van station naar station ) Dus het zou super zijn als ik een paar goede schoenen zou mogen testen.
8 jaar geleden door Joke Nieuwhof
Ik wandel graag en regelmatig (lange afstanden) en het lijkt mij heel leuk om een van deze schoenen voor jullie te testen.
8 jaar geleden door Leen van Duijn
Als mijn hond zou kunnen spreken dan zou ik de beste review kunnen presenteren. Samen door weer en wind in het zo bekende hondenweer vragen om stevige stappers. Daan mijn langharige Duitse staander kwispelt instemmend.
8 jaar geleden door Ineke
Beste medewerkers,

Het lijkt met geweldig om een paar wandelschoenen voor jullie te mogen testen. Waarom?
Na een paar jaar hardlopen merk ik dat mijn botten en mijn gestel zich nu, op mijn 48e, beter voelen bij een ander tempo, namelijk wandelen. Wandelen geeft ook nog eens meer tijd en rust om te genieten van de omgeving en om in m'n eentje te mediteren. Nog zo'n goede combinatie: wandelen en gesprek, lichtvoetig of diepgaand, goed voor alle relaties.
Nu het hardlopen op een laag pitje staat probeer ik door wandelen elke dag minstens de aanbevolen 10.000 stappen te halen. Ik heb ontdekt dat goede wandelschoenen het lopen nog nèt niet overnemen maar wel enorm veraangenamen. Ik noem ze altijd 'mijn zelfstappers' . Maar mijn oude Hanwags zijn bijna antiquarisch.
Daarbij: ik ben een gretig lezer van tests en revieuws, wat me vaak geholpen heeft bij het maken van een goede keuze. Ik vind het dan ook leuk en belangrijk om anderen te helpen met mijn eigen bevindingen.


8 jaar geleden door marvin suur
beste kampeerwereld hendriks,

ik zou graag in aanmerking willen komen als tester van een paar schoenen.
als student verpleegkundige loop ik dagelijks heel wat kilometers, als tester krijg ik er nog meer zin om te gaan wandelen.
dit jaar wil ik graag met een goede vriend naar noorwegen om in jotunheimen tussen de 100 en 200km te gaan wandelen met een rugzak en tent. dus als de schoenen bevallen gaan ze mee naar noorwegen waar ze nog intenser getest zullen worden.

graag hoor ik van jullie wie er gekozen zijn als tester.
8 jaar geleden door Hans Visser
Ik wil wel graag tester worden en waarom ,ik loop normaal iedere zomer op zulk soort schoenen omdat deze het best om mijn voeten zitten lekker licht en toch stevig ,wandelen doe ik met mijn vier honden zo wie zo iedere dag en onze laatste lange wandeling was op de holterberg vakantie 2015 een wandeling van 5 uur samen met mijn 4 voeters dus ik denk dat ik uw schoenen wel goed zou kunnen beoordelen Deze zomer kamperen langs de vecht dus lekker wandelen en fietsen.
8 jaar geleden door Tijmen
Voor het testen van een wandelschoen moet men aan bepaalde voorwaarden voldoen,zoals :
Weten hoe een andere wandelschoen loopt, veel oefenen voor bijvoorbeeld een rondje Texel. Dit zijn 2 dagen van 30 km lopen. En natuurlijk kritisch en objectief je mening kunnen geven.
Aan al deze voorwaarden voldoe ik. Dus ik laat dit aanbod niet aan mij voorbijlopen....
8 jaar geleden door Anita van Ommen
Wil ik wel uitproberen in juni in Schotland!
8 jaar geleden door Harry Kanis
Beste beoordelaars van de reacties,
Volgend jaar hoop ik alleen de wandeltocht naar Santiago de Compostela te lopen( vanuit Zwolle) nadat we de daar in 2010 op de fiets zijn aangekomen. Daarna Rome en Praag aangedaan en nu de focus op wandelen.
Alles op de fiets kunnen doen dankzij de goede adviezen van Hendriks kampeerwereld. ( Alles bij jullie gekocht).
Graag wil ik de Meindl testen omdat me dringend is aangeraden de eerste maanden met een lage wandelschoen te beginnen. En dus begint mijn tocht weer bij Hendriks.
Mocht het zo zijn dat ik mag testen dan loop ik vanaf Hendriks Kampeerwinkel naar Zwolle!!
Hartelijke groet,
Harry Kanis
8 jaar geleden door Antje van den Berg
Hallo, ik zou graag jullie schoenen willen testen.
Sinds oktober 2015 doe ik voor een jaar mee aan het obesitas programma . Daarvoor heb ik o.a een fitbit aangeschaft omdat ik dagelijks 10.000 passen wil lopen. Dus zijn de schoenen zeer welkom! Met vriendelijke Groet,
Antje
8 jaar geleden door Harry Kanis
Beste beoordelaars van de reacties,
Volgend jaar hoop ik alleen de wandeltocht naar Santiago de Compostela te lopen( vanuit Zwolle) nadat we de daar in 2010 op de fiets zijn aangekomen. Daarna Rome en Praag aangedaan en nu de focus op wandelen.
Alles op de fiets kunnen doen dankzij de goede adviezen van Hendriks kampeerwereld. ( Alles bij jullie gekocht).
Graag wil ik de Meindl testen omdat me dringend is aangeraden de eerste maanden met een lage wandelschoen te beginnen. En dus begint mijn tocht weer bij Hendriks.
Mocht het zo zijn dat ik mag testen dan loop ik vanaf Hendriks Kampeerwinkel naar Zwolle!!
Hartelijke groet,
Harry Kanis
8 jaar geleden door Frits van Gerder
ik mag graag extreme dingen doen met schoenen door weer en wind modder enz
8 jaar geleden door Jan den Hertog
Ik ben Jan den Hertog
Op dit monent ben ik bezig met de voorbereidig van een grote wandeltocht in de Schotse Cairngorm mountains waar we alle hoge munro's gaan beklimmen. Ik doe dit voor de derde keer en ik ben toe aan nieuwe schoenen.
De omstandigheden zijn niet alleen voor ons maar ook voor onze schoenen erg pittig. Sneeuw, ijs, modder, beekjes, rotsen, scherp gesteente en nachtvorst zijn de vijanden van de schoen. In de Cairngorms krijg je het er allemaal bij. Een zeer geschikte case om een paar schoenen te testen en hierbij wil ik me als tester opgeven.
Het verslag kan worden voorzien van mooie foto's en filmmateriaal.
Naast de ideale test-omstandige voor de schoen ben ik test-engineer van beroep en dus behendig met het opstellen van goede kwaliteit testrapportages. Het lijkt me ontzettend leuk om dit werk eens in een heel andere context te doen. Ik zie uit naar een positieve reactie.
8 jaar geleden door Karin
Met het mooie weer in aantocht, de natuur die weer tot bloei komt, vakanties voor de boeg, ga ik weer vele kilometers maken met de benenwagen. Helaas zijn mijn huidige wandelschoenen na vele jaren trouwe dienst op :-(
Ik ben dus op zoek naar nieuwe goed zittende, fijne wandelschoenen. En dan komt deze mooi actie voorbij :-)
Ik heb snel last als schoenen niet lekker zitten/lopen, ben dus kieskeurig en de perfecte persoon voor deze test.
8 jaar geleden door Klaas van der Marel
Ik wandel veel en ben een kritische gebruiker. Bovendien heb ik smalle voeten, waardoor lang niet alle wandelschoenen goed en prettig zitten. Mijn huidige wandelschoenen zijn aan vervanging toe, ok heb nog geen goede gevonden.
8 jaar geleden door Fenna Koster
Hallo, ik loop met mijn man het Pieterpad als wij kunnen, bijv. in een lang weekend.
Daarom zou ik samen met mijn man best wel één van bovenstaande schoenen willen proberen.
8 jaar geleden door Natasja van Luijk
Graag, ben toe aan nieuwe wandelschoenen. Omdat ik erg veel ben afgevallen zijn mijn schoenen te groot geworden. Het kost veel om alles in een keer te vervangen . dus af en toe wat. Maar ik mis mijn wandelschoenen wel erg..
Zou graag tester worden voor jullie schoenen.. lekker wandelen in de bossen zonder natte en koude voeten..

Natasja van Luijk
8 jaar geleden door Cor westerink.
Graag een fijne vakantie en uitgerust op hut komen in Noorwegen. Door goeie schoenen
8 jaar geleden door Karen Cosman
Met mijn twee Duitse doggen wandel ik dagelijks 7-10 kilometer. Daarnaast wandel ik ook regelmatig lange afstandswandelingen van 15 kilometer of meer. Mijn wandelschoenen worden dus intensief gebruikt. Het liefst zou ik er de hele dag op lopen.
Ik koop iedere twee jaar nieuwe wandelschoenen, maar heb de voor mij meest ideale wandelschoen nog altijd niet gevonden. Vandaar dat ik heel graag één van uw merken zou willen testen.
8 jaar geleden door Natasja
Ik heb nu een paar wandelenschoenen van de anbw maar deze hebben eigenlijk nooit lekker gelopen. Zitten strak en zijn stug.
Komende maand gaan we weer naar de camping voor een voorseizoen en gaan we weer een flink aantal km's wandelen in de bossen en tijdens de zomervakantie wandelen bij de George du Verdon in de provence. Dat worden dus genoeg kilometers voor een goede review!
Ik wil deze uitdaging wel aan gaan en kom graag een lekker paar wandelschoenen uitzoeken!
8 jaar geleden door Linda van Nieuwenhuizen
Ik ben de beste tester omdat ik al jaren aan nordic wandelen doe en dat terwijl ik al 2 keer over een hielspoor heb gehad. Dmv de juiste loopschoenen voorkom ik dit probleem. Ik voel dus feilloos aan of ik de juiste schoen aan heb. Ook ben ik om die reden heel goed in het feedback geven hoe ze bevallen.
8 jaar geleden door Henriette
Ik noem mijn man altijd "de prinses op de erwt"bij het schoenen passen. Hij voelt echt alles en is heel kritisch. Daarom geef ik hem hierbij op, als tester. Elke week gaat hij nordicken en we wandelen veel samen. Zijn naam is Ronald Kouwer, hij is 58 jaar en draagt maat 42.

Groet, Henriëtte
8 jaar geleden door Max Hogenkamp
Ik ben Max en werk als vrijwilliger bij Staats bosbeer,hierdoor loop ik heel veel.
Ik heb ook 2 honden waar ik altijd hele einden mee loop,vooral op de zondag zo'n 3 uur.
Het Drents-Friese Wold is hier om de hoek en ook daar wandel ik heel graag,daar zijn natuurlijk wel goede schoenen voor nodig,daarom zou ik graag uitgekozen worden om jullie schoenen te testen.
De Hanwag Banks lijken mij heerlijke wandelschoenen
8 jaar geleden door Nely Karssen

Beste meneer of mevrouw Hendriks,

Ik ben de beste tester omdat ik dagelijks een uur wandel onder alle omstandigheden dus ook bij sneeuw en regen.
Jaren draag ik al een Hanwagschoen en wil ook wel eens een ander merk proberen.
maar het zou kunnen zijn dat de Hanwagschoen voor mij de beste is.

Met vriendelijke groet,

N ely Karssen
8 jaar geleden door Walking oma
Graag zou ik mee willen doen als tester voor de wandelschoenen Hanwag Banks Lady.

Als eerste spreekt de kleur mij erg aan en het hoge model.

Ik woon in de drukke stad Utrecht en ga vaak wandelen in de gebieden rondom Ermelo. Het liefste doe ik dat met mijn kleinkinderen die ook graag ravotten in de bossen, heides, zand, blubber. Oma doet dan graag mee, dus ik zou zeggen dat ik een goede tester ben en weet de weg naar campeerwinkel Hendriks. Zet de koffie maar vast klaar!!
8 jaar geleden door Henk van den Berg
Graag zou ik deze wandelschoen aan willen trekken en er mee gaan oefenen voor de 4-daagse van Nijmegen.
8 jaar geleden door Menno Hiemstra
Ik dagelijks minimaal 5 kilometer met de hond wandel, en begin mei in Schotland, samen met mijn vrouw de Speyside way long distance trail ga lopen, en mijn Meidl bergschoenen aan vervanging toe zijn.
8 jaar geleden door Petra Brandsen
Beste lezer(es),
Wat een gaaf idee, een wandelschoenentest.
Hierbij meld ik me aan!!!!
Aangezien de lente in de lucht ziet wil ik graag meer naar buiten om heerlijk door de natuur te wandelen.
Daarvoor zijn de juiste wandelschoenen onmisbaar.
Ik wil graag mee doen met de test.
Met vriendelijke groet,
Petra Brandsen
8 jaar geleden door Marcel
Wij zijn erg actief met Geocachen (een soort van schat zoeken met een GPS) en lopen daardoor bijna elk weekend wel in het bos, in de polder (lekker drassig) en soms ook gewoon over straat. Volgens mij zijn dit nou precies de verschillende omstandigheden waarin je een schoen moet testen om een goed beeld te kunnen scheppen voor een klant. Hierdoor is het makkelijker om een goede keus te maken welke schoen bij iemand past.
8 jaar geleden door M.T.Doorneweert
Waarom ik de beste tester ben? Omdat mijn best wel selectief zijn en niet zomaar een schoen aan hun voeten willen hebben. Ik ben de beste schoenen helaas nog niet tegengekomen dus dAg me maar uit!
8 jaar geleden door Erica
Goedendag,

Graag wil ik me aanmelden om een paar wandelschoenen te testen.
Ik ben Erica en een flinke wandelaar.
Ik loop elke dag minstens 8 km met de honden en vaak nog een extra rondje.
Ook diverse wandeltochten schuw ik niet, zo heb ik onder andere de ZtotZ( 25 km) gelopen en de Nacht van de vluchteling (40 km).
Ik neem mijn schoenen zelfs mee op vakantie, naar Italië, Kroatië en naar Amerika, waar ik de Grand Canyon ben afgedaald.

Ik ben 5 jaar terug begonnen met wandelen op een simpele scapino wandelschoen, maar al snel vond ik het zo fijn om te lopen, dat ik ze vervangen heb voor een Lowa wandelschoen, die ondertussen al 5000 tot 7500 km weg hebben gezien.

Ik denk dat ik een prima tester ben omdat ik veel loop, door weer en wind en op verharde en onverharde wegen mijn rondjes doe.

Met vriendelijke groeten,
Erica Eriks
Zeewolde

8 jaar geleden door Coby Dekker
Wij wandelen graag mijn man en ik Duitsland of Oostenrijk zijn onze favoriete wandel gebieden dus wij willen de schoenen graag uitproberen! En dit merk schoen graag eens proberen!
8 jaar geleden door Henk
Wij zijn de beste testers omdat we heel veel wandelen,vaak klompenpaden en juni in Frankrijk voor een paar weken,in augustus gaan we naar Zwitserland en in september naar Italië,waar we naar Toscane gaan om ook weer heerlijk samen te wandelen!
8 jaar geleden door Simone
Wie wil die prachtige Lowa Renegade II GTX Mid woman nu niet testen?!
Ieder jaar wandel ik (41 jaar) de Bloessemtocht met een vriendin van mij in Geldermalsen; dat levert uiteraard prachtige foto's op!
Ik ben een kritische (vrouwelijke) consument die goed voetbed zeer belangrijk vind. We hebben een gezin met 3 kinderen en wandelen erg veel, zowel in de vakanties als de weekenden. We zijn in het weekend te vinden in de bossen, langs het strand (Stand Nulde) en bij de paarden. Wandelschoenen moeten in mijn geval tegen zweetvoeten, water van buiten, ruw terrein en veel zand kunnen. Mag ik ze testen?
8 jaar geleden door Janneke
Ik zou graag de Lowa schoenen voor dames testen!
Jaren geleden heb ik Lowa wandelschoenen gehad en ze zijn me goed bevallen, hoewel ik ze altijd net iets te groot vond zitten. Ze zijn helaas versleten. Graag zou ik een nieuw paar ( in de juiste maat) uitproberen!
8 jaar geleden door Peter Maas
Goedendag,

Ik ben de beste tester omdat ik niet 1x per jaar in de bergen ga wandelen en de schoenen verder niet gebruik. Maar omdat ik elke dag, door weer en wind, minimaal een uur ga wandelen met de hond. Dat kan op de heide zijn, maar ook in het bos of langs het strand. Voor mij is het belangrijk dat de schoenen lekker lopen, maar vooral dat deze waterdicht zijn en tegen een stootje kunnen.
Door het dagelijkse gebruik kan ik op redelijk korte termijn al een goed beeld hebben van de kwaliteit van de schoen. Ook qua duurzaamheid op de (iets) langere termijn.
In afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke groet,
Peter Maas
8 jaar geleden door Alex van Wijnen
Met onze 2 labradors loop ik gemiddeld 14000 stappen per dag. Ik zou jullie dan ook graag helpen aan een complete review en bijbehorende foto ;-)
8 jaar geleden door Dini Kuijer
Ik wil wel een wandelschoen tester worden. Loop regelmatig lange afstands wandelingen. Ik ben op zoek naar half hoge schoenen waarmee je ook door het natte gras en modder paden kunt lopen.
8 jaar geleden door Masson Jill
Het zou een voorrecht zijn dit jaar een nieuw paar stevige wandelschoenen te kunnen testen op de vele aankomende geplande hikes ! Kunnen onder extreme en diverse omstandigheden getest worden.
8 jaar geleden door Ary
Jaarlijks ondernemen wij met leerlingen vh ccnv een werkweek naar elba alwaar wij de monte capanne van 1919 meter beklimmen. Een uitgelezen gelegenheid om zowel de schoenen op het normale pad maar ook op de alpine route grondig te testen
8 jaar geleden door Robbert Vennik
Goedenavond,

Waarom ik de beste tester ben: Uiteraard omdat ik gewoon een uitmuntende tester ben :) Maar serieus, ik hike veel door de Nederlandse bossen, en een paar keer per jaar in de Ardennen of Vogezen. Mijn wandelschoenen (ik heb op dit moment twee paar) worden ook wel echt door de mangel gehaald. In andere woorden: ik test ze ook wel echt waar ze voor bedoeld zijn!

Hierbij komt dat ik sinds kort een buitensport bedrijf ben gestart waar ik veel blogs voor schrijf (www.basic-needs.nl) en waar ik ook gear reviews op plaats. Hierbij komt dat ik een uitgebreid netwerk heb van Bushcrafters, hangers, hikers en scouts: ik heb dus een relatief breed bereik dan wel mondeling, middels mijn website of Facebook pagina.

Ik kan het zelfs nog verder dragen: ik neem klanten mee het bos in en dan heb je uiteraard goeie schoenen (en andere spullen) nodig. Dus deze klanten kijken vaak naar mij voor advies.. Ok, dat is misschien reclame en niet testen maar wellicht ook interessant voor jullie ;)

Met vriendelijke groet,
Robbert Vennik
Basic Needs
www.basic-needs.nl
8 jaar geleden door Jolanda van de Brug
Wat een leuke actie, ik zelf heb niets met wandelen/ lopen. Mijn moeder wel, ze zit in 2 loopclubjes en maakt veel kilometers. Dus ideaal om schoenen voor jullie uit te proberen. Ze weet niet dat ik dit berichtje naar jullie verstuur, lijkt me leuk om haar hier mee te verrassen.
8 jaar geleden door Wilma
Ik zou graag een paar wandelschoenen willen uitproberen.
We wandelen veel met de hond maar tot nu toe heb ik nog niet de meest ideale wandel schoenen gevonden.
8 jaar geleden door Jgmvandijk
Ik zou erg graag de schoenen testen. Wandelen doe ik regelmatig als scout en fervent reiziger. Een nieuw paar test ik graag uit omdat mijn huidige paar niet goed bevalt.
8 jaar geleden door Debby Stoffels
Ik ben Debby, ik ben vorig jaar zomaar ineens fan geraakt van het wandelen. Dit gebeurde tijdens onze vakantie bij de Alpe 'd huez. Wat was het daar prachtig om te wandelen. Dit jaar gaan wij een wandel vakantie beleven in Oostenrijk. Ik ben benieuwd hoe het daar is in de zomer. Wij komen normaal alleen maar in Oostenrijk tijdens de wintersport vakantie. Dus moet ik mijn uitrusting nog flink aanschaffen.
8 jaar geleden door Sander
Hallo, ik loop ongeveer 2 a 3 keer per week een half uur voor mijn conditie en om mijn lichaam in beweging te houden. Ik heb last van artritis psoriatica en goede demping en pasvorm is belangrijk voor mijn gewrichten om deze zo min mogelijk te belasten. Tevens zou het fijn zijn als er een paar schoenen zijn die ik gewoon de hele dag kan dragen voor de juiste ondersteuning. Graag zou ik een paar testen.
8 jaar geleden door Machiel Koppenol
Ik weet niet of ik de beste tester ben, ik denk het zelfs van niet. Voor veel dingen zijn er mensen te vinden die beter zijn. Ik ben nogal gemiddeld, niet het beste, maar ook niet de slechtste, ik ben een beetje gewoontjes. Het lijkt me leuk een paar schoenen te komen passen en van het zomer uit te testen.
8 jaar geleden door NETTY KLUIJS
Graag kom ik hiervoor in aanmerking. Ben op zoek naar de juiste schoen voor mij. Ik doe 2x in de week Nordicwalken en straks ( de naand mei ) tijdens de vakantie iedere dag.
8 jaar geleden door Leny
Ik zou graag tester worden van een wandelschoen. Tot nu toe heb ik altijd gelopen op steviger type schoen voor bergondergrond. Daardoor ben ik erg benieuwd naar het comfort van een wandelschoen. Ik loop dagelijks 1 uur op verharde wegen maar in het weekend wandel ik langere tochten op ook onverharde wegen. Lijkt me dat ik dus grondig onderzoek kan doen. Daarnaast zit ik in de situatie van steunzoolgebruik. Dit is iets wat veelal de aanschaf van schoenen compliceert dus als ik op dat vlak een positief oordeel kan vellen over een (van deze typen) wandelschoen, zal dat voor menigeen met steunzoolproblematiek een verademing zijn. Groeten Leny
8 jaar geleden door Suzanne
Graag wil ik door jullie gekozen worden als tester van de Meindl Cuba Lady GTX. Sowieso ben ik toe aan nieuwe wandelschoenen en wil graag overgaan van hoge naar lage schoenen. Helaas heb ik op 42-jarige leeftijd, vlak voor Kerst, een hartinfarct gehad. Om het vertrouwen in mijn lichaam weer terug te krijgen, ben ik nu in het ziekenhuis in de zaal aan het revalideren, maar binnenkort wil ik ook buiten weer aan de wandel. Ik kijk er naar uit om weer lekker naar buiten te gaan, maar daarvoor is het wél noodzakelijk om goede en verantwoorde wandelschoenen te hebben. De ultieme mogelijkheid voor zowel jullie als mij om deze wandelschoenen door mij te laten testen! Er zullen heel wat kilometers op gelopen worden! en natuurlijk kunnen jullie rekenen op een foto en een eerlijke mening!
8 jaar geleden door Wilfred
Graag zou ik in aanmerking komen voor het testen van de wandelschoenen, ik wandel zeer regelmatig door bos en wandelpaden.

De afgelopen jaren heb ik een aantal merken gehad en ben redelijk tevreden over m'n huidige paar schoenen.

Iedere week maak ik een wandeling van een uurtje en daarnaast maak ik een paar maal per maand een lange wandeling tot circa 20km.


Door de jarenlange ervaring met verschillend soorten wandelingen, schoenen en ondergrond en ik goed in staat een nieuwe schoen te beoordelen.
8 jaar geleden door Pieter van Dijk
Geachte heer, mevrouw,
Ik stel me beschikbaar als tester. Mijn vrouw en ik wandelen veel, in Nederland vooral, behalve in de vakantie. Onze wandelpraktijk is als volgt: We wandelen kortere afstanden van 5 to 10 km, bijvoorbeeld door van ons huisadres naar de binnenstad van Arnhem te wandelen. Verder hebben we een familiale wandelgroep en we wandelen in de zomer zo eens per maand ergens in Nederland een afstand van 15 tot 20 km. Zo hebben we bivoorbeeld delen van het Pieterpad gewandeld. Ik ben 63 jaar. Uiteraard ga ik akkoord met uw voorwaarden.

Met vriendelijke groet
Pieter van Dijk
8 jaar geleden door Pim van de Laak
Hallo, mijn naam is Pim van de Laak en mijn hobby is natuurfotografie,
Daarom verslijt is vele wandelschoenen, en wil onder het uitoefenen van mijn hobby ook een paar wandelschoenen uit testen.
Met vriendelijke groet
8 jaar geleden door Jennet Kelder
Ik wil wel tester worden van de lowa Renegade 11 gtx Mid woman
Ik loop veel samen met mijn dochter voor een goede contitie en soepelere spieren
8 jaar geleden door Herman van Manen
In juni gaan we naar Noorwegen kamperen (waarschijnlijk het noorden) waar het voor het groot gedeelte ruig terrein is. Ook ben ik regelmatig op de Ermelose heide te vinden waar veel mul zand is en diepe sporen van legervoertuigen. Aangezien ik opzoek ben naar nieuwe (berg)schoenen komt deze test als geroepen.
Dus het testen zal op allerlei terreinen plaatsvinden
8 jaar geleden door Wouter Prins
Ik wil graag tester worden voor de lowa schoen. Ik loop altijd op wandelschoenen vanwege een breuk in mijn voet die heel slecht heelt
8 jaar geleden door Remco Dolsma
Graag zou ik wel een paar van deze wandelschoenen willen testen. Ik ga dit voorjaar naar Duitsland en daar flinke stukken wandelen. In de zomer zal ik de schoenen aan de tand gaan voelen in Oostenrijk. Dan ga ik de Piz Buin op. Een paar stevige stappers zijn daar wel nodig!!!
8 jaar geleden door Kelly Groeneweg
Ik ben Kelly, 62 jaar en met 2 nieuwe heupen ben ik een goede schoenentester omdat ik afhankelijk ben van goede schoenen. Nu ik in de vut ben gaan we lekker veel wandelen met de honden en tijdens onze reizen zullen we veel bezienswaardigheden bezoeken.
Bewegen is voor ons op onze leeftijd enorm belangrijk en daarbij kan ik wel een paar goede wandelschoenen gebruiken. Ook heb ik alle tijd om een goede review te schrijven en een mooie foto te laten maken tijdens een van onze wandelingen. Ik kijk met spanning uit naar de 21e maart of ik een paar mag komen uitzoeken. Groetjes, Kelly
8 jaar geleden door René
Ik heb enorm moeilijke voeten en loop erg goed op de Iowa renegade, mijn vrouw en ik wandelen erg veel ook in het buitenland. Denk door mijn voetprobleem dat ik een zeer goede tester ben.
8 jaar geleden door Jakob Klouwen
Hallo,

Ik Jakob Klouwen ben de beste tester, aangezien ik ruim 3000 km per jaar wandel. Dit doe ik vooral met onze 2 honden (Ruwharige teckel en een Toller) en met mijn zoon, van 1 in de draagzak of de wandelwagen.
Ik hoop dat ik hiervoor in aanmerking kom.

Vriendelijke groeten,

Jakob Klouwen
8 jaar geleden door Marja van Vlijmen
Ik ben Marja ik denk dat ik een goede tester ben voor de Hanwag Lady! Wij doen mee aan de wandelweek van Parc la Clusure in de Ardennen en een paar nieuwe schoenen komen zeer goed van pas!
8 jaar geleden door Wim Wijnolts
Ik ben de beste tester omdat ik heel veel wandel en in de vakanties in de bergen en overgewicht hebt dus ik ben benieuwd wat deze schoen doet met pijn aan de voeten.
Mijn huidige bergschoenen zijn van 2002 en daarin zitten sinds kort steunzolen ivm hielspoor. Dus reden te meer om mij uit te kiezen als trouwe wandelaar EN klant. Vorig jaar heeft mn vrouw na 25 jaar nieuwe bergschoenen gekocht bij jullie waarmee ze erg content is
8 jaar geleden door Rita Dokter
Mijn oude wandelschoenen hebben heel veel meegemaakt en aangehoord, helaas zijn ze nu bijna versleten. Lijkt me super leuk om op deze manier kennis te maken met een nieuw paar, en reken maar dat ik ze mooi op de foto zet!
8 jaar geleden door Elly Goudsmits
Hallo, ik wil graag producttester van deze wandelschoenen worden omdat ik momenteel op zoek ben naar een goede wandelschoen.
Waarom ben ik de beste tester: omdat ik iedere dag enkele uren wandel, met de honden, over verschillend terrein, door weer en wind.
Bij uitstek de beste manier om een wandelschoen te testen op allerlei gebieden.
Ik schroom er ook niet voor om hierover een goed product review te schrijven.
Dus ik zou zeggen.......nodig mij maar uit.
8 jaar geleden door Ton Albers
Hoi Hendriks.
Ik wil graag gebruik maken van jullie actie wandelschoen tester.
Ik heb verleden jaar een marsbreuk gehad in mijn rechtervoet , en een botontsteking in mijn linkervoet.
Daar overheen nog een hartinfarct.
Ik ben dus veel aan het wandelen om te herstellen van deze heftige gebeurtenissen.
Ik hoop op een positieve reactie van kampeerwereld hendriks.

Vriendelijke groet Ton Albers.
8 jaar geleden door Sanne
Ik ben Sanne 30 jaar en we kamperen fanatiek met onze tent. Aangezien mijn oude wandelschoenen na vele jaren trouwe dienst helaas lek zijn (zolen zijn van ellende eraf gevallen) ben ik opzoek naar nieuwe goede wandelschoenen die zowel camping als wandelproef zijn. Dus ik zoek testschoenen die gemakkelijk aan/uit te krijgen zijn, die warm en waterdicht zijn( aangezien we in NL kamperen en het weer wel eens wat te wensen overlaat ;-)) Hopelijk kom ik in aanmerking om 1 van jullie aangeboden schoenen te testen! Groetjes Sanne
8 jaar geleden door Monique Vos
Ik ben de 'beste tester' omdat ik eerlijk en serieus mijn mening zal geven.
Ik heb niet eerder hoge wandelschoenen gehad en wil ervaren in hoeverre ze mij meer stevigheid zullen geven.
8 jaar geleden door Antoinet
Mijn naam is Antoinet en ik zou graag de lowa renagade II GTX willen testen. Ik heb een horecabaan waar ik veel heen en weer loop. Met kratten schouw, schoonmaak. Daarnaast zou ik het fijn vinden als ze tegen een stootje kunnen en water.
Mochten ze de test doorkomen kan ik ze ook mooi op vakantie aan, stedentrip, goede wandeling buiten met de hond in de bossen op de Veluwe.
8 jaar geleden door Antoinet
Mijn naam is Antoinet en ik zou graag de lowa renagade II GTX willen testen. Ik heb een horecabaan waar ik veel heen en weer loop. Met kratten schouw, schoonmaak. Daarnaast zou ik het fijn vinden als ze tegen een stootje kunnen en water.
Mochten ze de test doorkomen kan ik ze ook mooi op vakantie aan, stedentrip, goede wandeling buiten met de hond in de bossen op de Veluwe.
8 jaar geleden door Diana Velthuyzen
Mijn naam is Diana, ik ben 41 jaar, ik wandel elke dag veel op de hei met onze hond. Ook wandelen we regelmatig in de vakanties met ons gezin.
Ik heb veel en snel last van mijn rug en voeten en zou dus graag de schoenen testen. Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar de Meindl Cuba Lady GTX.
8 jaar geleden door Antoinet
Mijn naam is Antoinet en ik zou graag de lowa renagade II GTX willen testen. Ik heb een horecabaan waar ik veel heen en weer loop. Met kratten schouw, schoonmaak. Daarnaast zou ik het fijn vinden als ze tegen een stootje kunnen en water.
Mochten ze de test doorkomen kan ik ze ook mooi op vakantie aan, stedentrip, goede wandeling buiten met de hond in de bossen op de Veluwe.
8 jaar geleden door Rob Korff
Ik zou graag met de test mee doen. In september loop ik voor de stichting groot verzet tegen kanker, de Mont Ventoux op. Daarvoor heb ik ook nieuwe wandelschoenen nodig. Voor die tijd ga ik veel trainen (dagelijks).
8 jaar geleden door Ewout Schouten
Ik ben Ewout Schouten, 61 jaar en omdat ik elke dag lekker einden ga wandelen met de hond, wil ik de Meindl Portland GTX wel testen. Hoge schoenen zitten bij mij niet lekker door mijn uitstekende enkel botjes. Dus kan alleen testen met lage schoenen.

Ik hoop spoedig van jullie te horen of ik deze schoenen mag gaan testen.
8 jaar geleden door Ewout Schouten
Ik ben Ewout Schouten, 61 jaar en omdat ik elke dag lekker einden ga wandelen met de hond, wil ik de Meindl Portland GTX wel testen. Hoge schoenen zitten bij mij niet lekker door mijn uitstekende enkel botjes. Dus kan alleen testen met lage schoenen.

Ik hoop spoedig van jullie te horen of ik deze schoenen mag gaan testen.
8 jaar geleden door Ewout Schouten
Ik ben Ewout Schouten, 61 jaar en omdat ik elke dag lekker einden ga wandelen met de hond, wil ik de Meindl Portland GTX wel testen. Hoge schoenen zitten bij mij niet lekker door mijn uitstekende enkel botjes. Dus kan alleen testen met lage schoenen.

Ik hoop spoedig van jullie te horen of ik deze schoenen mag gaan testen.
8 jaar geleden door Rob Bergman
Ik wil graag tester worden! Ik wandel veel en gebruik de schoenen ook voor natuurfotografie waar ik dan heel wat kilometers mee loop.
8 jaar geleden door H Jeths
Ik loop regelmatig een rond van 15-20 Km en wil wel een paar GOEDE schoenen proberen. Als vervanging van mijn oude schoenen.

Hou me dus erg aan bevolen.
8 jaar geleden door Dorothea van der Poel
Al jaren had ik niet veel aan beweging gedaan - niet zonder gevolg ; ik werd veel te zwaar. Nu ben ik vorig jaar al 20kg afgevallen en nu ben ik met de volgende 20 bezig. Ik kan nu weer veel meer aan qua bewegen en wil meer gaan wandelen om die kilo's kwijt te raken.
Graag zou ik daarbij 1 van bovenstaande schoenen testen - 2 vliegen in 1 klap dus!
8 jaar geleden door Hanne M.
Hallo, ik ben Hanne. 63 jaar. Ik ken Lowa, maar die zitten net wat wijd. Ben benieuwd naar de Hanwag Banks, vanwege de hielsteun. Ook benieuwd, of het een echte maat 42 is. Ik zoek een waterdichte schoen, waarmee ik ook in zompig polderland kan wandelen. Ook geschikt om op lichte hellingen te lopen. Ben bezig mijn loopafstand uit te breiden. Loop enkele malen per week.
8 jaar geleden door Ewoud Bronkhorst
Ik wandel veel.. Vaak 4x per dag met mijn grote vriend (een Duitse Dog van 2) en maak dan Veel kilometers.. Door weer en wind.. Dus ik test ze zeker ook als de zo'n niet schijnt.
8 jaar geleden door Sabrina de Leeuw
Ik ben Sabrina de Leeuw 35 jaar. Ga de grootste uitdaging van mijn leven aan. Krijg een maagverkleining op 4 april. Ter voorbereiding op deze operatie ben ik al veel gaan lopen. Maar het juiste schoeisel heb ik niet. Dus lijkt mee dit een ideale gelegenheid. Ik ervaar lopen als een goede workout en het werkt ook super ontonspannend. Dus ja ik ben helemaal klaar om die schoenen te testen
8 jaar geleden door Denny
Ik ben Denny, 35 jaar en geen groot wandel fan. Maar een goed paar wandelschoenen is door mij prima en te reviewen. Tijdens mijn werk (zorg sector) loop ik flink wat af, hierbij zijn goede stevige schoenen geen overbodige luxe. Bovendien krijgen ze nog al eens een spat water te verduren. Naast mijn "actieve" baan ga ik aankomend zomer met mijn gezin op vakantie naar Costa Rica. Onze eerste grote reis met zijn viertjes (ik mijn vrouw en onze 2 kinderen van 6 en 8). Ik heb de schoenen dus niet alleen nodig om de tijdens de reis verschillende steden, de jungle en de vulkanen te bewandelen en beklimmen. Maar ook mijn twee actieve donderstenen bij te kunnen houden.

Een uitvoerigere test dan dit kan ik me niet bedenken.....

Ik hoop van u te horen.
8 jaar geleden door Karin Vorstenbosch
Hallo,

Mijn naam is Karin Vorstenbosch en ik heb interesse om als tester deel te nemen, aangezien ik qua wandelen naar mijn mening wel wat te bieden heb. Mijn wandelgebied is met name gericht op het heuvel gebied. Ik wandel veel in Italie in de provincie Ligurie, de Maritieme Alpen. Ik verblijf dikwijls in een Italiaans dorpje wat op 700 meter hoogte ligt. Als ik in Nederland ben, loop ik natuurlijk vlak, maar ook dan vind ik het prettig om te lopen, soms alleen, soms in een groepje. Ik hoop dat ik met deze loop- omstandigheden en mijn passie voor wandelen mogelijkheden genoeg kan bieden om een goede tester te kunnen zijn.
8 jaar geleden door Alex van Woudenberg
Hallo ik wil graag jullie schoenen testen.
Ik ben een fanatieke wandelaar en dus altijd opzoek naar de beste schoenen.
Ik wandel minimaal 10 km op een dag .
Dus dat lijkt mij een goede test voor schoenen die u verkoopt.
8 jaar geleden door Aly van den Pol
Graag wil ik de Lowa Renegade II GTX Mid Woman testen.. Een aantal jaren heb ik op Lowa de 4 daagse van Nijmegen gelopen! Dat ging goed. Daarna jaren op een ander merk. Dit beviel niet zo goed (blaren). Dit jaar loop ik weer de vierdaagse .. dus een mogelijkheid om de schoenen te testen.
8 jaar geleden door Renee Bollee
Hallo. Ik wil heel graag nieuwe wandelschoenen testen. Mijn naam is Renee Bollee en ik wandel veel met mijn hond in het bos en op vakantie. Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet, Renee
8 jaar geleden door Marloes
Ik zou graag tester willen zijn voor de Hanwag Banks Lady. Ik draag al jaren Hanwag, maar de Lady heb ik nooit gedragen. Ik werk bij een outdoorbedrijf en ben dus veel buiten. Daarnaast ben ik ook betrokken bij scouting. Ik gebruik de schoenen dus intensief. Doordat ik een vrij brede voet heb, was schoenen uitzoeken altijd een karwei. Daarnaast is een blessure aan mijn enkel ook een obstakel. Hierdoor kan ik niet alle bergschoenen even goed dragen. Het merk Hanwag kon ik altijd dragen en werkte goed, maar ook die zat niet helemaal als gegoten. Ik ben benieuwd of dit bij de Lady ook zo is, ik hoop van niet.
8 jaar geleden door Gerda van Doorn
Graag zou ik tester worden van de Lowa Renegade GTX MID Women's.
Deze zomer ga ik in Gran Paradiso wandelen. Ik heb mooie lage wandelschoenen waar ik regelmatig grote afstanden in Nederland wandel maar mijn hoge wandelschoenen zijn aan vernieuwing toe. En ja, Gran Paradiso loop je toch liever met een stevige hoge schoen. Reden waarom ik de beste tester wordt: Behalve een review van het product inclusief een foto zal ik 10 hele positieve tweets de wereld insturen ver de schoenen en jullie winkel. Reden genoeg toch?
Ik hoop op een mail op 21 maart. Hartelijke groet, Gerda van Doorn
8 jaar geleden door Margaret
Jaarlijks loop ik de Nijmeegse Vierdaagse met veel plezier. Dit jaar kan ik de schoenen testen doordat ik in april de Inca Trail ga lopen in Peru, waar de tocht eindigt op de Machu Picchu, lijkt mij een mooie test voor de schoenen (en voor mijzelf ;)

Hanwag is mijn favoriete merk, mijn voeten vinden deze schoenen uitermate prettig.
8 jaar geleden door Jolanda
Graag zou ik de schoenen uit willen proberen. Zelf heb ik de lowa al en bevalt super. Ik ben aan het trainen voor de 4 daagse en loop gemiddeld 80 km in de week nu
Groetjes jolanda
8 jaar geleden door Berta Witter
Hallo ik wil graag tester worden van de Meindl Cuba Lady Gtx. Ik loop elke dag ongeveer 4 km maar heb steunzolen en nog steeds niet de juiste schoen gevonden. Mijn steunzolen zit ook nog weer een verschil van 6 mm in om Been lengte verschil . Voor mij een uitdaging om de juiste schoen te vinden. Dus Yes ik wil. Mvg Berta
8 jaar geleden door Anja van Vessem
Goedendag!

Nou ja wie zou dat niet willen; van die prachtige wandelschoenen uittesten. Ik in iedergeval heel graag, ben momenteel weer aan het trainen voor de 4 daagse van Nijmegen en moet nog wel een aantal kilometertjes maken.
Ik heb wel smalle voeten met hallux valgus, een uitdaging dus.
Met vriendelijke groeten
Anja
8 jaar geleden door Edith Franken
Ik zou ze graag willen testen bij normaal wandel gebruik in Nederland!!
8 jaar geleden door Joost van Manen
Graag, ik wandel zeker 3 à 4 X per dag met mijn honden, daarnaast regelmatig in de bergen in de Alpen of midden gebergte.
8 jaar geleden door Nelleke Boevé
Goedendag,

Na het Zuiderzeepad, Pieterpad en nu in aktie te zijn op het Maarten van Rossumpad. Vervolgens wekelijks het bos af te struinen. Natuurlijk niet de vakanties in de bergen te vergeten. Op deze manier wel een ideale tester lijkt mij. Mijn voorkeur gaat wel naar een breede leest. Houd mij dus aanbevolen. Vriendelijke groet, Nelleke Boeve-Hannessen
8 jaar geleden door Rino
Deze schoenen lijken mij erg geschikt voor wandelen in onverhard terrein. Geen van de schoenen lijken mij echter op het eerste gezicht geschikt voor wandeltochten in Nederland met veel asfalt. Ik zou dit echter graag proberen.
8 jaar geleden door Marjon
Wow, wat zou ik deze schoenen graag willen testen tijdens het geplande survival weekeind in de Ardennen met vriendinnen..
8 jaar geleden door Fien
het was in onze wandel club vooruit met flink stap!
toen ik al mijn Hendriks wandel schoenen had,
met deze 20 kilometer
mag ik proberen hier in Arizona,
waar het zeker is veel heter
dat heb ik nog niet geprobeerd,
maar hiking heb ik in tussen tijd zeer zeker geleerd!@!
8 jaar geleden door Wilma Kuik
Ik zou graag testen omdat ik graag wandel en dan altijd op wandel /bergschoenen loop. Al jaren op de lady Light van Lowa maar die zijn nu echt versleten en ik heb nog niet de ultieme vervanger gevonden in de winkel terwijl deze er zeker zal zijn. Ultieme kans om nu echt te testen hoe het werkelijk zal zijn. Ik schrijf graag en ben bereid om voor jullie met de schoenen op de foto te gaan
8 jaar geleden door Paul van der Plas
Hoi hoi,

Ik ben Paul 203cm groot en 140kg zwaar dus verslijt er nogal een paar!
Ben sinds 9 maanden vader van een mooie dochter Lotte en zijn met ons gezin veel in het bos en op het strand te zien.

Dus voldoende modder en zout water hoe goed kan het getest worden zeg maar.

Na 3 paar Meindl perfect, 1 paar hoge Hunters en 2 paar eiland pro te hebben versleten ben ik weer aan een nieuw paar toe.

Ivm de kosten wat zich een kindje toch meebrengt zit ik te wachten zoals waarschijnlijk zoveel Nederlanders op mijn vakantie geld voor een nieuw paar.......vandaar dus meedoen met deze actie.

Met mijn lengte en gewicht kun je er in iedergeval van uitgaan dat ze echt getest worden hoop dus bij de gelukkige winnaars te horen en anders al bij voorbaat proficiat aan de winnaars.

Grtz Paul van der Plas
8 jaar geleden door Wilma v.Marle
Al heel wat wandelschoenen versleten, maar niet gekozen voor de damesmodellen.
Vele damesmodellen zijn bij de voorvoet smal van leest, dus uiteindelijk gekozen voor een herenmodel.
Nu zie ik onder de testschoenen, alleen maar damesmodellen, vaak zijn de damesmodellen meer kleurrijker, wat ik een mooiere uitstraling vindt hebben. Maar weet ook, dat je niet voor de uitstraling moet gaan.
Een schoen moet gelijk perfect zitten. Graag zou ik de damesmodellen willen passen om te kijken of de nieuwe modellen een betere pasvorm hebben gekregen.
8 jaar geleden door Josephine Benassai
Ik wandel veel in de bossen van Putten waar ik woon en ook veel wandelevenementen door het land samen met mijn wandelmaatjes die door het hele land verspreid wonen. Met een paar schoenen van jullie kan ik nog vaker naar ze toe wandelen ?
8 jaar geleden door Emmy Uittien
Ik wil graag tester worden! Voor wandelvakantie.
8 jaar geleden door Jodi van den Berg
Al 5x de Nijmeegse vierdaagse gelopen en heb al veel verschillende schoenen gehad dus zou heel graag de beste schoenen willen testen!!! Zodat ik daar nu de 6e keer de Nijmeegse vierdaagse mee kan lopen en daar nu heel veel mee kan trainen!
8 jaar geleden door Suzanne de Lange
Ik denk dat ik de beste tester ben omdat ik mijn wandelschoenen altijd tot het uiterste gebruik, ik wandel heel veel met mijn sportieve honden en doe dit op het strand, in de duinen, door de klei van de Haarlemmermeerpolder wasr ik woon en in het bos en op de hei van de Veluwe, waar we ieder weekend zijn. Vooral het lopen op vochtige tot natte heidepaadjes en door hoog nat gras in de polder vraagt veel van mijn wandelschoenen, en als ze die test doorstaan, ook na meerdere wandelingen gedurende langere tijd, dan heb ik de perfecte wandelschoen gevonden en zal dat niet mijn laatste paar zijn van deze schoen!
8 jaar geleden door Erik, Merel, Rink of Ange
We gaan in de zomervakantie wandelen in de Zwitserse bergen.
Bestaande uit:
1 man van 51 jaar, Erik
1 vrouw 45 jaar, Ange
1 jonge dame van 17 jaar, Merel
1 jonge heer 16 jaar jong , Rink

Als 1 van ons in aanmerking zou komen zou fantastisch zijn geen voorkeur, gaan op jullie proffesionaliteit af ????
8 jaar geleden door Barbara Chomyszyn-Blankestijn
Ik gek ben op wandelen in het bos,in de duinen,op het strand noem maar op en natuurlijk elke dag hele stukken wandelen met mijn hond.
Ik zou de schoenen heel graag willen testen.
8 jaar geleden door Ferry RW Rinsampessy
Dit jaar voor de 22ste x de Nijmeegse, maar als warming Up 'n aantal Kennedymarsen (80km in 20u), waarvan de eerste as weekend in Klarenbeek. Ik zou 'n goede tester zijn vw de diverse tochten, door weer en wind en natuurlijk harde en onverharde wegen. Na de Nijmeegse staat op planning de Dodentocht in België (100km in 24u).
Voor mij is een goed voetbed en steun van mijn enkels een pré aan de schoen. Daarnaast is water- en vuilafstotend een belangrijk voorwaarde, aangezien een èchte wandelaar niet opzij gaat voor 'n beetje noodweer, sneeuw of modder... Daarbij komt natuurlijk dat de schoen ook tegen warme asfalt kan, zoals bij de Nijmeegse is de maand juli. Ben benieuwd! Groet!????????????
8 jaar geleden door Jessica hoevenaars
Ik ben een jonge wandelaar(36) die de gemiddelde leeftijd aardig omlaag haalt in de wandelsport. Voor het eerst ga ik dit jaar op wandel vakantie in Madeira Portugal. Wandelen in de bergen een compleet nieuwe ervaring. Dankzij smalle hielen en steunzolen is het niet altijd makkelijk een goed paar schoenen te vinden vandaar dat in graag een tester wil zijn. Ook denk ik dat ik dankzij mijn leeftijd anders in mijn schoen sta als medewandelaars. Een grote
Plas modder? Waar de meeste met een grote bocht omheen lopen ga ik er graag dwars doorheen.
8 jaar geleden door Dorien van der Ham
Heel graag de hanwag, mijn favoriete merk denk ik. En ben door mijn zool van mijn hanwag nu heen en weet niet welke ik nu moet kiezen
8 jaar geleden door Wim Timmer
Voor de mooie wandel vakantie in Amerika kan ik zeker nieuwe goede wandelschoenen gebruiken!
8 jaar geleden door Annet
Lijkt me leuk om mee te doen GA eind mei met een vriendin de kustpadroute lopen of het pietenpad daar zijn we nog niet Uit. Een keer eerder een nachtwandeling gemaakt van Rotterdam naar Den Haag 40 km op hardloopschoenen .Zou nu graag eens echte wandelschoenen uit willen proberen. Test ze graag!
8 jaar geleden door Marcel Philips
Van 14 t/m 17 april ga ik mijn jaarlijkse loopvakantie doen met mijn maat. Dit jaar gaan wij naar het Harz in Duitsland en hiervoor trainen wij altijd het gehele jaar. De dagen die wij daar zijn, lopen wij ongeveer 40-50km per dag, dus een paar goede wandelschoenen is een pre. Hanwag en Meindl zijn onze favorieten wandelschoenen, dus een nieuw paar wil ik zeker wel even testen voor jullie!
8 jaar geleden door Annet@vanzeijts.nl
Leuk ik ga binnenkort wandelen met een vriendin. De kustpadroute of het pietepad en heb nog geen wandelschoenen.
8 jaar geleden door Francisca van der Poorte
Hoi, zou heel graag willen testen! Over een aantal jaar wil ik de via alpina, een lange tocht in de bergen van 4 maanden? gaan lopen en daarvoor heb ik de beste schoen nodig! Dus voor die tijd wil ik wandelschoenen testen tijdens diverse wandeltochten.
8 jaar geleden door Jessica
Sinds wij in november trotse ouders van een prachtige dochter zijn geworden, wandelen we veel naar bijvoorbeeld het dorp heen en weer. In de zomervakantie willen we veel gaan lopen met de kleine meid in de wagen. Hier kunnen wij goede schoenen voor gebruiken. Daarbij kan mijn man hele mooie foto's maken! ????????
8 jaar geleden door Lieke
Komt goed uit! Moet nieuwe wandelschoenen. Omdat ik niet kan hardlopen ben ik begonnen met wandelen. Probeer elke dag 5 km te lopen met af en toe een dagje rust. Mijn wandelschoenen zijn 6 jaar oud en daar krijg ik zere voeten in. Ben dus op zoek naar nieuwe goed zittende wandelschoenen!
8 jaar geleden door Anne
Jaarlijks loop ik mee met de 60K walk voor meer en beter borstkankeronderzoek van a sisters hope. Dit jaar wordt mijn 8ste keer, inmiddels dus al heel wat schoenen en kilometers versleten. Graag zou ik een paar willen testen......mijn meindl's zijn wel aan vervanging toe ????
8 jaar geleden door Marijke van Zwol
Ik wandel heel veel en als ik naar het biutenland ga zoek ik altijd een ek waar ik zeker weten 1 of meerdere lange wandelingen kan maken. Maar nog geen super wandelschoen gevonden. Meerdere geprobeerd. Dus wil graag voor jullie testen. Ik heb geen specifieke voorkeur voor een schoen. Ben benieuwd! Leuk!
8 jaar geleden door Willie
Wat een leuk idee om wandelschoenen te testen. Loop gemiddeld 40 km p.w. afwisselend op Lowa en Hanwag schoenen.
8 jaar geleden door Wendy De Graaf Steennis
Ik ben dol op wandelen. Loop nu op wandelschoenen die al best oud zijn.... denk dat ze aan vervanging toe zijn. een nieuw paar zou top zijn. Ik geef graag mijn eerlijke mening erover. Loop zelf elke week wel op een verharde weg en in het bos en van de zomer in Kroatie.. diverse loopondergronden te testen dus
8 jaar geleden door Kees.
Het lijkt mij geweldig om een paar nieuwe schoenen te testen. Heb altijd gelopen op Lowa en/of Hanwag wandelschoenen. Loop per week gemiddeld 40 km.
8 jaar geleden door C
Voor de Nijmeegse Vierdaagse ben ik naarstig op zoek naar een goed stel schoenen die me er beter doorheen slepen dan degene die ok vorig jaar droeg (lees: meer blaren dan tenen). Oefenen gaat bijna beginnen dus de schoenen komen goed van pas!
8 jaar geleden door Desiree
Jaaaa dat wil ik wel graag :) jong, hip, veeleisend, kom maar op met de schoenen :)
8 jaar geleden door Hanneke Vrijhof
Heeeeeeeeeeeeeel graag de lowa women
Paar jaar geleden uitgevallen met de Vierdaagse met hele dure meindl......schoenen van een geweldige verkoper van T.....r ( Doet nu nog zeer )

Dus ik wil ze heel graag testen voor jullie
8 jaar geleden door Tessa
Ik wandel heel graag en veel in de bossen dus een goede schoen is wel noodzakelijk
8 jaar geleden door Sonja Jelles
Of ik de beste ben kan ik niet zeggen,maar mijn man en ik wandelen heel veel en trekken met de vakantie graag de bergen in,we maken dan wandelingen van gemiddeld 6 uur,ook met een mooie dag trekken wij de wandelschoenen aan,dus wil ik wel een test wagen
8 jaar geleden door Mirjam vd Meer
Graag zou ik een paar testen. Ik heb al menig paar Lowa's versleten voor m'n werk maar buiten werktijd grijp ik automatisch naar m'n 'kistjes' En vooral tijdens een modderige boswandeling met de hond. Enige tijd terug een 'gewone' schoen gekocht ter vervanging maar wat mis ik m'n stevige wandelschoenen nog dagelijks!
8 jaar geleden door Hilda
Geen idee of ik de beste tester ben maar ik mag wel graag wandelen lees lange afstanden. Helaas heb ik snel pijnlijke voeten (blaren) maar met mijn lowa renwgade heb ik geen kkachren. Maar ik zou graag willen weten of ik ook op een ander meek pijnvrij kan lopen.
8 jaar geleden door Petra van de Glind
Graag zou ik wandelschoenen willen testen. Heb nu een paar jaar wandelschoenen en had hier veel eerder mee moeten starten. Wat is het heerlijk om met goede schoenen te lopen.
8 jaar geleden door Sven Counotte
Als leider bij scouting Verbraak Margriet Groep denk ik een uitgesproken kandidaat brn voor het testen van schoenen door alle activiteiten die wik doen worden ze goed aan allerlei verschillende omstandigheden onderworpen
8 jaar geleden door Peter Sieke
Ik loop zeer regelmatig en tijdens de zomer de strand5daagse en de strand6daagse. Ideaal om een wandelschoen maximaal uit te testen.
8 jaar geleden door Alyda Bannink
Ik ben de beste tester omdat ik minstens 2x per week een wandeling maak, elke dag ga lopen met de kindjes tijdens het oppassen en op verschillende ondergronden bos straat en strand. Verder wandel ik in de vakanties in de bergen. Zowel mijn lage als mijn hoge wandelschoenen zijn wel aan vervanging toe.
8 jaar geleden door Truus Hermkens
Ik ga dit jaar voor het eerst meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse, had "goede" wandelschoenen gekocht maar ze bevallen niet echt. Zou heel graag een nieuw stel willen testen.
8 jaar geleden door Esther
Ik woon momenteel met mijn man in Amerika, in Arizona. Een prachtige staat waar ik elke week mooie hikes loop in de woestijn en in de bergen. Ik heb hier goede schoenen nodig om de vele kilometers over cactusnaalden, heet woestijnzand en rotsige bergpaden goed af te kunnen leggen. Ik ben eind april in nederland en ik zou een paar goede bergschoenen met alle liefde willen testen in de uitersten van dit klimaat en landschap!
8 jaar geleden door Wiljan
Graag zou ik voor jullie schoenen willen testen.
Naast dat we op wandelvakantie gaan in Luxemburg ben ik ook leiding bij de Scouting waarbij schoenen ook behoorlijk te verduren hebben.
8 jaar geleden door Johan govers
Goedemiddag,

Mijn vrouw en ik zijn fanatieke wandelaars, zeker nu we sinds kort in het bezit zijn van een camperbus.
De aankomende maanden wordt het dus stappen door Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en de Jura in Frankrijk.
En natuurlijk is er in ons eigen land ook nog genoeg te bewandelen.

Vr.gr. j.govers
8 jaar geleden door Ariane van der Veen
Ik denk dat ik een goede tester ben, omdat ik volop aan het trainen ben om een trektocht in Engeland te gaan doen. Daarnaast wandel ik dagelijks met mijn honden. Ik weet wat ik van een schoen wil, maar heb dat nog niet in mijn huidige, goedkope variant, gevonden. Daarnaast weet ik over het algemeen zaken goed te verwoorden en zou een goede review kunnen schrijven.
8 jaar geleden door Sandra
Mijn man Willem Bunschoten kan ze wel goed testen omdat hij elke dag minstens anderhalf uur aan de wandel is met de honden. Hij gaat dan ook het bos in dus goede tester lijkt mij......
8 jaar geleden door Jolanda Huiting
Ik ben een half jaar geleden een wandelclub gestart, en ik heb de liefste wandelaars! Iedere maandag morgen en dinsdag avond lopen wij en ontmoeten wij elkaar , we lopen in en om Alkmaar ????????, ik ben als organisatie wel toe aan nieuwe wandelschoenen
8 jaar geleden door Ann
Lowa Renegade GTX MID Women's die zou ik graag eens willen proberen.
Ik heb al tien jaar het prachtige merk Meindl kos die ik zowel als wandelschoen /bergschoen gebruikt.
Omdat ik ontzettend veel wandel in de bossen en op vakantie in de bergen waar mijn Meindl's veel geweest zijn bijvoorbeeld de Grand Canyon en het regenwoud Sumatra, zou ik graag de Lowa Renegade GTX MID Women's hier in Drie Ermelo en op mijn werk bij 's Heeren Loo willen testen.
8 jaar geleden door Reinate bos
Goede middag hier uw tester waar jullie op zoek naar zijn . Werk 30 uur op manege ermelo geef les enz dus loopt de hele dag Door weer een windt . Heb al veel ervaring met wandel schoenen maar nog niet de fijne sterke schoen gevonden . Heb mt 37 / 38 gr uw tester reinate bos .
8 jaar geleden door Olaf
Als Geocacher en scout loop ik wekelijks op veel verschillende soorten ondergrond in binnen en buitenland.
8 jaar geleden door Willem van de bunte
Zou graag als test wandelaar de schoenen willen testen !! en testen door weer en wind want ook in de regen kou en warmte moeten de schoenen getest worden !
8 jaar geleden door Annie
Heel veel kilometers in heel veel verschillende gebieden zullen de schoenen komen wanneer ze me op mijn wandeltochten zouden gaan vergezellen, dus ik nodig graag een paar schoenen uit om die uitdaging met mij aan te gaan!

Annie




8 jaar geleden door Jan Aartsen
Ik zou graag tester willen worden
Ik loop 3 keer in de week ongeveer 10 km per keer.
Soms meer


Vr gr. Jan
8 jaar geleden door Jenny
Ik heb vorige week staan twijfelen over de Lowa Renegade II GTX Lady. Hiervoor had ik ook Lowa waarvan de verkoper zei dat dat de voorloper was van deze, maar toch zat dit niet meteen lekker, met name doordat deze ietsje hoger was. Ik heb lang staan twijfelen. In huis ze nog eens aangehad, toch weer terug. Ik twijfel te veel en dan is het een hoop geld om dan net de verkeerde te hebben. Of zal ik dan toch? Dus op dit moment ben ik nog even schoenloos.
Ik ben een afstandloper, zeg 20 km loper, soms iets meer, soms iets minder. Ik loop dan samen met mijn zoon van 13. Het is heel bijzonder om dit met je puberzoon te doen. (Die overigens exact diezelfde schoenen heeft, ook de lady, omdat hij een smalle voet heeft.) Voor 2016 hebben we als doel 366 te lopen (symbolisch voor elke dag 1 km). We lopen door de schoenencrisis een klein beetje achter op schema, dus ik hoop snel weer goede schoenen te hebben en lekker met mijn mannetje op stap te kunnen. Ik zou dus met veel plezier de lowa willen testen. Uiteraard kunnen wij daar een review over schrijven, mijn zoon kan zijn ervaringen dan ook delen en natuurlijk een foto van ons op onze stevige stappers.
8 jaar geleden door Monique van Pluuren
Aangezien ik sinds een half jaar diabetes heb en meer moet gaan bewegen zou ik heel graag de wandelschoenen willen testen,2 x per week 10.000 stappen..
8 jaar geleden door Marco Zijlstra
Ik wil graag voor jullie een paar van deze wandelschoenen testen. Hoop dit jaar ingeloot te worden voor de Nijmeegse Vierdaagse. Vorig jaar na dag 1 uitgevallen en met een hersenschudding in het ziekenhuis wakker geworden. Had er goed voor getraind, dus een paar nieuwe wandelschoenen om te testen zou mooi uitkomen
8 jaar geleden door Myrte
Jullie zoeken een tester, you've got one here. Jaarlijks ga ik survivallen in Schotland met mijn Meindl b/c kat. Voor deze trip met rugzakbepakking ga ik trainen en dagelijks lopen. Op dit moment loop ik op Salomon schoenen. Door mijn buitensport ervaring (hoofdinstructeur )heb ik veel kennis van schoenen en de verschillende terreinen. Daarom ben ik een goede testpersoon omdat ik weet wat nodig is voor een plezierige wandeling tot meerdaagse wandelingen tot extremer. Tis niet alleen de schoen maar ook de sokken zijn erg belangrijk. Graag wil ik meedoen om de schoenen te testen. Sportieve groet
8 jaar geleden door Manuel
Ik ben de beste tester! :) Ik woon sinds kort in het Leuvenumse bos en was juist -via Google- opzoek naar een stel goede wandelschoenen. Ik ben veel in het bos te vinden omdat ik graag fotografeer en wandel. Dat is WIN-WIN, want ik kan de schoenen gebruiken en jullie een goede foto en review :) Dan moeten jullie natuurlijk wel een stel goede schoenen sturen, want mijn reviews zijn goud-eerlijk!
8 jaar geleden door Saskia Speek-Janki
Dag en nacht loop ik op Meindl.
Een extra set om af te kunnen wisselen zou niet verkeerd zijn.
Tja, ik woon er in.
8 jaar geleden door Dieneke den Boer
ik wil wel tester zijn, dan ga ik ze goed in lopen met de hond samen, wij wandelen dagelijks 2 tot 2,5 uur per dag en dan ga ik ze van de zomer uit proberen in Noorwegen.
8 jaar geleden door Ivonne
Yes please,

Ik ben een fervente wandelaarster. Ik draag altijd "stevige" schoenen van een goede kwaliteit. Ivm een beenlengte verschil draag ik hogere schoenen, zodat mijn steunzolen erin passen. Komend jaar zou ik graag weer de vierdaagse van Nijmegen lopen en zouden nieuwe exemplaren goed van pas komen. Ook loop ik met de hond het liefste off-road, wat de meeste schoenen toch "minder" goed ondergaan. Mijn collega's noemen die stevige lompere schoenen; " Ivonne-schoenen". Ik ben uiteraard bereid om een nieuwe schoenen te testen en aan mijn collectie wandelschoenen toe te voegen.

Vriendelijke groet, Ivonne
8 jaar geleden door g van keulen
wij willen deze schoenen graag testen gaan binnenkort na italie en oostenrijk dus dat komt mooi uit
8 jaar geleden door Anne lok
Ik meld me graag aan als tester. Ik wandel regelmatig. Ook als begeleidster van mensen met alzheimer en een blinde dame. Misschien ook een idee voor mijn broer. Hij test alles, vindt dit ook leuk en wandelt ook iedere dag. Bovendien is hij bijna 50 kg afgevallen en houdt hij al meer dan 6 jaar zijn streefgewicht! Zou erg leuk zijn als hij (ook) in aanmerking komt.
Bvd en groetjes.

8 jaar geleden door Cris10
Beste Hendriks,
Graag zou ik jullie Meindl Cuba Lady GTX schoenen willen testen. Tot nu toe heb ik altijd hoge wandelschoenen gehad, maar zou graag willen overstappen naar een lager model. Dit lijkt mij de ideale gelegenheid om te ontdekken of deze beter zullen aansluiten bij mijn wandelpatroon.
Ik woon in Harderwijk (Drielanden) dus het lijntje is kort.
8 jaar geleden door Hanneke Vrijhof
Heel graag de Lowa s

De meindls.... Heb ik mijn voeten zo kapot van gehad tijdens de 4 daagse ik was er echt door uitgevallen
Ga nu voor de 6 keer meelopen aan de ???? vierdaagse
Samen met mijn dochter Jodi van den Berg
8 jaar geleden door Hanneke Vrijhof
Graag de Lowa s women
8 jaar geleden door Migiel Hackmann
Geweldige actie op het juiste moment:
Deze schoenen zijn hard nodig voor de sponsorloop, Lopen voor Lyme, waar ik samen met een team loop voor mijn vrouw. Op deze dag zal ik 4 uur gaan wandelen en voor die tijd nog flink wat trainen. Dit red ik niet op mijn afgetrapte gympies.
Hopelijk kan ik de loop aangaan op goede wandelschoenen!
8 jaar geleden door Albert Mol
Wij wandelen veel Klompenpaden. Dit zijn gemarkeerde paden in Gelderland en Utrecht. De routes gaan over weilanden, door het bos, over dijkjes etc. Het is heel gevarieerd. In deze tijd is het vaak modderig en waterdichte schoenen zijn dan zeker nodig. In de zomer heb je meer last van hoog gras en brandnetels. Onlangs hebben we nog meegedaan aan de wandelmarathon van Egmond. We zijn zeker van plan om vaker aan dit soort evenementen mee te doen!
8 jaar geleden door Margret van der Weerd
Ik loop al jaren op mijn Meindl wandel schoenen. Hoop dit jaar weer mee te doen met de vierdaagse in Nijmegen. Een paar schoenen van een ander merk testen zou geweldig zijn !

Leuke actie !

Groetjes
Margret
8 jaar geleden door franco simbula
Graag zou ik tester worden ben 67 jaar en loop 3 tot 4 dagen in de week in het bos door weer en wind ongeveer 3 tot 4 uur per keer
groetjes franco simbula
8 jaar geleden door Inge Konijnenbelt
Hoi team Hendriks,

graag zou ik voor jullie wandelschoenen willen testen. Ik ben altijd erg kritisch op schoenen, zeker als ik ze langere tijd wil dragen. Om te beginnen op uiterlijk, maar nog meer op comfort, pasvorm, de zolen en gewicht. Ik vraag behoorlijk wat deversiteit van mijn wandelschoenen. Op een regenachtige dag gaan ze mee het bos in, of de dierentuin als mijn zoon zich niet om laat praten te wachten op de zon. Maar ook fuctioneel in de meivakantie gaan wij naar België om te klimmen en dan draag ik ze bij het zekeren. In de zomer trotseren wij meer robuuste paden in Slovenië. In dat geval loop ik met bepakking.

Daarnaast is fotografie op recreatief niveau mijn hobby. Daarmee spreekt de combinatie van wat jullie vragen mij erg aan!

Hopelijk nodigen jullie mij uit voor het testpennel. Ik heb er nu al zin!

Sportieve groet, Inge Konijnenbelt
8 jaar geleden door Ina Rendering
Dagelijks maak ik een wandeling met manlief door de bossen, heide en verharde wegen. Het lijkt me geweldig om mee te doen als tester.
8 jaar geleden door Bea Kamphuis
Ik heb steunzolen en 5 jaar geleden een jaar met krukken/rolstoel/compleet been in gips gezeten/gelopen. Mijn knie blijft kwetsbaar daarom is de hardheid van de zool erg belangrijk. Tot nu toe kan ik geen schoenen vinden waar mijn steunzolen goed in passen en die niet een keiharde zool hebben waardoor mijn knie teveel belast wordt. Hoop dus dat één van deze schoenen wel goed past. Ik wil graag een review geven juist ook voor alle mensen die steunzolen dragen en/of knieklachten hebben.
8 jaar geleden door Sape Westra
Wat een geweldige oproep van jullie. Graag meld ik mijn vrouw en mijzelf aan als tester. Wij, bijna zestigers, wandelen met veel plezier in verschillende omgevingen (hard, zacht, droog, vochtig, bergachtig, heuvelachtig, vlak). Onze wandelingen variëren van 5 - 25 kilometer. Natuurlijk mogen jullie rekenen op eerlijke reviews, leuke wandelbeschrijvingen en goede foto's!
8 jaar geleden door Jantina
Ben hard op zoek naar nieuwe wandelschoenen, lijkt me erg leuk om te testen tijdens onze wandelingen door de Ermeloose bossen.

Groetjes Jantina
8 jaar geleden door Carla Versnel
Ik loop 2x per week de post voor Sandd en ik ben al lang op zoek naar fijne wandelschoenen aangezien ik toch die 2 dagen best wat kilometers afleg. Echt de goede en fijne schoenen nog niet kunnen vinden ,tot nu...hoop ik . Graag wil ik een paar testen om te mogen ervaren of ik nog fijner kan lopen en mijn post beter kan bezorgen zonder klachten aan mijn voeten .
8 jaar geleden door Marjon Klooster
Hallo

Ik ben aan nieuwe betere wandelschoenen toe, dus wil wel voor jullie testen. Ik wandel meestal in de bossen, vlak terrein. Omdat ik wat last heb van hypermobiliteit, loop ik graag op schoenen die goed steunen rond de enkels, de mid modellen zeg maar. Lijkt mij helemaal leuk om eens te doen!

Groetjes Marjon
8 jaar geleden door Marjon Klooster
Hallo

Ik ben aan nieuwe betere wandelschoenen toe, dus wil wel voor jullie testen. Ik wandel meestal in de bossen, vlak terrein. Omdat ik wat last heb van hypermobiliteit, loop ik graag op schoenen die goed steunen rond de enkels, de mid modellen zeg maar. Lijkt mij helemaal leuk om eens te doen!

Groetjes Marjon
8 jaar geleden door Harmen Koldenhof
Hallo, iedere dag wandel ik minimaal 1,5uur over verschillende paden. Zowel verhard als onverhard. Meestal over klompenpaden en over de diverse heide wat Ermelo rijk is. Bovendien loop ik 16 april de bloesemtocht van het rode kruis in Geldermalsen van 40 km. Ook heb ik mij ingeschreven voor de 100 st editie van de vierdaagse! Fotograveren doe ik erg graag, zie ook mijn instagram account (@harmenkoldenhof). Graag wil ik de Hanwag schoenen testen. Ik zie uw reactie met veel plezier tegemoed. Vriendelijke groet, Harmen Koldenhof
8 jaar geleden door Jolanda Schuur
Hallo,

Mijn naam is Jolanda Schuur.
Ik denk dat ik de beste tester ben omdat ik altijd op wandelschoen loop.
En ze dus niet alleen gebruik voor de vakantie om te wandelen, wat ik overigens ook graag doe.
Deze zomer gaan we weer naar Oostenrijk daar zullen we zeker weer de nodige wandelingen gaan maken.
Bovendien heb ik comfort en stevigheid nodig vanwege mijn reumatische aandoening.
Mijn voorkeur gaat uit naar de Hanwag Banks lady.

Ik zou het heel leuk vinden om een review te schrijven om iedereen enthousiast te maken voor dit merk.

Met vriendelijk groet,
Jolanda Schuur
8 jaar geleden door Annemiek
Waarom ik geschikt ben om schoenen te testen?
Omdat ik naast het wandelen de schoenen ook gebruik om mijn voeten warm en droog te houden tijdens mijn vele ritjes op de fiets, het ploeteren over een modderig scoutingterrein, tijdens een zoektocht met de kinderen op de zandverstuiving naar verdwaalde kogels.
Daarnaast zou het fijn zijn dat ik een paar goede wandelen schoenen vind die mij niet na een uur al blaren bezorgen.
8 jaar geleden door Cindy Spieksma
Ik ben de beste tester omdat ik een extreem outdoor vrouw ben die graag haar nieuwe 'vriend' wil meenemen op ons eerste bergwandeling samen :-)

Het zou fantastisch zijn dat we samen dan ook jullie schoenen mogen testen.

Met sportieve groet,

Cindy Spieksma
8 jaar geleden door Ria Smits
Voor de eerste keer ga ik dit jaar de Vierdaagse lopen via Viavierdaagse. Ben momenteel aan het trainen volgens het 40 km trainingsschema met Lowa lage wandelschoenen die ik in 2006 gekocht heb. Ik ben 64 jaar en geen geoefend wandelaar, maar zeer gemotiveerd om tenminste 1x in mijn leven de Vierdaagse te hebben gelopen. Het is dus belangrijk dat ik op goede wandelschoenen loop. Het uitlopen van de Vierdaagse op door u geadviseerde en aangepaste (test) schoenen lijkt mij de beste test die er is.
8 jaar geleden door Ingrid van Raalte
Iedere dag, door weer en wind wandel ik twee uur met mijn nova scotia duck tolling retriever. Mijn schoenen moeten modder, regen maar ook zon kunnen doorstaan. Mijn lowa's zijn na 1,5 jaar aan vervanging toe. Ik test graag een paar van jullie!
8 jaar geleden door Nellie van den Boomen
Mijn hond zou dolblij zijn als ik wat langere wandelingen zou willen maken, een paar stevige stappers komen dus goed van pas.
8 jaar geleden door Jos van den Hoven
Ik denk dat ik als ervaren wandelaar zeer geschikt ben om tijdens mijn intensieve lange afstandswandeltochten de schoenen perfect te kunnen testen. Ik loop dit jaar in elk geval 6 Kennedymarsen en heb me ingeschreven voor de Vierdaagse van Nijmegen (4x55 km). Verder loop ik diverse LAW-tochten door heel Nederland.
Kortom ik zou de schoenen erg graag testen.
8 jaar geleden door Wilma
Ik zou graag tester willen zijn voor wandelschoenen, ik loop vaak bijna elke dag door duin, bos, en langs het strand.
Doe mee met wandeltochten en geniet van de natuur. Ik zou het superfijn vinden als ik hiervoor in aanmerking kom
Uiteraard voor een goede review.
8 jaar geleden door Thera Knap
Ik wil heel graag tester worden voor nieuwe wandelschoenen. Eind april ga ik voor het eerst van mijn leven op wandelvakantie in Portugal. Mijn oude Meindls zijn aan vervanging toe en ik heb nog niet kunnen besluiten welke schoenen ik zal kopen voor dit doel. Wij gaan 120 kilometer lopen in 6 dagen en ik kan niet wachten tot het zover is.
8 jaar geleden door mariska de Heer
Als fanatiek wandelaarster wil uiteraard graag 1 van deze wandelschoenen testen...
Ik ben meerdere weken buiten te vinden voor een mooie wandeling in afwisselend landschap, veel door de bossen, over de hei, maar ook regelmatig op t asfalt om te trainen voor Nijmegen.
Zowel korte afstanden loop ik tot tochten van 80km...genoeg mogelijkheid dus om de schoen onder verschillende omstandigheden te testen.
En wie weet...vind ik zo voor mijzelf nog de perfecte wandelschoen
8 jaar geleden door Carmen
Met vrienden loop ik om de paar weken een etappe van een LAW (18-22km gemiddeld) In onze jonge jaren met rugzak en tent in België, Frankrijk en Engeland. Nu dagtochten in Nederland want inmiddels 50+. Het waterliniepad afgerond en nu net gestart met het Hertogenpad. Op zoek naar een schoen voor het veelzijdige landschap zowel nat tot zeer nat (modderig ;-) tot droge heide en zandpaden. Geplaagd door "rotte" enkel die genoeg steun vraagt want ik zwik snel erdoorheen als er een oneffeneheidje over het hoofd wordt gezien door mij. Meindl voor mij altijd het best passende merk geweest maar zou graag een van de andere modellen testen, want middelhoog. Mooie plaatjes gegarandeerd als veelzijdig amateurfotograaf.
8 jaar geleden door Joke van der Lei
Na een enkelkwetsuur 2 jaar geleden nu eindelijk genoeg gerevalideerd om weer te gaan wandelen op lange(re) afstanden. Eerste doel is de Mooiste wandeling van Nederland. Een toch van 20 km in de Noordoostpolder. Nieuwe schoenen? Ja graag!
8 jaar geleden door Josée Hartman
Waarom ik de beste bergschoenentester ben? In mijn tienerjaren werd ik rugzakwandelfan en leiding bij scouting. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar met passie secretaris van een wandelclub die bijzondere zwerfsportevenementen organiseert. Zo gaan we met Pasen met ruim 50 personen met rugzak en tent door het Trierland en het Mullerthal lopen. Mensen van alle leeftijden enthousiasmeren over het mooie van wandelen in de natuur hoort gewoon bij mij. En goed schoeisel is daarmee onlosmakelijk verbonden.
8 jaar geleden door Jaap Bunschoten
Tja de uitdaging weer aangegaan om de vierdaagse te gaan lopen. Natuurlijk moet ik eerst nog trainen, en wat rondjes door het bos en met de hond lopen. Dat het dan niet altijd droog is spreekt voor zich.
8 jaar geleden door Mirjam Klever
Ik meld mij graag aan om een paar wandelschoenen uitgebreid te testen. Ik maak genoeg kilometers om daadwerkelijk goed te kunnen testen, zowel op de korte als op de langere afstanden in ons vlakke Nederland. Met Lowa ben ik goed bekend, Hanwag en Meindl zijn voor mij nog niet geprobeerde merken. Een goede review schrijven lijkt mij eveneens een leuke uitdaging, die ik ook zal publiceren op onze weblog: www.nummer11.nl/wandel/
8 jaar geleden door Serge Siebers
Door weilanden, bos en heide. Het strand over en de duinen, dijkjes en asfalt. Hollandse bergen op en af, als het regent waait en ijzelt. Door weer en wind, in zon en regen. Met goede schoenen valt een wandeling nooit tegen.
8 jaar geleden door Hetty Custers
Alhoewel het me al wandelend, zwemmend en anders etend gelukt is om al meer dan 50 kilo af te vallen, feit is dat ik nog steeds te zwaar ben. Dat overgewicht betekent dat er extra eisen gesteld worden aan het schoeisel. Uk ben benieuwd welk paar bestand is tegen mijn gewicht en me blessure vrij laat genieten van een mooie wandeltocht!
8 jaar geleden door Gretia Wehmhof
Heel graag zou ik mee willen doen aan de wandelschoen test. Mijn voeten en wandelschoenen, dat moet perfect zijn anders gooi ik de wandelschoenen in de kast en wandel ik niet meer. Dit is een mooie kans om mijn versleten wandelschoenen (die ik lief heb) op een goede manier te vervangen. Voor iets hoort iets. Op naar een nieuw wandelseizoen.
8 jaar geleden door Wilhelmien Pashouwers
Na bijna vijf jaar dagelijks op mijn Lowa schoenen te hebben gelopen zijn ze nu echt aan vervanging toe door een gaatje in de zool loop ik nu een beetje ongelijk
8 jaar geleden door Martine
Ik wil graag jullie schoenen testen. Ik loop hard, ik tennis en ik wandel. Ik train nu om in juli 2016 voor het eerst mee te doen aan de 100ste vierdaagse in Nijmegen. Ik zit nu op 20 km en dat zijn er nog lang geen 40.....
8 jaar geleden door Rikie Fokkink
Graag wil ik tester worden om een eerlijke mening te geven over de wandelschoenen die mij worden toevertrouwd. Ik ben een fervente wandelaar van korte, lange en meerdaagse wandeltochten. Ik wandel in alle seizoenen, zowel op mooie als regenachtige dagen, in de sneeuw en tijdens de laatste Fjoertoer zelfs in de storm. Dus niet alleen een mooi weerloper, want daar kunnen de meeste schoenen wel tegen.
8 jaar geleden door Frank
Ik loop al 20 jaar de 4daagse van Nijmegen maar nooit zonder blaren aan de tenen.
Het zou een verademing zijn als het met deze schoenen wel zou lukken dit jaar
8 jaar geleden door Rudi Holans
Ik ben bijna ieder weekend op wandel, van de vlakke Belgische kust tot in het hooggebergte in de Alpen en Pyreneeën. Ik ben op zoek naar een goede lage wandelschoen, comfortabel tot in het middengebergte, die vooral licht, veel grip en slijtvast moet zijn en ook op vettige/natte ondergrond stabiliteit biedt. Ik maak ong 1000 km per jaar. Achter de rug: GR10/HRP/Queyras/GR20/Ötztaler Alpen. Ik trek er graag op uit met kaart en kompas, trips in het vizier: Sierra Nevada Spanje, vervolg HRP/GR10, Corsika
8 jaar geleden door Erna Eskes
Als wandeltrainer, pedicure en sportmasseur houd ik mij regelmatig bezig met de stand van de voet, voetafwikkeling en dergelijke. Ik loop in weer en wind. Vlak en op heuvels/bergen. Vrijwel elke 2 a 3 jaar koop ik nieuwe wandelschoenen. Meestal neem ik dan een vertrouwd merk, misschien eens goed om een ander merk te testen.
8 jaar geleden door Réanka Pul
Graag zou ik een paar schoenen willen testen. Ik heb afgelopen 3 jaar de Nijmeegse vierdaagse met succes volbracht op leren schoenen (dus zonder goretex) van lowa. Ik wandel wekelijks over de prachtige veluwe en ben inmiddels alweer begonnen met de training voor de 100ste Nijmeegse vierdaagse. De leren schoenen bevallen prima en ben dan ook benieuwd of ik met net zoveel plezier op schoenen met goretex zal wandelen.
8 jaar geleden door Megteld Damming
Wandel al jaren, in de natuur of steden, heb al twintig jaar een Meindlpaar, goed onderhouden en dus nog steeds bruikbaar, maar ben ze nu wel eens zat, ze hebben me al zo ver gebracht, in de Samariakloof tot Rome en Florence en op de Veluwe. Kortom een nieuwe impuls zou mijn voeten ook een plezier doen.
8 jaar geleden door Gerdien Veldhoen
Hoi! Ik ben natuurgids ( vrijwillig) voor Staatsbosbeheer en kom om die reden heel veel in de Veluwse bossen. In alle jaargetijden en onder alle weersomstandigheden. Soms modder tot aan je enkels, en dan weer tropische temperaturen.
Op dit moment heb ik extra behoefte aan een schoen van hele goede kwaliteit: omdat ik in verwachting ben zijn de banden van mijn gewrichten wat kwetsbaarder. Extra stevigheid en toch soepelheid zijn dan superbelangrijk.
Behalve wandelen in de Veluwse bossen zijn wij ook fervente Oostenrijkgangers. Het liefst maken wij lange (dag)tochten door de bergen over smalle (rotsachtige) paden.
Ook daar heb ik ervaren dat niet iedere schoen die zware condities aankan.
Ik weet dus uit ervaring waar een goede en comfortabele schoen aan moet voldoen, en zou met veel plezier een model voor jullie willen testen!
8 jaar geleden door Judith
Het wandelseizoen begint dit jaar voor mij meteen goed met een reis naar Patagonië. De ultieme test voor een nieuw paar wandelschoenen. Ik moet bekennen dat mijn oude vertrouwde stappers na tien (!) jaar nu toch echt wel eens aan vervanging toe zijn. Worden een van deze schoenen mijn nieuwe favorieten? Ik hoop het!
8 jaar geleden door Anneke
Voor mij is het wandelseizoen al begonnen want ik wandel het hele jaar door! Ik wandel onder alle weersomstandigheden wat belangrijk is om schoenen uit te testen. Vorige week op een zonnige dag tijdens een tocht door het drassige Naardermeer tot de enkels in de blubber gezakt en vandaag gewandeld met regen wat later over ging in sneeuw. Ook wandel ik ieder jaar in de bergen en een tocht in de Himalaya staat ws. dit jaar op het programma. En op 21 maart wordt ik vijftig dus....naar een mail met het verzoek om schoenen te testen kijk ik al uit.
8 jaar geleden door Siska Koster
2 maal per week loop ik hard en elke vrijdagochtend wandel ik 10 a 12 km met mijn zus. Dit doen we nu alweer 2,5 jaar. We willen dat dit jaar graag gaan uitbreiden met georganiseerde wandeltochten. Zou enorm fijn zijn om kwalitatief goede schoenen te dragen op zo'n tocht. Mijn zus loopt op oudjes die nodig aan vervanging toe zijn!
8 jaar geleden door bonnema
wandelen doe ik dagelijkse basis door mijn baan maak ik tussen 15000 tot soms wel 25000 stappen per dag
2 keer per jaar op wandel vakantie met het hele gezin
begin mij is salsburgerland oostenrijk weer aan de beurt
een jaarlijks fenomeen

nu wandel en loop ik al 12 met meindl
momenteel de berina 2

een keer wat anders proberen kan altijd

Mvg Pascal
8 jaar geleden door Peter Volgers
Ik loop inmiddels op m'n 2e paar lage Hanwag's Arrow GTX en denk overtuigd te zijn dat lage A/B-schoenen het beste zijn voor mij. Hoge schoenen geven echter meer stabiliteit in de enkels en ergens heb ik een tegenstrijdig vermoeden dat hoge schoenen voor minder blaren zorgen. Ik wil daar graag achter komen en hoop daarvan mede verslag te doen als ik train voor de 100e Nijmeegse Vierdaagse Eerder uitgelopen in 2011, maar met nogal wat slijtagesporen en schade aan beide voeten ... Ik kreeg m'n 1e kruisje, maar ook kwantumkorting en een bosje Gladiolen van de firma Leukoplast..... :-) Voeten waren slagveld. Ik wil mij daarom geheel vrijblijvend en belangeloos beschikbaar stellen om voor u de Hanwag Banks te testen en daarvan meer dan gemiddeld verslag te doen :-)
8 jaar geleden door Ingrid
Graag. Oude schoenen zijn aan vervanging toe.
8 jaar geleden door carolien huls
omdat ik volop in training ben voor de 4x 55 km bij de Nijmeegse 4 daagse dit jaar, ik train op verharde wegen bos, maar ook in het voorjaar in oostenrijk
8 jaar geleden door Aletta Koning
Mijn schoenen zijn aan vervanging toe aangezien er elke dag wandelen. Ik weet niet zo goed welke ik moet kiezen dus zou testen net iets voor mij zijn. Omdat ik elke dag wandelen zou ik zeer geschikt zijn om ze uit te testen.
8 jaar geleden door Ingrid Willems
Ik wil graag in aanmerking komen als tester. Ik ben langeafstandsloper en doe meerdere meerdaagse tochten ieder jaar. Ik ben gewend om in alle omstandigheden te trainen, zowel qua weersomstandigheden als ondergrond. Uiteraard loop ik ook jaarlijks de 4daagse van Nijmegen.
8 jaar geleden door Ingrid Dijkstra
Kijk, dit is nog eens een leuke en uitdagende actie. Ik schreef laatst nog op ons blog www.blabberopreis.nl (http://www.blabberopreis.nl/onze-schoenen-krijgen-een-tweede-kans-bij-de-schoenmaker-in-san-andres-colombia/) hoe hopeloos het gesteld is met onze wandelschoenen. Duur en minder duur. Alles gaat stuk in de Tropen. Dus ik wil graag jullie wandelschoenentester te worden. Maar durven jullie de uitdaging wel aan? Mijn schoenen worden tijdens de vele wandelingen blootgesteld aan 30+graden, UV, zeewater en zachte & harde ondergronden zoals rivierbeddingen, tropisch regenwoud en koraalrotsen. We lopen overal! Er over schijven en foto's maken tijdens de vele wandelingen, maakt de uitdaging voor mij alleen maar leuker! Gaan jullie mee verdwalen? Ik weet de weg ! *Mijn favoriete uitspraak van Loesje
8 jaar geleden door Stéphanie
Wat een geweldige actie! Allemaal mooie merken waarover ik altijd positieve geluiden hoor maar die ik zelf nog niet heb mogen testen. Ik zou daarom dolgraag een van deze modellen willen testen. Allereerst zijn mijn wandelschoenen binnenkort aan vervanging toe. Daarnaast ben ik een echt natuurmens en wandel ik geregeld. Zowel in het weekend als tijdens vakanties vind ik het heerlijk om erop uit te gaan in de natuur. Ik heb een onwijs gave wandel/kampeer reis op de planning staan naar Corsica en ik zou het heel fijn vinden als ik dan met wandelschoenen van hoge kwaliteit op pad kan gaan! Verder staat mijn reisblog www.frenchydutchy.com in het teken van natuur, buiten zijn en wandelen. Ik zou het erg leuk vinden om naast een review voor jullie website ook mijn ervaring met mijn lezers te delen door een artikel op mijn blog te plaatsen.
8 jaar geleden door Marleen
Ik ben de beste tester omdat ik samen met mijn hond fanatiek aan het trainen ben voor een prachtige wandelvakantie in Luxemburg en het Pieterpad. Elk weekend trekken we er samen op uit, gewapend met gps, rugzak en wandelstok, om de mooiste paadjes en natuur van Nederland te aanschouwen. Sinds 1 januari 2016 hebben we al ruim 200 km gewandeld en de kilometerstand loopt dus gestaag op. Helaas gaat dat ook tenkoste van de schoenen want deze zijn inmiddels gelaas weer aan vervanging toe...
8 jaar geleden door katrien de jong
Graag zou ik een paar wandelschoenen testen! Tijdens mijn werk als coach in de natuur draag ik vaak wandelschoenen waarmee ik door bos en heide struin. En bovendien organiseer ik in mei een mooie wandelreis door de Andes van Ecuador dus kan ik zo ook direct proberen in de bergen!
8 jaar geleden door Hesselien Cameron
Ik ga graag een paar nieuwe wandelschoenen testen. De training voor en het lopen van de Mont Ventoux heeft het beste uit mij en mijn oude schoenen gehaald. Dit heeft mij het belang laten inzien van goede schoenen. Inmiddels ben ik tbv ondersteuning van mijn geblesseerde achillespezen weer toe aan stevig nieuwe stappers. Ik denk dat ik ze zeker kan testen op de juiste ondersteuning.
8 jaar geleden door Sharon Grippeling
Ik wil graag tester worden! Ik wandel elke dag 3 maal met mijn hond die veel beweging nodig heeft. Daarnaast heb ik een beroep waarbij ik ook dagelijks in beweging ben.
8 jaar geleden door Nina
Voor mijn zoon, die de Ultieme tester is door ze wekelijks te dragen naar scouting. Stukken wandelen, maar ook buiten activiteiten ondernemen. En deze zomer mogen ze mee op verkenning in Zuid-Duitsland. De wandelschoenen krijgen aardig wat te verduren als ze worden gedragen door een 7-jarige.
8 jaar geleden door Eric Van Driessche
door het grote aantal kilometers die ik per jaar wandel, verander ik ieder jaar van wandelschoenen, nu ben ik in volle voorbereiding voor de Elfstedenwandeltocht begin mei. Dit lijkt me een ideale plaats om een paar te testen en dit gedurende vijf dagen. Meer dan genoeg tijd om een review te schrijven en foto's te nemen.
8 jaar geleden door Dave
Hallo,

Erg leuke actie! Ik wandel ieder weekend, vaak beide dagen. Soms met een groep van de Weekendhike en soms ook alleen. Op vrije weekdagen loop ik etappes van het Marskramerpad, en streekpad Nijmegen. Ik heb mezelf ook ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse, dus ook hiervoor zal ik (indien ingeloot) de nodige kilometers moeten trainen. Ik wandel zowel verhard als onverhard, ik zal de schoenen dus zeker goed kunnen testen.
8 jaar geleden door Haaike
lijkt me de perfect manier voor mij om verder aan het wandelen te gaan. Ik ben een wandelaar die graag in de bossen gaat wandelen en geniet van de natuur en natuurlijk wil ik hier dan ook graag een paar nieuwe wandelschoenen testen en beoordelen.
8 jaar geleden door W. De Vette
Wat een geweldige actie van de kampeerwereld!
Ik verheug me op het voorjaar/zomer. Na een heupoperatie en voor die tijd 2-3 jr niet kunnen wandelen wat ik zou willen...mag ik nu weer " los ". Wat zou er mooier zijn om dit met een nieuw paar bergschoenen aan te doen?!
Een nieuw seizoen met mooie nieuwe kansen.. en jullie begrijpen daar wil ik zeker een product review over schrijven.
8 jaar geleden door Haaike
Hanwang banks lady
8 jaar geleden door Ilona Stelpstra-Leemeyer
Wooh Super leuke actie, ik heb 2 jaar veel rugpijn gehad waardoor ik niet in staat was om gewoon naar toilet te kunnen lopen. In juni 2015 heb ik een rug operatie ondergaan( ventrale spondylodese) en nu ben ik volop in training voor de slachte marathon in Friesland. Die precies een jaar na mijn rugoperatie gehouden wordt, en ik zie dit als een geweldige motivatie om dan 42,5km te lopen.(daarvoor was 10 meter al vermoeiend en pijnlijk)....ik merk dat ik nog van ver moet komen en echt op gang moet komen met lopen. En een paar goede wandelschoenen testen zou daar uitstekend bij passen. Dus ja ik ben graag 1 van jullie testers en zal mijn hele proces voor jullie bijhouden???? en een paar goede schoenen zijn ook niet onbelangrijk voor mijn rug.
8 jaar geleden door Rianne
Wandelen is stap voor stap ontspannen, het buiten zijn ervaren met je hele lijf. Goede schoenen zijn de essentie, maar wat is goed? In welke situatie? Ik ben bereid om een paar schoenen te testen in diverse wandel omstandigheden. In de regen, de zon, door het bos en over het strand, een berg op en door de wei. Ik zal de schoenen de diverse hoeken van Nederland laten zien, en zij mogen mijn voeten laten ervaren dat wandelen echt ontspanning is.
Graag zou ik mij ervaringen ook willen delen binnen de klantenkring van de actieve reisorganisatie waar ik voor werk.
8 jaar geleden door Rianne Koskamp
Ik zou graag een paar wandelschoenen testen. Ik ben een fervent wandelaar. Ik wandel vrijwel ieder weekend waarbij ik veel te vinden ben op onverharde paden. Ik al de schoenen dus op verschillende ondergronden kunnen testen. Ik ben gewend om van mijn wandelingen een fotoverslag op facebook te zetten en al dat ook zeker doen als ik een paar schoenen mag testen.
8 jaar geleden door Jeanne Dijkstra
Ik ben een lange afstandswandelaar en wandel heel vaak in de bergen, ben bovendien vrijwillige natuurgids voor Schaapskooi Ermelo, Staatsbosbeheer en Natuur- en MilieuPlatform Ermelo. Ben wekelijks aan de wandel met groepen mensen in de natuur en laat ze de prachtige plekjes rondom Ermelo zien. Wandel dus heel wat af, morgenavond weer op pad om te luisteren naar de bosuilen. Ik kan niet eens zonder wandelschoenen, heb ze soms dagelijks aan. En als je eenmaal fijne schoenen hebt, dan wil je niet meer anders.!
8 jaar geleden door Linda Wanders
Hoi, ik heb vele wandelingen achter de rug, mijn tuin uit de polder in, door de Siërra Nevada en Alpujarras, de Anti-Atlas, Patagonië of de Himalaya. Buiten kijf staat dat schoenen onderdeel van je plezier zijn! Ik ben eerlijk in m'n feedback en kan heel goed nieuwe wandelschoenen gebruiken!!!
8 jaar geleden door Roderik Peeters
Ik ben pas begonnen met bloggen over alles wat met buiten zijn te maken heeft. Ik ben toe aan nieuwe wandelschoenen omdat ik nu al mijn wandelingen in B schoenen doe. Het zou gaaf zijn om een artikel te mogen schrijven op mijn blog over een set wandelschoenen. Met deze wandelschoenen kan ik dan weer mooie tochten gaan maken om over te bloggen.
8 jaar geleden door Jan Kerkvliet
Graag kom ik in aanmerking voor het testen van één van Uw wandelschoenen. Ik ben een regelmatige wandelaar, heb een 55+ wandelgroep in Dronten en de Nijmeegsr 4-daagse alsmede de Bloesemtocht in Geldermalsen staan steevast op mijn programma.
Momenteel loop ik op de Hitec 4daagse schoenen, gekozen vanwege hun sponsorship van dit evenement. Zou echter de Lowa graag testen vanwege de positieve berichtgeving van medewandelaars. In afwachting van Uw bericht, groet ik U.
8 jaar geleden door Wanda Catsman
Als fervent wandelaar grijp ik een kans om nieuwe wandelschoenen te testen natuurlijk met beide handen aan. Ik heb al een paar Hanwags versleten en heb goede verhalen gehoord over Meindl en Lowa.

Wekelijks trek ik er op uit om te gaan wandelen en de lezers van mijn blog te inspireren. Op mijn blog schrijf ik niet alleen over de wandelingen die ik maak, maar ook over de producten die ik gebruik. Naast een review voor jullie site, zou ik het dan ook heel leuk vinden mijn belevingen ook te delen op wandawandelt.nl. Tijdens het testen breng ik uiteraard live verslag uit op Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram.

Zijn jullie op zoek naar iemand die de weet wat wandelen is en hiermee de juiste doelgroep weet te bereiken? Dan hoor ik het graag!
8 jaar geleden door Anja van lammeren
Goedemiddag,
Ik denk dat ik een goede tester ben van wandelschoenen omdat ik heel veel wandel, ik elk jaar de vierdaagse loop, en wel 40 km per dag! Ook belangrijk is het feit dat ik 66 jaar ben en daardoor behoor tot een grote doelgroep! (Gepensioneerde generatie en daar zijn er heel veel van!!!) en natuurlijk prachtfoto's van de 100e vierdaagse!!
Hoor heel graag van u!!
Mvrgr anja van lammeren
8 jaar geleden door Jeroen Vels
Met Hanwag en Meindl heb ik al (goede) ervaringen. Beiden merken maken topschoenen. Met Lowa heb ik die ervaring nog niet opgedaan en zou dat graag eens proberen. Als wandeltochtbegeleider in de bergen voor Xtraveler zal ik de Lowa Renegade GTX MID zeer intensief kunnen testen. Een duidelijke productreview spreekt natuurlijk voor zich, uiteraard voorzien van prachtige foto's in de bergen.