• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Zwaluwhoeve

Sauna, Spa en Wellness resort De Zwaluwhoeve

Aan het kamperen op de Veluwe en toe aan een heerlijke dagje ontspannen in de sauna? Dan ben je bij Sauna, Spa en Wellness resort De Zwaluwhoeve aan het goede adres. De Zwaluwhoeve is gelegen in het pittoreske Hierden, midden op de Veluwe. Het saunacomplex is uitgebreid en biedt ontelbaar veel mogelijkheden om even lekker tot rust te komen. 

Dit voorjaar ontvang je in onze winkel en online bij besteding vanaf €50,- een voucher voor de Zwaluwhoeve. Met deze voucher krijg je gratis toegang voor 2 personen bij dit fijne wellness resort.*

De Zwaluwhoeve is een ruim sauna complex waar je keuze hebt uit een scala van sauna's. Van stoombaden tot aan hete, Finse sauna's en een lavendel sauna. Werkelijk alles is er! Ook wie dol is op badderen zit goed bij de Zwaluwhoeve. Er zijn diverse zwembaden, waaronder een nieuw zoutwaterbad en een heerlijk kruidenbad met warm water en lekkere essentiele oliën. Maar ook kan je heerlijk vertoeven in de hottubs en whirlpools. Wil je even afkoelen? Dat kan, want de Zwaluwhoeve beschikt over een grote tuin waar je kan rondlopen, een echte kuurtuin. Op de ligbedden en hangmatten kan je lekker relaxen en een klein dutje doen. En de echte durfal kan even een dip nemen in het ijskoude dompelbad!

Bekijk hier alle faciliteiten

Zwaluwhoeve

Ook het reserveren van een massage of gezichtsbehandeling bij de Zwaluwhoeve is mogelijk. Er worden diverse massages aangeboden, bijvoorbeeld een hamam en hotstone massage. Ook worden er verschillende gezichtsbehandelingen gedaan bij de Zwaluwhoeve en kan je voor een lekker kleurtje ook nog even onder de zonnebank gaan liggen. 

En ja, ook de maag moet gevuld worden tijdens zo'n ontspannend dagje sauna. In de bistro, het grand café en het buffetrestaurant kan je genieten van de lekkerste gerechten, verse sappen en soepen. Kies verantwoord voor een smaakvolle salade of sandwich. Maar ook de smulpaap kan genieten van huisgemaakte pizza's uit de steenoven en lekkere warme gerechten met frietjes. Kortom, bij Sauna, Spa en Wellness resrot de Zwaluwhoeve kom je echt helemaal tot rust en wij weten zeker dat je hier een heerlijke dag gaat beleven!

De vouchers worden tussen 31 maart 2018 en 21 mei 2018 uitgedeeld in onze winkel en bij je weborder. Minimale besteding is €50,- en de voucher t.w.v. €67,- geeft gratis toegang voor 2 personen tot de Zwaluwhoeve exclusief boekingskosten en eventuele toeslagen. Voor deze actie geldt OP=OP.

Zwaluwhoeve
Zwaluwhoeve