• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
De voordelen van een seizoensplek

De voordelen van een seizoensplek

Zou jij ook wel altijd willen kamperen? Ben je altijd wel in voor een kampeervakantie? Dan zou een seizoensplek wel eens een hele goede keuze kunnen zijn voor jou. Dit is een kampeerplaats die je voor een (zomer)seizoen huurt en die je naar eigen smaak kan inrichten. We leggen je in deze blog uit wat de voordelen zijn en geven je tips mee die van pas kunnen komen bij een seizoensplek.

De voordelen van een seizoensplek

Bij een seizoensplek heb je, doordat je de plek naar eigen smaak kunt inrichten echt het gevoel van thuiskomen. Wanneer je zin hebt kun je die kant op, je hoeft dan alleen nog maar wat kleding en proviand mee te nemen. Wordt het mooi weer dit weekend? Dan kun je lekker naar je seizoensplek. Zo heb je altijd de vrijheid om er even tussenuit te gaan. Even weg en ontsnappen aan de drukte van alledag. Natuurlijk is dit ook heerlijk voor de kinderen.

Je kunt de campingplaats helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Je kunt er dus echt een tweede thuis van maken. Dit is natuurlijk superfijn, maar het kan zijn dat je wat bergruimte te kort komt. Gelukkig zijn daar genoeg oplossingen voor. Zo kun je ervoor kiezen een schuurtent aan te schaffen om bijvoorbeeld de fietsen in te stallen. Houd er in dit geval wel rekening mee dat je in sommige gevallen moet betalen voor een schuurtent naast je voortent. Wil je dit voorkomen, ga dan voor een uitbouw van je voortent. Om je kampeerplek op te vrolijken hebben we gezellige solar lampen in het assortiment. Zo heb je altijd een leuk verlichte plek. Omdat je langere tijd op een plek staat kan het ook fijn zijn om vloertegels te plaatsen. Dan heb je geen last van stenen en takjes en geniet je van een mooie vlakke ondergrond in je seizoens voortent. Het is even een investering, maar bij normaal gebruik gaan ze een leven lang mee.

Bekijk de seizoens voortenten>>

De voordelen van een seizoensplek

Een seizoensplek is ideaal om gezellig met de hele familie tijd door te brengen. Het is dan ook fijn om campingstoelen te hebben die comfortabel zitten. Opa en oma lekker in de relaxstoel, ooms en tantes in een comfortabele kampeerstoel en neefjes en nichtjes spelen lekker met de kinderen in de speeltuin op de camping. Ook als je een kinderfeestje hebt, is het ideaal om het daar te vieren. De kinderen raken niet uitgespeeld met leuke buitenspellen en na afloop lekker patatjes met snacks uit de airfryer. Ze hebben de tijd van hun leven!

 

De voordelen van een seizoensplek