• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Welke reis je ook gaat maken, het is altijd fijn om gekoeld eten en drinken bij je te hebben. Lees meer

Campguru koelboxen

Koelboxen van Campguru koelen als de beste

Welke reis je ook gaat maken, het is altijd fijn om gekoeld eten en drinken bij je te hebben. Met de koelboxen van Campguru kan dit ook. De werking van deze zijn zo goed dat ze ongeacht de omgevingstemperatuur goed kunnen koelen. Wel zo fijn als je op een camping in Zuid-Frankrijk staat en het echt warm is. Nu heb je gewoon een verfrissende limonade bij de hand en kan je tegelijkertijd de ingrediënten voor de BBQ van die avond koel houden. Ook werken de koelboxen op zowel 12V als 230V. Zo heb je onderweg ook de voordelen van gekoelde producten.

Lees meer
Lijst
Foto's
Campguru 42L Dual Zone Koelbox
Tijdelijk niet leverbaar
329.95
Campguru Coolbox Compact RC15 15L
Tijdelijk niet leverbaar
269.95

Koelboxen die zulke koelcapaciteiten hebben die wegen toch best wel wat. Dit komt door het koelsysteem maar ook door de goede isolatie en de robuuste behuizing. Ja, deze koelboxen kunnen tegen een stootje. Gelukkig hebben de koelingen van Campguru stevige handvatten waardoor deze makkelijk in en uit de auto te laden zijn en op de camping makkelijk op de plek zijn te zetten. Ook in voortenten misstaan deze koelboxen zeker niet. Het schoonmaken is nog makkelijker dankzij de waterstop in de bodem. Water laat je hierdoor simpelweg weglopen zonder dat je de koelbox hoeft te kantelen.

Gelukkig hoef je niet altijd onderweg te zijn om de koelbox van Campguru te gebruiken. Bij een feestje of een BBQ kan je deze ook inzetten als extra koeling. Direct naast de barbecue voor de voedsel voorraad of aan de bar voor een extra voorraad koele drankjes. De koelboxen zijn groot genoeg om meerdere 1.5 liter flessen koel te houden. Wil je niet iets koelhouden maar bijvoorbeeld ijs meenemen dan zet je de koelboxen op de vriesstand en voilà. Helaas is het niet mogelijk om de koelboxen op hetzelfde moment te laten koelen en te laten vriezen. Keuzes maken dus.

Via een digitaal schermpje heb je een klein menu om de koelbox naar jou wensen in te stellen. Ga je voor de eco stand, dan draait de koeling rustig en zeker 's nachts is dit ideaal. Ook verbruikt de koelbox nu net wat minder stroom. Aan de andere kant duurt het ook wel wat langer voordat deze op temperatuur is. Of je zet hem op max. Nu draait de koeling volop en bereik je sneller de gewenste temperatuur. Hij maakt wel wat meer lawaai en verbruikt iets meer stroom. Wil je een grote hoeveelheid koel meenemen dan is het aan te raden om de koelbox eerst op temperatuur te laten komen om hem dan vervolgens te vullen met producten die al zo koel mogelijk zijn.