• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Campings met privé sanitair

Campings met privé sanitair

Dit jaar is het kampeerseizoen net even iets anders van start gegaan dan normaal. De toiletgebouwen zijn tijdelijk gesloten en dat vraagt om wat creativiteit. Zo kun je zelfvoorzienend kamperen maar zijn er ook veel campings met privé sanitair. Zo ben je tijdens je vakantie toch voorzien van alle gemakken.

In de nieuwe anderhalve meter samenleving, wordt ook het kamperen net even anders dan je gewend bent. Wil je er toch nog even graag een paar dagen op uit voor het vakantiegevoel? Dan zijn er gelukkig genoeg opties om op een veilige en hygiënisch verantwoorde manier met je gezin naar de camping te gaan. Er zijn in eigen land meer dan genoeg campings met privé sanitair. Je eigen toilet en douche naast je tent of caravan zorgen ervoor dat je onbezorgd kan kamperen. Zo kan je heerlijk ontspannen in de buitenlucht en bovenal genieten van de tijd met elkaar.

  • Gemak: Je hoeft geen extra spullen mee te slepen om zelfvoorzienend te zijn.
  • Hygiënisch: Het wordt enkel en alleen door jou (en je gezin) gebruikt.
  • Comfort: Sanitaire voorzieningen met het comfort van thuis.

Graag maken we het makkelijker voor je om te zien op welke camping je terecht kan voor een standplaats met privé sanitair. Zo hebben we hier een kaart geplaatst zodat je een overzicht hebt voor een zorgeloze kampeervakantie in eigen land. Zo kun jij makkelijk de camping vinden die bij jou past.

Heb je een camping op het oog, maar biedt deze geen eigen sanitaire voorzieningen aan? Wij hebben speciaal voor jou een selectie producten opgesteld zodat je zelfvoorzienend kan kamperen op een camping van eigen keus.

Alles voor zelfvoorzienend kamperen>>

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over hoe je momenteel het beste kan kamperen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Ook kun je natuurlijk langskomen in onze winkel voor advies op maar van onze specialisten!

Neem hier contact met ons op>>

Bron (Google maps) Kampeermeneer.nl