• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Culinair met Adventure Food

Culinair met Adventure Food

Adventure Food, eten uit een zakje waar je simpelweg wat heet water bij gooit. Vijf minuten later heb je een stevige maaltijd die je weer een eind op weg helpt tijdens je wandel- of outdoor tocht. Niet bepaald een product waar je aan denkt voor een zalig kerstdiner. Wij daagden chef-kok Daan de Jong van Walhalla in Harderwijk uit om dit Adventure Food een kersttintje te geven! Hij nam de uitdaging aan en zie hier het prachtige resultaat!

Culinair met Adventure Food

Misschien niet de meest culinaire uitdaging, maar zeker een pittige. En nee, niet omdat Adventure Food nou zo pittig smaakt, maar omdat dit eten niet per definitie bedoelt is om culinair te zijn. Het moet je tijdens een stevige wandeling of trektocht de juiste voedingswaarden geven en voldoende energie om de tocht te vervolgen. 

De uitdaging!

Wij gaven chef-kok Daan de Jong 4 smaken Adventure food om mee te werken; Goulash, Vegetarische Hotpot, Pasta Walnoot en de Chocolademousse. Opdracht? Maak van deze smaken een aantal kerstgerechtjes, maar maak het niet te ingewikkeld en verander niets aan de inhoud van het zakje. Dus voeg enkel dingen toe die het geheel lekkerder maken. We kunnen wel zeggen dat de uitdaging meer dan geslaagd is! De chefkok van Walhalla heeft er werkelijk een culinair feestje van gemaakt. Je kan hieronder de recepten bekijken en inspiratie opdoen voor jouw eigen Adventure Food kerstdiner! En heb je zelf een leuk idee met Adventure Food, deel hem dan gerust met ons!

Culinair met Adventure Food

Chef-kok Daan de Jong is werkzaam voor strandpaviljoen Walhalla. Deze jonge horecagelegenheid is uitgegroeid tot een populaire plek voor jong en oud. Gelegen aan het strandeiland van Harderwijk kan dit met recht een 'Walhalla' genoemd worden. Lekker eten, drinken en een ongedwongen, gezellige sfeer omschrijven dit restaurant het beste. Walhalla, de strandidylle van Harderwijk!

Ga jij de uitdaging ook aan? Plaats dan onder deze blog jouw Adventure Food kerstrecept! Wij zijn erg benieuwd!

 

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.