• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Kampeerwereld Hendriks wandelroute

Kampeerwereld Hendriks wandelroute

Bij Kampeerwereld Hendriks staat de maand maart in het teken van wandelen. In deze wandelmaand wilden we graag iets speciaals doen voor onze klanten en volgers. Ons oog viel op een krantenartikel in de Gelderlander over wandelexpert Rob Wolfs. Dat sloot natuurlijk perfect aan bij ons wandelthema van maart. Rob Wolfs is namelijk naast wandelexpert en fulltime wandelaar, wandelroute maker. Dus wat is er dan leuker dan een eigen Hendriks Wandelroute. Rob wilde graag meehelpen en heeft daarom een hele mooie wandelroute gemaakt voor Kampeerwereld Hendriks.

Wandelen als beroep? Ja het kan! Wandelexpert Rob Wolfs heeft van wandelen zijn beroep gemaakt. De 65-jarige wandelfanaat heeft zijn sporen in de wandelwereld al verdiend. Jarenlang maakte hij namelijk wandelroutes en verschenen er tal van wandelgidsen onder zijn naam. Hij bedacht NS-routes en in opdracht van VVV’s en provincies werkte hij aan wandelpadenplannen en routes. Met recht een wandelexpert te noemen!

Kampeerwereld Hendriks wandelroute

De route start en eindigt bij Kampeerwereld Hendriks. Handig, want dan kan je de auto gewoon op ons parkeerterrein neerzetten binnen de openingstijden. Ook kan je na de wandeling even lekker een bakje koffie komen drinken met iets lekkers en rondsnuffelen in de winkel. 

De route die Rob Wolfs heeft gemaakt is 12 kilometer, een stevige wandeling dus. Maar zeker goed te doen voor iedereen die dol is op wandelen en een beetje aan zijn conditie wilt werken. Ook heeft Rob in de route willen laten zien dat er in onze omgeving heel veel moois te zien is. Heideveldjes, kronkelpaadjes en mooie boswegen. De route loopt dan ook voor 80% over onverharde wegen. Een goed paar wandelschoenen is dus zeker aan te raden bij het wandelen van de route. Gelukkig ben je daarvoor bij Kampeerwereld aan het goede adres!

De route is via onderstaande link op PDF te downloaden, maar je kan ook een exemplaar ophalen bij de informatiebalie in onze winkel! Wij zijn erg benieuwd wat jullie van deze route vinden en namens het team van Kampeerwereld Hendriks veel wandelplezier!

Kampeerwereld Hendriks wandelroute
Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.
7 jaar geleden door Familie. van Loon
Leuk idee en gaan het zeker lopen