• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Koken op de Cobb

Koken op de Cobb

Heb jij altijd gedacht dat barbecueën moeilijk is en heel veel gedoe met zich meebrengt? Of dat zo'n apparaat samen met de zakken kolen of briketten te veel ruimte in beslag nemen? En heb je vragen over welke barbecue je dan moet kiezen en hoe je een barbecue goed aansteekt? Wanneer is de bbq eigenlijk heet genoeg? Antwoorden op al deze vragen zijn niet meer nodig, want we gaan het hebben over de Cobb. 

Koken met de Cobb is gemakkelijk en leuk. Door de compacte vorm neem je de Cobb eenvoudig overal mee naar toe. Hij kan mee naar de camping, mee met vrienden naar het strand, mee naar een festival of gewoon thuis gebruikt worden; lekker in de tuin of op het balkon. Met de Cobb kun je goed en lekker koken waar je maar wilt. Daarnaast is hij ook nog eens veilig! De barbecue wordt aan de onderkant niet warm waardoor hij op elk oppervlak kan staan. Zelfs tijdens het barbecueën kun je hem makkelijk verplaatsen. 

Toch hebben we het mooiste element van de Cobb nog niet gehad. De barbecue heeft namelijk zijn eigen gemakkelijke brandstof: de CobbleStones. Deze plaats je in het midden en steek je eenvoudig en snel aan. Eén CobbleStone brandt gemiddeld 2 uur. Wil je liever briketten gebruiken? Dat kan ook. Het duurt dan alleen iets langer voordat de Cobb barbecue heet is. 

Vind je het leuk om eens iets nieuws te proberen? Onderstaand hebben we een paar leuke accessoires op een rijtje gezet.  

  • Inspiratie begint met een leuk kookboek. Cobb heeft er drie, namelijk: Grillen als geen ander, Koken op jouw Cobb en Op de Cobb.
  • Wil je eens een dagje zonder vlees? Met de Cobb Wok kun je lekkere vegetarische éénpansgerechten maken.
  • Met de Cobb Rotisserie (met motortje) is het mogelijk een kip of een ander stevig stukje vlees aan het spit te roosteren.
  • Zin in een zelfgemaakte pizza? De Cobb Pizzasteen maak je snel en gemakkelijk een pizza.
  • Wist je dat je van de Cobb ook een (rook)oven kunt maken? Hiervoor heb je rookpallets en het Cobb Rooster nodig. Zo kun je naast vlees ook een warm brood en een lekker stukje vis bereiden.  
  • Voor wie denk dat de Cobb barbecue toch wel een beetje een mannenproduct blijft, heeft de Cobb Bakvorm en Waterketel nog niet gezien. Hiermee kun je ook op de camping genieten van een complete high tea.

Bekijk hier alle Cobb accessoires >>

Koken op de Cobb
Koken op de Cobb

Het kan nog wat eenvoudiger bij Cobb. We kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt om briketten of CobbleStones mee te brengen wanneer je ook al een gasfles meegenomen hebt. Voor die mensen is er de Cobb Premier+ Gas. Zoals de naam zelf al zegt, kan deze aangesloten worden op een gasfles of gasblikje.

Jazeker! Om de ervaring compleet te maken heeft Cobb als één van de weinige barbecue ontwikkelaars ook gedacht aan leuke designs voor hun opbergtassen. Je kunt voor een klassiek zwarte of grijze gaan, maar hebt ook de keuze voor een gewaagder printje zoals zebra, bloemen en/of camouflage. Voor ieder wat wils! 

Om de set volledig te maken, biedt Cobb tevens een mooie reeks aan kookgereedschappen, een gave bamboe snijplank, een mooi picknickkleed en last but not least: de Cobb Wijnkoeler! Dit is ook een hele leuke om cadeau te doen ;) 

Over Specialist (BBQ)
Lekker barbecueën, grillen en bakken? Onze BBQ-specialist vertelt je er alles over. Misschien krijg je ook nog een lekker recept mee.