• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Meer dan 300 inspecteurs reizen door Europa om vakantie adressen te bezoeken en te inspecteren. Lees meer

ACSI

Meer dan 300 inspecteurs reizen door Europa om vakantie adressen te bezoeken en te inspecteren. Bijna 10.000 campings worden op meer dan 200 aandachtspunten gecontroleerd. Het sanitair, de sfeer, de veiligheid en de voorzieningen worden aan de hand van een lijst doorgenomen. Ook de mening van de campinggasten is belangrijk, want het bezoek is maar een momentopname. Is uw camping door de ASCI goedgekeurd? Dan vindt je de speciale sticker terug bij de receptie van het vakantieadres.

 

Lees meer
Lijst
Foto's

Auto Service Camper International, dat is waar ASCI voor staat. In 1965 besloot een groot kampeerliefhebber ook anderen te voorzien van actuele informatie over kamperen en campings. Destijds stonden er 55 campings in de gids. Inmiddels zijn dat er duizenden met uitgebreide informatie over de desbetreffende camping en de voorzieningen. Daarnaast zijn de producten en diensten van het bedrijf ook uitgebreid. Nu zijn er meerdere gidsen en zelfs reizen te boeken.

Bij Kampeerwereld Hendriks zijn onder andere de ASCIEuropa 2015 en CampingCard 2015 (+ Camperplaatsen 2015  te koop. Deze laatste is een kortingskaart voor het laagseizoen. De korting kan oplopen tot maar liefst 50%. De deelnemende campings zijn allemaal beoordeeld en goedgekeurd door de inspecteurs van ACSI en te herkennen aan het blauwe CampingCard-logo.