Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Stel je vraag

Al sinds de jaren ‘60 is ACSI de campingspecialist en ontwikkelen ze de vertrouwde groene campinggids waarmee de kampeerder van informatie voorzien wordt.

Lees meer

ACSI

Al sinds de jaren ‘60 is ACSI de campingspecialist en ontwikkelen ze de vertrouwde groene campinggids waarmee de kampeerder van informatie voorzien wordt. Alle campings in de groene gids worden jaarlijks bezocht door een inspecteur van ACSI. Zo worden de campings op meer dan 200 aandachtspunten gecontroleerd. Denk hierbij aan het sanitair, de veiligheid en ook de mening van campinggasten wordt meegenomen in de beslissing van ACSI. Wanneer een camping door ACSI is goedgekeurd dan vind je deze sticker terug bij de receptie.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

In totaal worden er jaarlijks zo’n 9900 campings geïnspecteerd door heel Europa. Dit gebeurd door meer dan 327 ACSI-inspecteurs. Alle campings die een ACSI keurmerk krijgen zijn weer terug te vinden in de groene campinggids. Zo kan je gemakkelijk een goede camping uitzoeken, waar ook de mening van gasten hoog in het vaandel staat.

ACSI CampingCard

Niet alleen staat ACSI bekend vanwege de groene gids, maar ook vanwege de bekende ACSI CampingCard. Dit is een kortingskaart voor het laagseizoen waarbij kortingen op kunnen lopen tot maar liefst 50%! De campings die deelnemen aan de CampingCard zijn allemaal geïnspecteerd en goedgekeurd door de ACSI. Naast de ACSI groene campinggids is ook de ACSI CampingCard verkrijgbaar bij Kampeerwereld.nl.