• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Agu

Het merk AGU focust zich op het produceren van hoge kwaliteit fiets- en regenkleding, alle mogelijke vormen en maten fietstassen en verdere fiets accessoires. Lees meer

Agu

(Fiets)kleding om de elementen te trotseren

Het merk AGU focust zich op het produceren van hoge kwaliteit fiets- en regenkleding, alle mogelijke vormen en maten fietstassen en verdere fiets accessoires. In ons assortiment vind je vooral de robuuste en veelzijdige regenkleding die je zowel op de fiets als tijdens het dagelijks leven gegarandeerd drooghoudt. AGU heeft zowel regenkleding die ideaal is op de fiets als regenjassen die op ieder moment gedragen kunnen worden. En, omdat de regenjassen zoals de Go Essential naast dat ze praktisch en comfortabel zijn er ook nog eens ontzettend stijlvol uitzien kunnen ze ook op droge dagen goed gedragen worden.

Lees meer
Lijst
Foto's
Agu Tecco II Regenbroek Essential
Tijdelijk niet leverbaar
95.00
Agu Grant Poncho Essential Donkerblauw
Tijdelijk niet leverbaar
60.00
Agu Grant Poncho Essential Groen
Tijdelijk niet leverbaar
60.00

AGU is in 1966 ontstaan uit het samengaan van 3 Alkmaarse fietsgroothandels. Nu, meer dan 55 jaar later, is AGU uitgegroeid tot een van de grootste merken in fietskleding en accessoires. Het bedrijf heeft door de jaren heen hun fiets- en regenkleding sterk verbeterd, zodat je er van uit kan gaan dat er met een AGU-regenpak geen druppel water dal binnendringen. En het beste is, dat door de ademende stoffen van de regenkleding er ook aan de binnenkant van het regenpak geen enkele waterdruppel zal ontstaan. Zo weet je zeker dat je droog op je bestemming aankomt.