• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
BBQ Flavours

BBQ Flavour is in 2018 opgericht met het idee om echt een verschil te maken in hoe je barbecuet. Lees meer

BBQ Flavours

De smaak maakt het verschil

BBQ Flavour is in 2018 opgericht met het idee om echt een verschil te maken in hoe je barbecuet. Zij zijn overtuigd dat als je met kwalitatieve, smaakvolle en bijpassende producten barbecuet, je eten er beter van gaat smaken. BBQ Flavour maakt het verschil door verschillende typen houtskool met ieder zijn eigen smaak, kwaliteit en eigenschappen aan te bieden. Zo hebben zij voor elke manier van barbecueën een bijpassende houtskool. Voor Low & Slow grillen, voor High & Fast grillen en voor open of gesloten barbecues. Ook voor die extra smaaktoevoeging aan vlees, vis of gevogelte hebben zij een ruim assortiment rookhout en chunks.

Lees meer

BBQ Flavour heeft verschillende smaken houtskool. Om een paar voorbeelden te noemen: Acacia (een harde houtskool), Marabu (een Cubaanse houtskool) en Hexagon (gemaakt van samengeperste houtpulp). Ook heeft BBQ Flavour een unieke houtskoolsoort, genaamd Binchotan. Dit is de puurste houtskool die er te verkrijgen is en wordt ook wel het zwarte goud genoemd. Naast houtskool heeft BBQ Flavour ook briketten, gemaakt van de kokosnootschil, waarmee je lekker duurzaam kunt barbecueën. Of je nu een open of gesloten barbecue hebt, een Kamado of Cobb, BBQ Flavour heeft de bijpassende houtskool.

Bij BBQ Flavour ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar extra smaak, geur en kleur op de barbecue. Zij hebben rookhout voor de langere rooksessies en chunks voor de kortere sessies. Hierbij hebben zij keuze genoeg om het vlees, vis, groenten, gevogelte, kaas of vis net dat extra beetje meer smaak te geven. Het rookhout te weken zal na bereiding de rooksmaak nog intenser zijn. Wil je nog meer uit het barbecueën halen dan heeft BBQ Flavour diverse accessoires waarmee je de mooiste gerechten op tafel zet. Bij Kampeerwereld Hendriks vind je een ruim assortiment van BBQ Flavour zodat jij het barbecueën tot een ultieme belevenis kunt maken.