• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Koken op de camping

Koken op de camping

Koken op de camping kan soms een hele uitdaging zijn, maar we willen op de camping natuurlijk net zo lekker kunnen eten als thuis. En om niet moeilijk te doen met potten en pannen of welke dag die makkelijke eenpansmaaltijd te moeten eten, hebben wij 5 leuke en lekkere manieren voor je op een rijtje gezet om te koken op de camping. 

Voor alle bakgrage moeders is de Omnia oven een echte uitkomst om te koken op de camping. Want met de Omnia oven kan je niet alleen lekkere afbakbroodjes bereiden, maar ook heerlijke cake, vers brood en ovenschotels. De oven heeft de vorm van een tulband en kan simpel op een warmtebron worden gezet. Zo maak je de lekkerste schotels net zoals thuis!

Wil jij ook je gezin verwennen met een heerlijk ontbijt?

Omnia ontbijt recept >>

Koken op de camping

Misschien wel bekend geworden door de camping is de skottelbraai. Met deze compacte gasbarbecue kan je werkelijk alle kanten op als het om koken op de camping gaat. Een gezellige barbecue, lekkere groenteschotels of een roereitje voor in de ochtend. De skottelbraai leent zich uitstekend voor familievakanties, want je kan er gemakkelijk voor het hele gezin op koken. 

Wil je barbecueën op de camping zonder al dat gedoe met houtskool en lang wachten? Dan biedt de Cobb barbecue uitkomst. Hoewel de Cobb misschien niet precies zo werkt als een BBQ, moet je deze wel aanmaken met een zogenaamde Cobble Stone. Hierdoor is de Cobb al binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Verder werkt de Cobb als een soort heteluchtoven en je kan er dus van alles op bereiden. Vlees tot vis en lekkere groentes. 

Koken op de camping

Kies je ervoor om wat primitiever te gaan kamperen en heb je weinig ruimte, dan is een brander zeker het juiste kookgerei voor jou. Een brander kan je vaak makkelijk opbergen in je bagage en toch kan je ermee koken op de camping. Oké, ga niet uit van een culinair hoogstandje, maar een goede maaltijd maken op een brander is zeker te doen. 

Dan hebben we ook nog de kooktoestellen. Zeer geschikt als je bijvoorbeeld met een tent of vouwwagen gaat kamperen. Dan heb je namelijk niet het gemak van een klein keukentje in de caravan. Kooktoestellen zijn verkrijgbaar van 1 pit tot 4 pitten en zorgen er dus voor dat je lekker kan koken op de camping. 

Natuurlijk is het naast je barbecue of kooktoestel ook handig een aantal andere essentiële artikelen mee te nemen zodat je lekker kan koken op de camping. Denk aan messen, snijplankjes en natuurlijk je favoriete kruiden. Maar in je vakantieland hebben ze natuurlijk ook heerlijke producten, dus wij wensen je deze zomer veel culinair plezier!

Koken op de camping
Koken op de camping

Wil je meer informatie over het koken op de camping? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Kom langs in onze winkel of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen je graag een keuze maken!

Neem contact met ons op >>