• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Boomex

Boomex is al jarenlang een bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontbranden van je open haard, barbecue of olielamp. Lees meer

Boomex

Met Boomex heb je snel vuur waar je het nodig hebt

Boomex is al jarenlang een bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontbranden van je open haard, barbecue of olielamp. Of het nu gaat om de vertrouwde aanmaakblokjes, houtwokkels of lampolie; bij Boomex vind je de hoogste kwaliteit. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar duurzame producten, ook als het gaat om aanmaakmiddelen. Bij Boomex is er dan ook van iedere vorm van aansteken ook een "groene” variant te vinden. Deze branden niet alleen duurzamer maar zijn ook duurzaam geproduceerd met materialen die zonder al te veel impact op de natuur gewonnen zijn. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam.

Lees meer
Lijst
Foto's

Geef het een naam, maar een ding is zeker wat een fantastisch product. De perfecte manier om met natuurlijke middelen je bbq of haard aan te steken. De houtwokkels zijn gemaakt van onbewerkt hout met FSC-keurmerk zodat er ook geen nare geurtjes ontstaan. Het hout wordt bijeengehouden door wax. Deze wax laat de wokkel snel en makkelijk vlamvatten. Hierdoor branden de houtwokkels van Boomex lang genoeg om houtskool of briketten te laten gloeien en je kan gaan genieten van de BBQ. Ook zijn deze ideaal om te gebruiken op de scouting. Hoeven ze geen stokken tegen elkaar aan te wrijven of oude kranten aan te steken.

Olielampen zijn en blijven een gezellige uitstraling hebben waar en wanneer je deze ook gebruikt. Een echte vlam is altijd rustgevend en geeft direct een prettige sfeer aan de tafel. Maar olielampen hebben onderhoud en brandstof nodig. Gelukkig is er Boomex en kunnen zij je hierin voorzien van de beste producten. Voor iedere soort olielamp is er de juiste maat lont. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen waardoor deze langer branden dan die van een ander merk. Daarnaast is er ook de lampenolie. Naast de standaard lampenolie is er ook de eco variant. Deze Bio-lampenolie is gemaakt van natuurlijke materialen en is er ook met een citronella toevoeging voor het verjagen van de muggen. Er is een overeenkomst en dat is dat ze allemaal schoonbranden zonder al te veel te walmen.