• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Bynolyt

Bynolyt verrekijkers zijn ontwikkeld door Technolyt. Lees meer

Bynolyt

Bynolyt, het enige Nederlandse merk verrekijkers

Bynolyt verrekijkers zijn ontwikkeld door Technolyt. Een Nederlands bedrijf dat graag een verrekijker wilde die nog niet op de markt was. Sterker nog het is het enige Nederlandse merk. Wat meteen in het oog springt is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan je als beginner en als professional terecht bij Bynolyt. Ook de gekozen materialen en de afwerking hiervan is hoogstaand. Niet voor niets dat veel vogelaars voor een van de modellen van Bynolyt kiezen. Bij Kampeerwereld hebben we gekozen voor de compacte modellen. Deze doen niet onder in kwaliteit maar zijn gewoonweg makkelijk mee te nemen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bynolyt een heldere blik voor vogelaars en wandelaars. Voordat er een model op de markt gezet wordt is deze getest zodat je er zeker van mag zijn dat je de kwaliteit in handen hebt die beloofd is. Ook verdient Technolyt een pluim voor de service aan de verrekijkers. Mocht er een probleem of defect aan de kijker zijn dan kan dit vaak snel opgelost worden. Met de verrekijkers trek je vaak de natuur in en juist ook deze natuur wordt zoveel mogelijk ontlast bij de ontwikkeling van de kijkers. Bynolyt zorgt niet alleen voor de gebruiker van de verrekijker.

Dankzij de ergonomische vormgeving van de verrekijkers van Bynolyt houden deze goed vast en ben je instaat om goed te turen met een vaste hand. Ook is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Dit is immers ook het belangrijkste van de verrekijker. Kleuren komen tot hun recht en je zal merken dat je meer ziet dan ooit tevoren wanneer je een verrekijker van Bynolyt gebruikt. Bij ons in de winkel is het uiteraard mogelijk om proef te turen door de kijker waar je oog op is gevallen. Misschien zie je nog een mooie aanbieding voorbij vliegen.