• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het maakt niet uit waar je bent of wat voor weer het is, maar met Clown games heb je de perfecte spelletjes bij de hand als de verveling toeslaat. Lees meer

Clown Games

Clown games helpt tegen verveling

Het maakt niet uit waar je bent of wat voor weer het is, maar met Clown games heb je de perfecte spelletjes bij de hand als de verveling toeslaat. Van chaotische kaartspellen tot rustgevende puzzels. Zelfs voor mensen die niet echt van de spelletjes zijn zit er vast wel een spel tussen. Voor onderweg is er bijvoorbeeld de autobingo. Een fantastisch eenvoudig spelletje dat de kinderen wel even bezig kan houden op de achterbank. Ook voor papa of mama is dit een leuk spel om mee te spelen als je weer eens door je kroost wordt uitgedaagd.

Lees meer
Lijst
Foto's

Ondanks de spanningen die er tijdens het spelen van een spel kunnen optreden blijft het toch heerlijk ontspannen. Al is het alleen al dat je niet de hele tijd naar een scherm zit te staren. Ga voor de winst of iets minder fanatiek voor het plezier en kies een Clown games spel. Geschikt voor alle leeftijden. Daag nu een keer je kinderen uit voor een spel in plaats van andersom. Hebben jullie even geen zin in een spel aan tafel? Neem die lege flessen en doe een ouderwets potje fles voetbal.