• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het grootste nadeel van kamperen is wel dat je niet altijd je hoofdkussen van thuis mee kan of wilt nemen. Lees meer

Cocoon kussens

Cocoon kussens liggen bijna net zo lekker als je kussen thuis

Het grootste nadeel van kamperen is wel dat je niet altijd je hoofdkussen van thuis mee kan of wilt nemen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want de kussens van Cocoon zijn een uitstekend alternatief. Ze slapen niet zo lekker als het kussen thuis, maar Cocoon heeft er alles aan gedaan om zo dicht mogelijk in de buurt te komen. Je blaast de kussens eenvoudig op. Door lucht te laten ontsnappen kan je hardheid bepalen om zo tot jouw gewenste dikte en comfort te komen. Op deze manier weet je bijna zeker dat je goed zal slapen 's nachts.

Lees meer

De kussens van Cocoon zijn van zachte materiaal gemaakt. Dit ligt lekker en het kraakt niet wanneer je jouw hoofd draait. Zo hebben je tentgenoten geen last van het gekraak en houd je niemand wakker (inclusief jezelf). De basis van het kussen van Cocoon bestaat uit een pvc-luchtzak met een ventiel. Hieromheen is een hoes gemaakt die twee kanten heeft. De onderkant is van wat gladder materiaal, zodat deze goed in de capuchon van bijvoorbeeld een mummy slaapzak blijft liggen. De bovenkant is van geborsteld polyester. Dit voelt lekker zacht aan op de huid. Alle modellen kussens zijn voorzien van een hoes die ook gewassen kan worden. 

Ongeacht voor welk materiaal of voor welke vorm je kiest, alle Cocoon kussens zijn lichtgewicht en klein verpakt. Zo heb je altijd nog wel een plekje in je (rug)tas om een kussen mee te nemen. Dit komt mede door de verfijnde stoffen en natuurlijk doordat je de kussens opblaast. Natuurlijk kan een Cocoon kussen ook lek raken. Vervelend, want dit gebeurt altijd wanneer je het net even niet kan gebruiken. Gelukkig is de luchtkamer van ieder kussen uit de hoes te halen om op deze manier goed te kunnen plakken. Een ander voordeel van dat je de hoes van de kussens kan halen is dat je deze ook kan wassen.