• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Coghlan's

Coghlan's

Precies de handige tools die kamperen net weer even wat makkelijker maken en dan zeker betaalbaar. Lees meer

Coghlan's

Coghlan's heeft wat jij nog nodig hebt

Precies de handige tools die kamperen net weer even wat makkelijker maken en dan zeker betaalbaar. Met een assortiment van meer dan 500 producten hebben ze alles wat een kampeerder nodig heeft. De Camp Stove Toaster is de eerste uit de lijn en nog altijd de beste. De innovatie hiervan komt uit de vraag van de klanten en door hierop in te spelen is Coghlan's ondertussen een aardige speler op de kampeermarkt.

Lees meer

Sinds 2015 is McNett onderdeel van Coghlan's. Dit merk is bekend dankzij de reparatie accessoires. Van tape om Gore-Tex te repareren tot de alom bekende Seamgrip. Wellicht het meest bekende middel om reparaties uit te voeren aan allerhande kampeerproducten. Tegenwoordig bestaat McNett niet meer maar is dit merk overgegaan in Gear Aid. Een betere naam die direct de bedoeling van de producten laat zien. Ben je nog niet bekend met Gear Aid dan kan dit veranderen. Eigenlijk zou iedere kampeerder een noodreparatie setje bij zich moeten hebben van Gear Aid en dus eigenlijk van Coghlan's!

Een groot deel van het personeel bij Coghlan's heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee is Coghlan's een belangrijke werkgever en fungeert het als een sociale werkplaats. Hierbij gaat het voornamelijk om het assembleren van producten, het verpakken en ook het verzenden hiervan. Eigenlijk hetzelfde als Umefa in Nederland.