• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Zeker wanneer je een gezin hebt en ermee op vakantie gaat is ruimte belangrijk. Lees meer

Eurotrail tenten

Familietenten waar je in kan staan

Zeker wanneer je een gezin hebt en ermee op vakantie gaat is ruimte belangrijk. Niet alleen voor alle bagage maar ook wanneer het weer net even wat slechter is. De familietenten van Eurotrail zijn in dit geval precies wat je zoekt. Dankzij het materiaal is de gehele tent ademend en hierdoor is deze minder snel warm dan een polyester uitvoering. Het technische katoen is daarnaast ook veel duurzamer dan bijvoorbeeld polyester. Gecombineerd met een aluminium frame gaan deze tenten dus jaren mee.

Lees meer
Lijst
Foto's

Het opzetten van de Eurotrail familietenten is niet moeilijk. Dankzij de gekleurde stokken en kleurcodering op de stoksleuven kan je je niet vergissen. Wanneer je met zijn tweeën bent pak je ieder een kant van de tent en zet je deze als een soort harmonica uit elkaar. Haringen in de grond, de scheerlijnen afspannen en klaar! In de deuren en ramen zitten nog extra ventilatieopeningen die afgesloten zijn met een gaas. Wel ventileren, maar geen insecten naar binnen.

Aan de voor- en rechterzijde zijn extra luifels aangebracht. Aan de voorzijde is deze groot genoeg om onder te zitten. Wel net zo fijn als er regen is of om net even uit de zon te zitten. Ook heb je hierdoor altijd een droge inloop bij de "voordeur”. De kleine luifel aan de zijkant is bedoeld om bij deze deur ook altijd droog naar binnen en buiten te kunnen. Met een klein boogstokje is deze kleine luifel altijd op spanning. Met deze handige eigenschappen zijn de familietenten van Eurotrail zeker de moeite waard om te bekijken.