• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Met het grootste gemak een eenvoudige luifel opzetten aan de caravan of camper. Lees meer

Fiamma Luifels

Een van de meest eenvoudige Fiamma luifels

Met het grootste gemak een eenvoudige luifel opzetten aan de caravan of camper. De zakluifels van Fiamma maken dit mogelijk in een handomdraai. Ideaal voor de rondreizende kampeerders. Met frame en al worden de luifels in een etui opgeborgen. Vandaar ook de naam zak- of etuiluifel. Op de plaats van bestemming rits je eenvoudig de etui open en je rolt de luifel zo uit. Stel het frame op de juiste maat en je bent beschermd tegen de meeste elementen. Een goede schaduwplek onder de zon en een waterdichte plek wanneer het regent. Vergeet alleen niet de luifel bij regen schuin te zetten, dan heb je een goede waterafloop.

Lees meer

Veel mensen zoeken een snel op te zetten luifel voor aan de caravan of camper. De reden is dat wanneer je veel aan het rondtrekken bent je niet altijd zin hebt om veel moeite in een complete luifel of voortent op te bouwen, wetende dat je met 1 á 2 dagen weer naar de volgende plek reist. Een Fiamma etuiluifel zet je in enkele minuten op en het afbouwen gaat net zo snel. Ook hangen deze luifels aan de zijkant van de caravan. Op deze manier nemen ze vrijwel geen extra ruimte in beslag. Dankzij lichtgewicht materialen zijn de luifels geen grote factoor op het totaal gewicht van de camper of caravan.

Wanneer je hebt gekozen voor een zakluifel bepaal je eenvoudig welke maat je moet hebben. Het rechte stuk van de caravanrail is hiervoor bepalend. Mocht je hier niet zeker in zijn, dan kunnen we bij kampeerwereld.nl altijd een helpende hand bieden bij de juiste maatkeuze. Dan begint de montage. Rol de luifel uit en schuif het keder van de etui door de caravanrail. Rol je de Fiamma luifel niet uit, dan kan deze de bocht van de rail niet maken. Schuif de etui in het rechte stuk van de rail en draai de rail stoppers vast. Rol de luifel vervolgens met frame en al in de etui en klaar. Bon voyage!