• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Je leest je goed in voor je een nieuwe tent, camper of caravan koopt. Lees meer

Gently

Gently is meer dan schoonmaken

Je leest je goed in voor je een nieuwe tent, camper of caravan koopt. Deze zijn niet goedkoop en je wilt dat deze ook zo lang mogelijk meegaan. Schade heb je niet altijd in de hand maar met Gently heb je wel de producten in huis om je kampeermiddel in een uitstekende conditie te houden. Van het op de juiste manier schoonmaken tot de beste producten om stoffen te impregneren om deze weer opnieuw goed waterdicht te krijgen. Op deze manier kan je weer optimaal gaan genieten van je volgende kampeeravontuur.

Lees meer
Lijst
Foto's

Sinds 1988 is Gently al bezig met de beste poetsformules om onderhoud en schoonmaak te kunnen doen aan je outdoor spullen en kampeermiddelen. Caravans en tenten zijn in de loop van de jaren veranderd en zo ook de formules. Door met deze veranderingen mee te gaan blijven de producten van Gently optimaal werken. Gelukkig maar. Kan je zonder zorgen de schoonmaak aangaan en blijven genieten van je spullen. Ze zullen stralen als nooit tevoren.

Gently heeft voor de poetsers onder jullie een mooi pakket samengesteld. Hierin zitten een polish en een clean. Met de clean maak je alles schoon. En niet een beetje schoon maar écht schoon. Vervolgens laat je met de polish alles shinen zodat je bijna je spiegelbeeld kan zien. In dit pakket van Gently zijn ook de spons en microvezeldoek inbegrepen. Zo heb je alleen nog maar een emmer nodig en een beetje water.