• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij HG maken ze geen middelen voor algemeen gebruik maar middelen voor een specifiek doel. Lees meer

HG

HG doet wat het belooft

Bij HG maken ze geen middelen voor algemeen gebruik maar middelen voor een specifiek doel. Hierdoor werken de producten van HG ook ontzettend goed en is er niet voor niets de uiting "HG doet wat het belooft". HG is niet alleen voor gebruik in en om het huis maar zeker ook op de camping te gebruiken. Denk maar aan het schoonmaken van de caravan of camper. Ook ongediertebestrijding op de camping gaat een stuk beter dankzij de producten van HG.

Lees meer
Lijst
Foto's

“Dag caravanstalling, hallo vakantie”. Met de HG auto reiniger kan je ook perfect de caravan schoonmaken. Met een schone caravan is de vakantie immers al begonnen. Het middel heeft een hoge concentratie en is hierdoor zuinig in gebruik. Zo kan je met een fles meerdere keren de gehele caravan wassen. Bij het schoonmaken van het interieur van de camper of caravan kan je ook verschillende HG middelen gebruiken. Kijk naar wat je schoon wilt maken en gebruik het product wat specifiek voor dit doel is. Zo krijg je het beste resultaat.

Een nadeel van barbecueën is toch altijd naderhand het schoonmaken. Meestal wordt er hiervoor gewoon een sopje gebruikt maar dan moet je toch echt hard poetsen wil je de grill goed schoon krijgen. Een andere techniek is het schoonbranden van het rooster. Werkt prima alleen is er wel de kans dat er altijd resten zijn die hierdoor nog harder aankoeken. Niet iets wat wenselijk is. Gelukkig kan en gaat dit een stuk makkelijker met de HG barbecue reiniger. Met deze barbecue reiniger wordt de grill wel echt goed schoon en je bent niet meer tijd kwijt dan 10 minuten. Dan wordt barbecueën ineens een stuk leuker en lekkerder!