• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Hot Potatoes

Aardappels zijn om te eten maar deze Hot Potatoes doe je aan je voeten zodat ze warm worden en blijven. Lees meer

Hot Potatoes

Altijd warme voeten met Hot Potatoes

Aardappels zijn om te eten maar deze Hot Potatoes doe je aan je voeten zodat ze warm worden en blijven. Ontworpen en gemaakt in Spanje is het een pantoffel die letterlijk en figuurlijk een kleine "footprint” heeft. Voor extra draagcomfort is er een inlegzool gebruikt. Deze kan je na verloop van tijd uit wassen zodat jouw Hot Potatoes niet meer naar aardappelen ruiken. Met een koude handwas kan je zelfs de hele pantoffel wassen. De binnen- en buitenkant zijn gemaakt van polyester. Dit zit heerlijk zacht en comfortabel. Voor de zool is gebruik gemaakt van gerecycled kunststof.

Lees meer
Lijst
Foto's
Hot Potatoes Binasco Sloffen Heren Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
44.95
Hot Potatoes Hiebine Sloffen Heren Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
45.95
Hot Potatoes 67845B Sloffen Dames Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
49.95
Hot Potatoes Crowley Sloffen Dames Beige
Tijdelijk niet leverbaar
44.95
Hot Potatoes Tibas Sloffen Dames Multicolor
Tijdelijk niet leverbaar
44.95
Hot Potatoes 67844B Sloffen Dames Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
44.95
Hot Potatoes Novska Sloffen Dames Bruin
Tijdelijk niet leverbaar
44.95

Ja, bij Hot Potatoes hebben ze ook pantoffels die een kleurstelling hebben. Ze zien er goed uit maar dit kan beter. Spring iets meer uit de band en ga voor een klassieke ruit. Stijlvol maar nog niet DE Hot Potatoe. De mooiste prints bestaan uit twee delen. De linker en rechter pantoffel gecombineerd vertellen een verhaal. Deze vrolijke prints laten zien wie er de “king of the sofa” is of dat het “wine o’clock” is. Zo kan je ze ook makkelijker uit elkaar houden zodat iedereen zijn eigen pantoffels aan kan trekken.

Dankzij de harde zool, die overigens wel flexibel is, kan je ook buiten de pantoffels dragen. Even de kippen eten geven of een vuilniszak in de container gooien is geen enkel probleem. De zolen slijten hierdoor wel sneller dan wanneer je ze alleen binnen gebruikt maar nog steeds de ideale pantoffel. Om even de pantoffels snel aan te schieten hebben sommige modellen de mogelijkheid om de hak naar binnen te vouwen. Zo zit deze niet om de hak gesloten maar heb je een echte klassieke pantoffel aan je voeten.