• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Binnen de sanitaire accessoires vind je uitbreidingen voor het chemisch toilet. Lees meer

Sanitair accessoires

Accessoire voor het sanitair; voor op de camping en onderweg

Binnen de sanitaire accessoires vind je uitbreidingen voor het chemisch toilet. Zo heeft het assortiment bijvoorbeeld toiletverhogers en oplosbaar toiletpapier. Dit zijn ontzettend handige, en in sommige gevallen essentiële, toiletbenodigdheden voor op de camping. Maar de sanitaire accessoires kunnen ook onderweg naar de vakantiebestemming uitkomst bieden. In het aanbod vind je bijvoorbeeld droogtoilet zakken en een toiletbrilreiniger. Wel zo hygiënisch en prettig als je onderweg bijvoorbeeld bij het tankstation naar het toilet moet. Vergeet dan niet een rolletje toiletpapier mee te nemen. Gewoon voor de zekerheid!

Lees meer

Hoewel een chemisch toilet bijna net zo lekker zit als thuis en je daarom vergeet dat je in de caravan zit, vraagt hij toch om een speciale behandeling. Eén van de basis accessoires voor sanitair is toiletpapier. Deze zou je mee kunnen nemen van thuis, maar dat wordt afgeraden. Het toiletpapier voor een chemisch toilet is zo opgebouwd dat het sneller oplost en daarmee geen verstopping veroorzaakt. Een andere basis toiletbenodigdheid is de toiletborstel. Ook deze is aangepast. Hij is namelijk iets kleiner waardoor hij beter in het toilet past en deze echt schoon wordt. Met de toiletpapierhouder heb je je toiletpapier tijdens een privé momentje ook nog binnen handbereik.

Speciaal voor de gebruikers van Thetford’s chemische toiletten hebben we handige sanitair accessoires in het assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloer installatie systemen. Dit zijn systemen waardoor het toilet gedurende de reis stabiel blijft staan. Deze systemen komen ook erg goed van pas op een boot. Daarnaast hebben we toiletverhogers die een toiletbezoekje nog comfortabeler maken. Dit is een must-have als je de huidige hoogte van de wc te laag vindt en moeite hebt om overeind te komen. Als laatste is de opbergtas een handige sanitair accessoire. Hierin kun je gemakkelijk je Thetford toilet opbergen wanneer je deze niet gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens het rijden of wanneer je hem voor een langere tijd opbergt.