• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Naast dat wij brandstoffen als gas en benzine verkopen, ben je ook voor de brandstof petroleum bij ons aan het juiste adres! Petroleum is een goede brandstof om te gebruiken voor in lampen en kachels. Lees meer

Brandstof petroleum

Voor lampen en kachels gebruik je de brandstof petroleum

Naast dat wij brandstoffen als gas en benzine verkopen, ben je ook voor de brandstof petroleum bij ons aan het juiste adres! Petroleum is een goede brandstof om te gebruiken voor in lampen en kachels. Doordat dit ook een schone brandstof is, kan je deze ook gebruiken in je multifuelbrander. Hierin moet deze wel langer voorverwarmen waardoor je meer kans hebt op roetaanslag. Hiernaast is de brandstof is voordelig en makkelijk verkrijgbaar, wat natuurlijk een groot voordeel is.

Lees meer
Lijst
Foto's

Wij verkopen 10 en 20 liter verpakkingen kachelbrandstof van de merken Qlima en Firelux. Petroleum is een brandbare stof en verzenden wij om die reden dan ook niet. Wil je de kachelbrandstof toch aanschaffen? Kom dan even langs in onze winkel waar wij deze voor je klaar hebben staan. Hiernaast kan je natuurlijk ook bij ons terecht voor meer informatie of advies over petroleum en kan je hier meer lezen over de eigenschappen van deze en andere brandstoffen. Zo weet je zeker dat jij het juiste product aanschaft en zonder zorgen op pad kan!