• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Lesli Living

Of je nu in de tuin zit, op een balkon of op de camping, een plekje uit de zon is altijd welkom. Lees meer

Lesli Living

Schaduw maken met een parasol

Of je nu in de tuin zit, op een balkon of op de camping, een plekje uit de zon is altijd welkom. Zeker met de zomers van tegenwoordig. De makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen is door gebruik te maken van een parasol. Zorgen voor een goede standaard of parasolvoet, uitklappen of draaien en je schaduwplekje is klaar voor gebruik. De parasols van Lesli Living kenmerken zich door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Anders dan de eenvoudige “strand” parasols hebben deze parasols stevige baleinen. Zo blijven ze net wat beter staan in de wind en is het opzetten nog makkelijker.

Lees meer
Lijst
Foto's

Dankzij een eenvoudig draai systeem open of sluit je de parasols snel. Grote pijlen geven de draairichting aan zodat je je niet kan vergissen. Belangrijk is wel dat je ophoudt met draaien op het moment dat je weerstand voelt bij het openen van de parasol. Doe je dit niet en draai je door dan breekt het touw en moet je deze vervangen. Het doek van de parasol is gemaakt van polyester. Dit is niet waterdicht maar heeft wel een beschermende UV laag. Je moet je nog steeds insmeren als je eronder zit, maar alle beetjes helpen. Een voordeel is wel dat dit polyester ademend is en sneldrogend.

Parasols gebruik je op het moment dat het nodig is. Wanneer je niet onder de parasol zit is het verstandig om deze in te draaien. Laat je een parasol 24/7 opengedraaid dan zal je merken dat het doek vrij snel achteruitgaat en je dus een nieuwe parasol moet aanschaffen. Gelukkig kan je ook hoezen kopen die de parasol ingedraaid beschermt tegen uv-straling. Met een hoes gaat de parasol vele malen langer mee en heb je hier meer plezier van.