• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het Zweedse merk Light My Fire produceert handige outdoor-accessoires van uitstekende kwaliteit. Lees meer

Light My Fire

Handige producten van Light My Fire voor de echte avonturier

Het Zweedse merk Light My Fire produceert handige outdoor-accessoires van uitstekende kwaliteit. Ze zijn bekend geworden met de Light My Fire Firesteel, alhoewel deze in het begin niet zo goed verkocht. Na het verfijnen van de vuurstick werd het een grandioos succes toen zij de Firesteel voor de tweede keer op de markt brachten. Een aantal jaren later kwam Light My Fire ook met andere producten op de markt. Zo heb je vast wel eens gehoord van de Spork, een lepel (spoon), vork (fork) en mes in een. Geniaal! De duurzame en efficiënte manier van produceren maakt Light My Fire tot een heel mooi bedrijf.

Lees meer
Lijst
Foto's

Waar zij het meest bekend mee zijn geworden is natuurlijk de Firesteel, een vuurstick waarmee je onder alle weersomstandigheden tot wel 12000 keer vuur kunt maken. Naast de Firesteel heeft Light My Fire nog veel meer handige producten voor de (actieve) buitenmens. Zo hebben zij ook mealkits en lunchkits zodat je jouw maaltijd goed en compact op kunt bergen. Natuurlijk zijn deze BPA-vrij en gemakkelijk in je rugzak mee te nemen en vind je in beide kits een handige Spork. Light My Fire heeft alles wat je nodig hebt om voedsel mee te nemen en overal te genieten van je maaltijd.

Kenmerkend voor de producten van Light My Fire zijn het design, de functionaliteit, het lichte gewicht en niet te vergeten de frisse kleuren. Sinds 2019 gebruiken zij een nieuw materiaal waardoor zij op een zeer duurzame manier produceren. Er wordt gebruik gemaakt van biobased kunststoffen, deze worden geproduceerd op basis van biomassa zoals mais, suikerriet en cellulose. Zelfs de Firesteel heeft handgreepjes die gemaakt zijn van dit biomateriaal. Ook de verpakkingen worden van 100% recyclebaar materiaal gemaakt. Hiermee verkleint Light My Fire hun ecologische voetafdruk en dragen zij hun steentje bij aan een schoner milieu.