• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Dit echt Italiaanse merk richt zich niet alleen op design, maar de wandelschoenen van Lomer zijn ook echt comfortabel. Lees meer

Lomer

Wandelschoenen van Lomer met hedendaags design

Dit echt Italiaanse merk richt zich niet alleen op design, maar de wandelschoenen van Lomer zijn ook echt comfortabel. Natuurlijk wil je ook een mooie schoen dus heb je bij Lomer de keuze uit verschillende prints en kleuren van deze tijd. Demping in de tussenzolen dragen bij aan een goede ondersteuning en balans van je voeten. Deze zullen minder snel vermoeid raken en dus minder kans op irritaties. Ook een goede afwikkeling van de voeten worden hierdoor ondersteund. De zolen van de wandelschoenen van Lomer zijn van het bekende Vibram. Deze zijn slijtvast en bieden altijd en overal de juiste grip.

Lees meer
Lijst
Foto's

Om ervoor te zorgen dat je goede wandelschoenen aan je voeten hebt kun je bij Lomer kiezen tussen lage wandelschoenen of semi hoge. Voor vlakke en stabiele ondergronden heb je meer dan genoeg aan de lage schoenen, maar loop je veel door bos of over heide dan zijn de semi hoge wandelschoenen een betere keuze. Er is bij deze modellen meer enkel ondersteuning en dat heb je nodig bij een losse ondergrond. Voor een nog prettiger comfort zijn de lomer wandelschoenen voorzien van een MerTex membraan. Dit zorgt ervoor dat de schoenen waterdicht zijn, maar misschien wel belangrijker: ze kunnen ook goed ademen. Zeker in combinatie met goede wandelsokken heb je minder snel last van irritaties door natte en warme voeten.