• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Mestic koelboxen

Tijdens onze ontspannen en avontuurlijke reizen hopen we allemaal op een beetje lekker weer. Lees meer

Mestic koelboxen

Voor iedereen een Mestic koelbox

Tijdens onze ontspannen en avontuurlijke reizen hopen we allemaal op een beetje lekker weer. Het liefst schijnt het zonnetje de hele dag en komen we lekker gebruind weer thuis. Hoewel een warme temperatuur erg gewaardeerd wordt, vraagt het ook om de nodige voorbereidingen. Op een warme dag is niets lekker dan een verkoelend drankje of een gezellige barbecue samen met de nieuwe buren. Het merk Mestic biedt koelboxen die meer dan dat mogelijk maken. Ook een koelbox voor mee naar het strand is voor hen geen probleem. De koelboxen van Mestic hebben een stijlvol design en maken jouw warme vakantie avonturen zonder twijfel een stukje aangenamer.

Lees meer
Lijst
Foto's

Relax, it's a Mestic! Of je nou met de caravan in het buitenland bent, van de lokale natuur aan het genieten bent of er dichter bij huis op uittrekt, het maakt voor Mestic niet uit. Mestic koelboxen zorgen voor een comfortabele buitenervaring. De koelboxen zijn vervaardigd met Mestic's kernwaarden, namelijk: innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Koelboxen van Mestic zijn gemaakt met de missie om producten van hoge kwaliteit en functionele toepasbaarheden te ontwikkelen. Dit zijn innovatieve toepassingen die eenvoudig zijn in gebruik en tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding aangeboden worden. Met het ruime aanbod van Mestic koelboxen zit er voor iedereen wel een geschikte koelbox bij.

Mestic koelboxen zijn voorzien van verschillende koelsystemen. Koelboxen met een thermo-elektrisch koelsysteem zijn vaak wat goedkoper, omdat je met deze koelboxen wat meer afhankelijk bent van de omgevingstemperatuur. Een thermo-elektrische koelbox kan bijvoorbeeld tot 20 graden onder zijn omgevingstemperatuur koelen. Dit maakt zo’n koelbox geschikter voor mildere klimaten. Een koelbox met een compressor koelsysteem is niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Je kan een compressor koelbox zonder problemen instellen op temperaturen van +10 graden koelen tot –22 graden vriezen. Mestic koelboxen met een hybride koelsysteem hebben zowel een thermo-elektrisch als compressor koelsysteem. Deze verschillende opties zorgen ervoor dat er gegarandeerd een geschikte koelbox voor jou bij zit.