• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Nebo

Iedereen kent wel van die momenten dat je denkt: ”had ik nu maar een zaklamp bij me". Lees meer

Nebo

Nebo brengt verlichting

Iedereen kent wel van die momenten dat je denkt: ”had ik nu maar een zaklamp bij me". Gelukkig is er Nebo. Fijne compacte zaklampen met een hoge lichtopbrengst. Dankzij de speciale LED-technologie zijn de zaklampen van Nebo krachtig maar zeker net zo zuinig. Ook zijn vrijwel alle zaklampen waterdicht zodat je deze ook tijdens een regenbui kan gebruiken. Het mooie aan de kleine zaklampen van Nebo is dat je deze makkelijk in de auto kan leggen of in een keukenla. Zo heb je er altijd een bij de hand mocht het nodig zijn.

Lees meer

Bij Nebo heb je de keuze uit twee verschillende soorten zaklampen. Oplaadbaar of op batterijen. Ze hebben allebei hun voor- en nadelen. Zo heb je bij de oplaadbare zaklampen geen afval. De accu van de zaklamp kan je eenvoudig via een USB opladen. Lastig is alleen wel dat wanneer je geen stroom bij de hand hebt je ook geen licht hebt als de lamp leeg is. Met de zaklampen op batterijen heb je hier geen last van. Is de batterij leeg vervang je deze gewoon en kan je weer verder. Kijk dus goed naar hoe je de lamp wilt gaan gebruiken.

Naast zaklampen heeft Nebo ook een tafellamp in het assortiment waar je u tegen zegt. Je kan deze lamp op je campingtafel neerzetten of als hanglamp ophangen. Zo heb je ook in de tent en voortent voldoende licht om bij te lezen of te koken. Naast de lichtopbrengst is het ook mogelijk om deze oplaadbare lamp als powerbank te gebruiken om bijvoorbeeld je Nebo zaklamp of telefoon op te laden.