• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het bedrijf Olight is in 2006 opgericht en is daarna wereldwijd bekend geworden door hun krachtige LED zaklampen. Lees meer

Hoofdlampen

Breng licht in de duisternis met de Olight hoofdlamp

Het bedrijf Olight is in 2006 opgericht en is daarna wereldwijd bekend geworden door hun krachtige LED zaklampen. Om je van licht te voorzien in situaties waar je beide handen nodig hebt, produceren zij ook hoofdlampen. Beide producten worden contant geïnnoveerd. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Zo hopen ze jou de beste ervaring te kunnen bieden. De aluminium behuizingen zijn lichtgewicht en robuust. Zo neem je deze gemakkelijk overal mee naartoe en kan deze tegen een stootje. Ga jij de duisternis overwinnen met een Olight hoofdlamp?

Lees meer
Lijst
Foto's
Olight Perun 2
Op voorraad
123.95
119.99
Olight Array 2 Oplaadbare Hoofdlamp
Tijdelijk niet leverbaar
87.95
82.49
Olight Olight Array 2 Pro Oplaadbare Hoofdlamp
Tijdelijk niet leverbaar
119.95
109.99

Een handig en multifunctioneel product van Olight is de oplaadbare hoofdlamp. Dit is een zaklamp en hoofdlamp in één. De zaklamp is gemakkelijk los te maken van de hoofdband en weer te bevestigen. Zo kan je deze op beide manieren gebruiken. De onderkant van de handzame lamp is tevens magnetisch, handig voor sleutelen of een reparatie bijvoorbeeld. Hiernaast is het mogelijk om de Olight hoofdlamp op wel 5 verschillende lichtstanden te zetten. Zo bepaal jezelf hoeveel licht je nodig hebt voor jouw situatie.

Wij snappen het als geen ander dat het lastig kan zijn om te bepalen welke hoofdlamp voor jou geschikt is. Hoofdlampen zijn er namelijk met verschillende aantallen lumens en werken op verschillende energiebronnen. Het is dan handig om je af te vragen hoe en waar je de hoofdlamp voor wilt gebruiken. Heb je alleen wat extra licht nodig om te kunnen lezen of de ingang van je tent op de camping te vinden? Of ga je bijvoorbeeld langere looptochten in het donker maken? Om je te helpen bij je keuze hebben we deze hoofdlampen advies pagina opgesteld. Toch nog meer vragen? Onze productexperts voorzien je graag van extra informatie en advies op maat.