• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De hoofdlampen van Petzl zijn niet meer weg te denken uit de buitensport wereld sinds de productie van de eerste hoofdlamp in 1973. Lees meer

Petzl hoofdlampen

Petzl hoofdlampen brengen verlichting

De hoofdlampen van Petzl zijn niet meer weg te denken uit de buitensport wereld sinds de productie van de eerste hoofdlamp in 1973. Zie je op televisie iemand met een hoofdlamp? Dan is de kans groot dat deze van Petzl is. Op de camping hetzelfde verhaal. Het minimalistische design geeft veel draagcomfort en de LED-lampjes zorgen voor een goede lichtopbrengst zodat je nooit meer in het donker hoeft te zitten. Ook zijn de Petzl hoofdlampen erg makkelijk in gebruik. Geen lastige bediening van de knoppen, maar gewoon goede verlichting. Kortom: een goede hoofdlamp komt altijd en overal van pas.

Lees meer
Lijst
Foto's

Dankzij het minimalistische design en de geavanceerde techniek zijn de hoofdlampen van Petzl ontzettend makkelijk in gebruik. Weinig bewegende delen zorgen ervoor dat de lampen ontzettend duurzaam zijn. De eenvoudige Petzl hoofdlampen zijn met net zoveel passie gemaakt als de krachtige exemplaren. Door verschillende lichtstanden zit er voor jou als gebruiker altijd een juiste tussen. Je kan zelf bepalen hoe zuinig je bent met het gebruik van de batterijen. Met een boek lezen heb je ten slotte niet zo heel veel lichtopbrengst nodig. In een open veld heb je daarentegen juist veel licht nodig.

Niet alleen is Petzl goed in de hoofdlampen, ook de accessoires doen er niet voor onder. Kijk bijvoorbeeld naar de Core; een via USB oplaadbare accu. De accu kan gebruikt worden in de meeste vanaf 2017 geproduceerde hoofdlampen. Deze lampen zijn te herkennen aan het ‘Hybrid Concept’ logo. Ook biedt Petzl de Noctilight; een hoesje om je hoofdlamp veilig te vervoeren. Ook kan je van je hoofdlamp een hang- of tafellamp maken. Ideaal voor de lichtgewicht reizigers. Dankzij dit soort innovaties blijft Petzl aan de top. Ze stoppen niet, maar gaan door met het ontwikkelen van de toekomst.