• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Reda heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van voortenten en luifels voor kampeerders. Lees meer

Reda

Reda staat voor ervaring en kwaliteit

Reda heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van voortenten en luifels voor kampeerders. Zo bieden dan ook een zeer compleet assortiment aan. Of je nu een seizoenkampeerder of trekker bent, er zit altijd wel een passende oplossing in het aanbod van Reda. De kampeerproducten van Reda zijn van zeer hoge kwaliteit en staan bekend om de aanwezige functionele detailoplossingen. Reda voldoet daarmee gegarandeerd aan de hoge kwaliteitseisen van de ervaren, maar ook zeker de beginnende kampeerders. Dit mooie merk hecht tevens waarde aan het bieden van een goede prijs/kwaliteitverhouding. Reda streeft naar hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs en staat garant voor jarenlang kampeerplezier.

Lees meer

Reda heeft een zeer uitgebreid assortiment aan voortenten en luifels. Met name de voortentluifels van Reda zijn zeer prominent aanwezig in het assortiment. Deze worden aangeboden in verschillende kleuren en afmetingen. Een zeer bekende en gewaardeerde voortentluifel is de Lucca luifel. Deze is beschikbaar in de kleuren antraciet en blauw en is bekroond als ‘zeer degelijk product’ door de KCK test van de ANWB. Daaruit mag blijken dat de voortentluifel uitblinkt vanwege zijn kwaliteit en perfecte afwerking. Een ander soort tent in het Reda assortiment is de voortent. Ook binnen deze categorie biedt Reda verschillende uitvoeringen aan. Ben je op zoek naar een kwalitatieve caravanluifel? Reda biedt ze aan in verschillende modellen en kleuren aan. Zo zit er voor iedereen een geschikte tent tussen.

Naast de welbekende tenten van Reda zijn er nog een hoop andere producten in het assortiment die uitkomst bieden tijdens jouw kampeeravonturen. Denk bijvoorbeeld aan een schuurtent. Die is erg gemakkelijk als je meer plaats voor opslag nodig hebt of bijvoorbeeld een plek zoekt om de fietsen te stallen. Ook heeft Reda een uitbouw voor aan de voortent. Zo creëer je meer leefruimte en kan je gemakkelijker in de voortent bewegen. Hebben jullie zin in een gezellig kampvuur en wil je uit de wind kunnen zitten? Dan heeft Reda windschermen in het assortiment die daarin kunnen bemiddelen. Als laatste, zeer relevant geworden sinds het begin van de coronapandemie, heeft Reda toilet- en douchetenten in het assortiment. Zo heeft Reda relevante producten voor iedere kampeerder.