• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Rubytec

Sinds 1996 houdt Rubytec zich bezig met het produceren en leveren van kwaliteitsaccessoires. Lees meer

Rubytec

Rubytec heeft “smart solutions” voor de kampeerder 

Sinds 1996 houdt Rubytec zich bezig met het produceren en leveren van kwaliteitsaccessoires. Zo hebben ze “smart solutions” uitgevonden voor iedere reis of activiteit. Dingen waar je niet zo snel aan zou denken, hebben zij dan wel een oplossing voor. Een goed voorbeeld hiervan is een handig zaklampje die je aan de sleutelbos kan hangen zodat je altijd en overal licht hebt. Zo heeft Rubytec oplossingen voor een wijd scala aan activiteiten en reizen zodat het jou wat makkelijker wordt gemaakt. Met hun meest vooraanstaande product: de thermosfles! Fijn voor onderweg, met een lekvrije en ergonomische drinkdop die onder de meeste koffiemachines past.  

Lees meer
Lijst
Foto's

Wanneer je een lange reis gaat maken naar een ver land of een korte stedentrip naar een grote stad heeft Rubytec alweer handige producten voor je klaarliggen. Zo begint het al bij het voorbereiden van de reis. Om je toiletspullen makkelijk en compact mee te krijgen kun je het vervoeren in de speciale reis flesjes van Rubytec. Hiermee heb je altijd je favoriete product bij de hand. Om de koffer veilig op plaats van bestemming te krijgen biedt Rubytec slotjes en straps aan. Eenmaal op je vakantieadres aangekomen kun je gebruikmaken van de handige opvouwbare kledinghangers om je kleding netjes te houden.   

Rubytec heeft ook innovatieve oplossingen voor de outdoor liefhebbers. Zo komt een survival armband van paracord altijd goed van pas in de natuur waar winkels ver te zoeken zijn. Een oplossing die ook zeker handig is bij het survivallen is het zakmes. De versie van Rubytec is te vergelijken met een schilmesje, maar dan opvouwbaar en zeer scherp. Een andere fijne oplossing is de sneldrogende en lichtgewichte microvezelhanddoek. Denk ook aan een hoofdlamp wanneer je de natuur intrekt. Deze kan goed van pas komen als je 's avonds of 's nachts iets wil pakken of bij een avondwandeling in het bos. Zo heeft Rubytec voor ieder wat wils!