• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij Sea to Summit zitten een paar knappe koppen die maar al te goed begrijpen hoe dat kamperen nou werkt. Lees meer

Sea to Summit slaapmatten

Dankzij de ventielen van Sea to Summit heb je nog meer gebruiksgemak

Bij Sea to Summit zitten een paar knappe koppen die maar al te goed begrijpen hoe dat kamperen nou werkt. Ook de frustraties zijn bij hen niet onbekend en daarom hebben ze voor hun slaapmatten een ventielsysteem ontworpen dat feilloos werkt. Je hebt als het ware een ventiel in een ventiel. Het onderste ventiel gebruik je wanneer je de slaapmat leeg wil laten lopen, en het kleinere ventiel er bovenop is voor het opblazen van de mat. Dit kleine ventiel zorgt ervoor dat de zelfopblaasbare slaapmat zich goed kan vullen met lucht, maar ook dat de lucht in de mat niet zomaar weer naar buiten kan. Ook bij het oprollen van de mat geeft dit ventiel voordelen. Het geheel is een stuk makkelijker en sneller dan een traditioneel ventiel.

Lees meer
Lijst
Foto's

Ja dat lees je goed: een royaal slaapoppervlak én lichtgewicht! Het schuim in de Sea to Summit slaapmatten is lekker zacht waardoor je comfortabel kan slapen. Ook het stretch materiaal in de boventijk zorgt ervoor dat je op de camping kan slapen zoals thuis. Het stretch heeft als tweede voordeel dat je de mat weer wat makkelijker kan oprollen. Dit gaat natuurlijk niet in één keer goed dus neem daar gewoon de tijd voor. Rol de slaapmat eerst een keer grof op zodat de meeste lucht eruit is, rol hem vervolgens weer uit met het ventiel dicht en begin dan met strak oprollen. Op het laatst zal het ventiel enkel nog even open moeten voor het laatste beetje lucht. Soms zie je een scherp puntje over het hoofd en ontstaat er helaas een klein gaatje in de slaapmat. Geen zorgen, want dat is relatief makkelijk te repareren. Het moeilijkste is het gaatje vinden. De rest is kinderspel.

Naast alle bekende merken die er zijn op het gebied van selfinflating slaapmatten, zien we dat een merk als Sea to Summit steeds meer grip krijgt op de markt. Waarom? Het zijn gewoon heerlijk comfortabele slaapmatten tegen een eerlijke prijs. Ben je benieuwd naar hoe ze liggen en hoe compact ze echt zijn? Kom gewoon gezellig langs bij onze winkel in Ermelo. Op onze slaapafdeling is iedereen uitgeslapen zodat ze jou goed kunnen informeren over wat je nodig hebt voor jouw reis. Er wordt regelmatig zelf getest en alleen de beste selfinflating slaapmatten mogen bij ons in de winkel liggen.